folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dolandırıcılar İş Başında?

Dolandırıcılar İş Başında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

tamamda ne satıyor ? bişey satmadan mı kart numarası istiyor

kart numarasi isteseler ne yazar

sanki kart numarasindan parami cekecekler saniyorsunuz

o kadar kolaysa ben vereyim kart numarami

ceksinler bakalim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

cep teli arayan birisi ad soyad adres bilgilerini bilen biri kart bilgilerini almaya ugraşıyor.asis firmasindan aradını söyledi.sitenin ismin falan istedim. http://www.turkiyeassist.com/   oldugunu soyledi.konuşurken cep telini goremedigim icin telini istedim. başka bir firmaya ait şahısın cep telini+isim soyismi verdi.sonra baktgımda ise cep tele---- +9 085 032 181 01  bu numaradan aradigini gördüm.tezgahı kafasına göre iyi kurmuş.konuşmayı uzatmak icin kartım olmayan bir banka adı verdim.son k.tarihini istedi.onu salladım tabi.diger bilgileri almak icin caba sarfederken savclıga verecegimi vs deyip kapadim.adı gecen firmaları aradım.vs.vs.vs. 3 kağı işi olay. +9 085 032 181 01  bu noda dümenden firma sanirim.ses kaydi ile.

hocam bizde 0850 kullanıyoruz? her 0850 dolandırıcı değilki

mafre yin turk asist var

DJ_Alper tarafından 27/Ara/12 11:32 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    manfolder bunu yazdı

cep teli arayan birisi ad soyad adres bilgilerini bilen biri kart bilgilerini almaya ugraşıyor.asis firmasindan aradını söyledi.sitenin ismin falan istedim. http://www.turkiyeassist.com/   oldugunu soyledi.konuşurken cep telini goremedigim icin telini istedim. başka bir firmaya ait şahısın cep telini+isim soyismi verdi.sonra baktgımda ise cep tele---- +9 085 032 181 01  bu numaradan aradigini gördüm.tezgahı kafasına göre iyi kurmuş.konuşmayı uzatmak icin kartım olmayan bir banka adı verdim.son k.tarihini istedi.onu salladım tabi.diger bilgileri almak icin caba sarfederken savclıga verecegimi vs deyip kapadim.adı gecen firmaları aradım.vs.vs.vs. 3 kağı işi olay. +9 085 032 181 01  bu noda dümenden firma sanirim.ses kaydi ile.

hocam bizde 0850 kullanıyoruz? her 0850 dolandırıcı değilki

mafre yin turk asist var

sen dolandırıcının önde gidenisin olm :D

amele_2 tarafından 27/Ara/12 14:34 tarihinde düzenlenmiştir

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    hydra1 bunu yazdı
    blackmir bunu yazdı

ceksinler bakalim

Ver kart bilgilerini Test edelim

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

firmanın ismini kullanmışlar firma antalyadan şirinyalı da   ultra lüks yerlerden..

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı
    hydra1 bunu yazdı
    blackmir bunu yazdı

ceksinler bakalim

:)))))))))))))))))))))) dogru soyluyor ver bakalimm

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı
    hydra1 bunu yazdı
    blackmir bunu yazdı

ceksinler bakalim

:D

Hacı neden? Zor olan ne kart bilgilerını verdıkten sonra? Çatır çatır çekerler walla ...!

Çakma hesap numarası bulup para yatırtan adamlar , bir tane de çakma pos yada mail order yapacak çakma bir firma bulurlarsa ,
    (ki herhangi birinin kimlik bilgileriyle açılmış kullanılmayan bir hesap ,ölmüş birinin üstüne , bir bebeğin üstüne , bir 80 lik dedenin yada ninenin üstüne :) kullanılmayan bir banka sistemi vss... Adamın amk...lar )

Heee mesela sana tokat atmaya çalışan adam kendı uzerınden işlem yapmaya kalkarsa ve sen ona ulaşırsan sorun yok belki adamın tötosundan kan alırsın - aldırırsın ama ya yukarda dediğim gibi bir tezgahın ortasına düşüp muhattap bulamassan , buldugun muhattap 70 yaşında yürümeye dermanı olmayan bir ihityar veya 8 sene önce ölmüş biri olursa ???

Bırak ALLAH AŞKINA ya , Burası TÜRKİYE hacı , boşuna dememiş eskiler ''MİNAREYİ ÇALAN KILIFINI HAZIRLAR...'' diye ...

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

ben encok telefona gelen tek kullanımlık şifrelere güveniyordum   akıllı telefonlarda bu durum aşılabiliyor...... bu durumda  bir telefon numarasından adam işin gerisini getirebiliyor...

lekton tarafından 27/Ara/12 17:31 tarihinde düzenlenmiştir

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 2733 Toplam Mesaj: 19