Dolandırıcılar İş Başında?
-
blackmir bunu yazdı
tamamda ne satıyor ? bişey satmadan mı kart numarası istiyor
kart numarasi isteseler ne yazar
sanki kart numarasindan parami cekecekler saniyorsunuz
o kadar kolaysa ben vereyim kart numarami
ceksinler bakalim
-
manfolder bunu yazdı
cep teli arayan birisi ad soyad adres bilgilerini bilen biri kart bilgilerini almaya ugraşıyor.asis firmasindan aradını söyledi.sitenin ismin falan istedim. http://www.turkiyeassist.com/ oldugunu soyledi.konuşurken cep telini goremedigim icin telini istedim. başka bir firmaya ait şahısın cep telini+isim soyismi verdi.sonra baktgımda ise cep tele---- +9 085 032 181 01 bu numaradan aradigini gördüm.tezgahı kafasına göre iyi kurmuş.konuşmayı uzatmak icin kartım olmayan bir banka adı verdim.son k.tarihini istedi.onu salladım tabi.diger bilgileri almak icin caba sarfederken savclıga verecegimi vs deyip kapadim.adı gecen firmaları aradım.vs.vs.vs. 3 kağı işi olay. +9 085 032 181 01 bu noda dümenden firma sanirim.ses kaydi ile.
hocam bizde 0850 kullanıyoruz? her 0850 dolandırıcı değilki
mafre yin turk asist var
DJ_Alper tarafından 27/Ara/12 11:32 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdımanfolder bunu yazdı
cep teli arayan birisi ad soyad adres bilgilerini bilen biri kart bilgilerini almaya ugraşıyor.asis firmasindan aradını söyledi.sitenin ismin falan istedim. http://www.turkiyeassist.com/ oldugunu soyledi.konuşurken cep telini goremedigim icin telini istedim. başka bir firmaya ait şahısın cep telini+isim soyismi verdi.sonra baktgımda ise cep tele---- +9 085 032 181 01 bu numaradan aradigini gördüm.tezgahı kafasına göre iyi kurmuş.konuşmayı uzatmak icin kartım olmayan bir banka adı verdim.son k.tarihini istedi.onu salladım tabi.diger bilgileri almak icin caba sarfederken savclıga verecegimi vs deyip kapadim.adı gecen firmaları aradım.vs.vs.vs. 3 kağı işi olay. +9 085 032 181 01 bu noda dümenden firma sanirim.ses kaydi ile.
hocam bizde 0850 kullanıyoruz? her 0850 dolandırıcı değilki
mafre yin turk asist var
sen dolandırıcının önde gidenisin olm :D
amele_2 tarafından 27/Ara/12 14:34 tarihinde düzenlenmiştir -
hydra1 bunu yazdıblackmir bunu yazdı
ceksinler bakalim
Ver kart bilgilerini Test edelim
-
firmanın ismini kullanmışlar firma antalyadan şirinyalı da ultra lüks yerlerden..
-
blackmir bunu yazdıhydra1 bunu yazdıblackmir bunu yazdı
ceksinler bakalim
:)))))))))))))))))))))) dogru soyluyor ver bakalimm
-
blackmir bunu yazdıhydra1 bunu yazdıblackmir bunu yazdı
ceksinler bakalim
:D
Hacı neden? Zor olan ne kart bilgilerını verdıkten sonra? Çatır çatır çekerler walla ...!
Çakma hesap numarası bulup para yatırtan adamlar , bir tane de çakma pos yada mail order yapacak çakma bir firma bulurlarsa ,
(ki herhangi birinin kimlik bilgileriyle açılmış kullanılmayan bir hesap ,ölmüş birinin üstüne , bir bebeğin üstüne , bir 80 lik dedenin yada ninenin üstüne :) kullanılmayan bir banka sistemi vss... Adamın amk...lar )
Heee mesela sana tokat atmaya çalışan adam kendı uzerınden işlem yapmaya kalkarsa ve sen ona ulaşırsan sorun yok belki adamın tötosundan kan alırsın - aldırırsın ama ya yukarda dediğim gibi bir tezgahın ortasına düşüp muhattap bulamassan , buldugun muhattap 70 yaşında yürümeye dermanı olmayan bir ihityar veya 8 sene önce ölmüş biri olursa ???
Bırak ALLAH AŞKINA ya , Burası TÜRKİYE hacı , boşuna dememiş eskiler ''MİNAREYİ ÇALAN KILIFINI HAZIRLAR...'' diye ... -
ben encok telefona gelen tek kullanımlık şifrelere güveniyordum akıllı telefonlarda bu durum aşılabiliyor...... bu durumda bir telefon numarasından adam işin gerisini getirebiliyor...
lekton tarafından 27/Ara/12 17:31 tarihinde düzenlenmiştir