Dolandırıcılık Böyle Yapılır Tam Bi Sosyal Mühendislik "Japonları Kandıran Türk"
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
CellyM bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
En kısa zamanda murid yapmalı :=)
-----------------------------cem uzanıda mod yapın ozmn :)
-----------------------------hehehehe ,))))
-----------------------------yarıldım :))
-
Böyle şerefsizler hem bilime hem devlete zarar. Memleket bunun gibi çakma proflarla dolu. Ağlanacak halimize gülmüşüz. Böylesini vatandaşlıktan çıkartıp Türkiye'ye bile sokmamak lazım.
Bu adamın şarlatan olduğu uzun süredir biliniyormuş zaten.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=serkan+anilir -
Ben gazetelere inanmıyorum arkadas kafasına gore haber cıkartıyorlar turkıyede yıllar once okulumda izmir ataturk lisesinde nevvar salıh ısgoren bılmem ne ıdı adı futbol macı yuzsunden kavga cıkmıstı bayaa buyuk polısler fılan cevıkkuvvet gelmıstı.Bunu da haber yaptı mıllıyet gazetesı fakat futboldegıl basketbol macı yazdı ustelık dogru olan hıc bırsey yoktu haber de ogun bugun cesıtlı gazetlerden baska gazete okumam habere de ınanmam
-
ben zaten bırakacaktım !
:D:D:D:D:D:D:D:D
-
-----------------------------:) hoca alem adamsın beyaaa
-
-----------------------------teklif götürelim hemen
-
-----------------------------ben Olurum Kefili :D
-
Sayın Serkan Anılır'ın özgeçmişindeki yanlış bilgilendirmeler ve sahte beyanlar hakkında
[1] Sayın Serkan Anılır, astrofizikçi olduğunu ve 11 boyutlu uzay çalışmalarında çeşitli ödülleri olduğunu beyan etmiştir. Tokyo Üniversitesi, JAXA internet sitesi ve benzeri oluşumlarda yayınlanan Sayın Serkan'a ait olduğu öne sürülen fizik makaleri gerçekte yoktur, düzmece ve sahtedir (Orijinal dökümanlarla ilgili sahte sonuçlar)
[2] Tokyo Üniversitesi yayın ve makale listesinde, Sayın Serkan'ın makale ve entelektüel yayın hakları iddia ettiği 3 eser hakkında, iki eserin yayın haklarının başka kişilere ait olduğu, bir eserin de şu anda patetinin bulunmadığı anlaşılmıştır (Entelektüel yayınlarla (patent) ilgili sahte sonuçlar).
[3] “Cambrige Üniversitesi Fizik Bölümü Özel Bilim Ödülü” ile ilgili hiçbir bilginin bulunmamasının yanısıra, başından beri Sayın Serkan'ın bu üniversitenin Fizik Bölümüyle ilgili hiçbir araştırma sonucu olmadığı gibi Fizik araştırmaları hakkında (somut) ödülleri de bulunmamaktadır. Aynı şekilde U.S. Technology Award (Amerika Teknoloji Ödülü) hakkında da hiçbir sonuç bulunmamaktadır (Kazanılan ödüllerle ilgili iddialar)
[4] Princeton Üniversitesi Matematik Bölümünde eğitmenlik yaptığına dair hiçbir kayıt bulunmamaktadır. Ayrıca Sayın Serkan'ın Matematik alanında hiçbir araştırma sonucu bulunmadığından, Matematik Bölümünde eğitmen olma ihtimali de bulunmamaktadır (İş tecrübesi ve araştırma makaleleriyle ilgili iddialar)
[5] Sayın Serkan, astronot adayı olduğunu beyan etmiştir, ancak NASA'nın astronot ve kozmonot adayları listesinde adı geçmemektir. Ayrıca, Sayın Serkan'ın kendisi ve eserleriyle ilgili makalesinde bulunan “Sayın Serkan'ın 2004 yılında astronot adayı olarak seçildiği uzay kıyafetli fotografı” sahtedir (Astronot adayı olduğu iddiasıyla özgeçmişte tahrifat).
[6] Sayın Serkan, JAXA'da eğitmen değildir ve Tokyo Universitesinde doçentlik yapmamaktadır. Ayrıca Sayın Serkan, kayak dalında 1988 yılı Calgary Kış Olimpiyatlarına katıldığını beyan etmştir, ancak olimpiyat resmi raporlarının takım ve katılımcı sonuçlarında Sayın Serkan'ın adı geçmemektedir (Özgeçmişte diğer konularda yanlış beyanda bulunmak).
[7] Sayın Serkan, kitapları ve konferanslarının sunum metinlerinde uzay asansörü projesi ve Infra-free Mimari konulu araştırmalarının açıklayıcı materyalleri ve çizimlerinde, daha önce başkaları tarafından yayınlamış çalışma ve makalelerde bulunan veri ve çizimlere benzeyen pek çok yer gözlemlenmiş, izinsiz eser kopyalama şüpheleri uyanmıştır (Başkalarının araştırmalarını izinsiz kullanma ve telif hakları ihlali ve ATA Uzay Asansörüyle ilgili şüpheler). -
-----------------------------muhaha
biri şu adamın websitesini bulsun o astronot fotoğrafını çok merak ettim :D -
muhahahah buldum :D:D