folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dolandırıcımı Değilmi Karar Veremedim

Dolandırıcımı Değilmi Karar Veremedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

bidahamı geleceksin dünyaya al gitsin :)

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Bana güvenilir geldi ki eBay buyer protection denen birşey var, sana geldiğinde uygunsuz bir durum sezdiğin an, geri yollarsın, paranı da rahatça geri alırsın şeyh, ama Paypal ile yap herşeyi yeterki.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler bir fikir söyleyin yaw bu elemanın sattığı şeyler gerçek olmayabilir mi?

Böyle oyuncuların, grupların, yazarların imzalı şeylerini satıyor.

http://www.ebay.com/sch/newliverpoolautographs/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Bana çok fake geldi ama
    %99 pozitif yorum almış

Alayım mı ne dersiniz? (hangisini alacağımı ibnenin teki atlamasın diye belirtmiyorum ama bunlardan biri)

yaa şeyh bişe diyecem bu adam bu kadar ünlüyü nasıl bulmuş? kovalamış mı takip mi etmiş ? tenhada mı kıstırmış? 

yoksa bi grupları falan mı var ? ünlüleri yakalayıp imza alıp bi siteye upload edip oradan yazıcı çıktısı alıyo olmasınlar ? her şey olur neler duyuyoruz

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

uygunsuz bir durum olmasi icin sebep yokki =) durumun uygunsuzlugunu kanıtlamak zor, çok güzel bir scam modeli olur bu ama scammi işte acaba

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

http://www.ebay.com/sch/newliverpoolautographs/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Bana çok fake geldi ama
    %99 pozitif yorum almış

Alayım mı ne dersiniz? (hangisini alacağımı ibnenin teki atlamasın diye belirtmiyorum ama bunlardan biri)

yaa şeyh bişe diyecem bu adam bu kadar ünlüyü nasıl bulmuş? kovalamış mı takip mi etmiş ? tenhada mı kıstırmış? 

yoksa bi grupları falan mı var ? ünlüleri yakalayıp imza alıp bi siteye upload edip oradan yazıcı çıktısı alıyo olmasınlar ? her şey olur neler duyuyoruz

güzel fikir aslında herkesin ünlüler tarafından imzalanmış ürünlerini satabileceği bi site.hiçte fena olmaz.

Domain Name  ↓Country  ↓Availability  ↓< id="checkAll" ="" name="checkAll" value="1" ="" />imza.li  Liechtenstein

Available
    < ="" name="domainName" value="imza.li" ="" />

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Bana çok fake geldi ama
    %99 pozitif yorum almış

güzel fikir aslında herkesin ünlüler tarafından imzalanmış ürünlerini satabileceği bi site.hiçte fena olmaz.

Domain Name  ↓Country  ↓Availability  ↓< id="checkAll" ="" name="checkAll" value="1" ="" />imza.li  Liechtenstein

Available
    < ="" name="domainName" value="imza.li" ="" />

fikrimi çalma bak dava açarım :D:D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Adamlar şey diyor tüm konser ve eventleri takip ediyoruz da topluyoruz diyor.

Eğer imzalatırken ünlü ile fotograf da cekebilirseniz hem alıcının içinde soru kalmaz hemde ünlü olursunuz bir süre sonra

HolyOne tarafından 21/Kas/12 13:44 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Adamlar şey diyor tüm konser ve eventleri takip ediyoruz da topluyoruz diyor.

Eğer imzalatırken ünlü ile fotograf da cekebilirseniz hem alıcının içinde soru kalmaz hemde ünlü olursunuz bir süre sonra

şeyh bütün bu fotolar birer tane mi adetli olarak var mı amcaların elinde? inanasım gelmiyor nedense adamların geliri ne ki tüm zımbırtı dalgaları takip etsinler :) para mı dayanır. bütün grupları dinliyorlarmı? metal pop vs bilmemne gibilerinden. misal ben pop seviyorum gidipte türk halk müzigi konserine bilet almam imza alacam diye

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

aq para çok olunca :/.

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

bu işe girmek lazım aslında..

3-aşagı 5 yukarı benzer bi imza herkes atar.. birebir atanlar bile var.. atıp atıp satıcan :))

bence sahtedir hoca, gerçekte vardırda büyük bi kısmı sahtedir... ama sen karar vermişsin alcan gibi, sadece vicdanını ikna etmeye çalışıyorsun orjinal diye :))

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 4761 Toplam Mesaj: 49