Dolandırıcılık Böyle Yapılır Tam Bi Sosyal Mühendislik "Japonları Kandıran Türk"
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
En kısa zamanda murid yapmalı :=)
-----------------------------muhaha
biri şu adamın websitesini bulsun o astronot fotoğrafını çok merak ettim :D
-
Tam bir şarlatanmış adam,
-
orjinali

-
Fotoğraftaki ayrı saçmalık ise eğer sen türk astronotsan sol kolunda türk bayrağı olmalı amerika değil :D
Gözden kaçırmamak lazım :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Fotoğraftaki ayrı saçmalık ise eğer sen türk astronotsan sol kolunda türk bayrağı olmalı amerika değil :D
-----------------------------nasa oraya türk bayrağı koydurur mu hocam =) japon astronotu da korelisi de kanadalısı da ingilizi de amerikan bayrağıyla giyiyor o tulumu.neyse konuyu bölmeyeyim =)
-

-
o6u2 bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------nasa oraya türk bayrağı koydurur mu hocam =) japon astronotu da korelisi de kanadalısı da ingilizi de amerikan bayrağıyla giyiyor o tulumu.neyse konuyu bölmeyeyim =)
-----------------------------alakası yok sadece önünde nasa logosu olur ama kolunda milletinin bayrağı olur
-
Bizde Japonları akıllı bir millet olarak bilirdik :|
-
helal olsun adama
-
su anda cok uzuldum, inanamadim gercekten, kendisi ile bayagi gurur duyuyordum. Ama en onemlisi dogru'nun ortaya cikmasi, artik kendisi de rahatlamis, uzerinden buyuk bir yuk kalkmistir...