Dolandırıcımı Değilmi Karar Veremedim
-
bidahamı geleceksin dünyaya al gitsin :)
-
Bana güvenilir geldi ki eBay buyer protection denen birşey var, sana geldiğinde uygunsuz bir durum sezdiğin an, geri yollarsın, paranı da rahatça geri alırsın şeyh, ama Paypal ile yap herşeyi yeterki.
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler bir fikir söyleyin yaw bu elemanın sattığı şeyler gerçek olmayabilir mi?
Böyle oyuncuların, grupların, yazarların imzalı şeylerini satıyor.
http://www.ebay.com/sch/newliverpoolautographs/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Bana çok fake geldi ama
%99 pozitif yorum almışAlayım mı ne dersiniz? (hangisini alacağımı ibnenin teki atlamasın diye belirtmiyorum ama bunlardan biri)
yaa şeyh bişe diyecem bu adam bu kadar ünlüyü nasıl bulmuş? kovalamış mı takip mi etmiş ? tenhada mı kıstırmış?
yoksa bi grupları falan mı var ? ünlüleri yakalayıp imza alıp bi siteye upload edip oradan yazıcı çıktısı alıyo olmasınlar ? her şey olur neler duyuyoruz
-
uygunsuz bir durum olmasi icin sebep yokki =) durumun uygunsuzlugunu kanıtlamak zor, çok güzel bir scam modeli olur bu ama scammi işte acaba
-
bamboocha bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
http://www.ebay.com/sch/newliverpoolautographs/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Bana çok fake geldi ama
%99 pozitif yorum almışAlayım mı ne dersiniz? (hangisini alacağımı ibnenin teki atlamasın diye belirtmiyorum ama bunlardan biri)
yaa şeyh bişe diyecem bu adam bu kadar ünlüyü nasıl bulmuş? kovalamış mı takip mi etmiş ? tenhada mı kıstırmış?
yoksa bi grupları falan mı var ? ünlüleri yakalayıp imza alıp bi siteye upload edip oradan yazıcı çıktısı alıyo olmasınlar ? her şey olur neler duyuyoruz
güzel fikir aslında herkesin ünlüler tarafından imzalanmış ürünlerini satabileceği bi site.hiçte fena olmaz.
Domain Name
Country
Availability
< id="checkAll" ="" name="checkAll" value="1" ="" />imza.li Liechtenstein
Available< ="" name="domainName" value="imza.li" ="" /> -
ONEMINUTE bunu yazdıbamboocha bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Bana çok fake geldi ama
güzel fikir aslında herkesin ünlüler tarafından imzalanmış ürünlerini satabileceği bi site.hiçte fena olmaz.
Domain Name
Country
Availability
< id="checkAll" ="" name="checkAll" value="1" ="" />imza.li Liechtenstein
Available< ="" name="domainName" value="imza.li" ="" />fikrimi çalma bak dava açarım :D:D
-
Adamlar şey diyor tüm konser ve eventleri takip ediyoruz da topluyoruz diyor.
Eğer imzalatırken ünlü ile fotograf da cekebilirseniz hem alıcının içinde soru kalmaz hemde ünlü olursunuz bir süre sonra
HolyOne tarafından 21/Kas/12 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Adamlar şey diyor tüm konser ve eventleri takip ediyoruz da topluyoruz diyor.
Eğer imzalatırken ünlü ile fotograf da cekebilirseniz hem alıcının içinde soru kalmaz hemde ünlü olursunuz bir süre sonra
şeyh bütün bu fotolar birer tane mi adetli olarak var mı amcaların elinde? inanasım gelmiyor nedense adamların geliri ne ki tüm zımbırtı dalgaları takip etsinler :) para mı dayanır. bütün grupları dinliyorlarmı? metal pop vs bilmemne gibilerinden. misal ben pop seviyorum gidipte türk halk müzigi konserine bilet almam imza alacam diye
-
aq para çok olunca :/.
-
bu işe girmek lazım aslında..
3-aşagı 5 yukarı benzer bi imza herkes atar.. birebir atanlar bile var.. atıp atıp satıcan :))
bence sahtedir hoca, gerçekte vardırda büyük bi kısmı sahtedir... ama sen karar vermişsin alcan gibi, sadece vicdanını ikna etmeye çalışıyorsun orjinal diye :))