Dolandırıcımı Değilmi Karar Veremedim
-
Yaw iyide dostum alsan sen nasıl anlıcan amk onun sahte olduğunu? Onu satan adam sahte imza atsa nerden bilcen? Eski bir postere at imzayı yazıyıda belli kimyasallar ile eskit tamamdır. Senin dert ettğin konu aslında karara varamıyacağın bi konu o yüzden para koymaz diyosan al gitsin. Büyük ihtimal hiçbir zaman anlayamıcaksın gerçek mi değil mi? Sonuçta o sanatçının parmak izi örneği olmadıktan sonra o araştırma yapan şirketler hariç anlayamaz herhalde kimse... Dert etme alıcaksan al. he bide o şirketi araştır. Ara sor böyle böyle doğrumudur diye..
-
1. Kendin almadıgın sürece bir önemi yok (bence , o maneviyatı vermez.)
2. Ölen adamın imzasını nasıl kendin attıracan, kötü bir ikilem hocam :)
-
HolyOne bunu yazdı
Rootb: daha önce sütten ağzım yanmadı netten kazıklanmadım=) maymun alıyordum scamci çıkmıştı anlamıştım sadece para göndermedim
aynen doğru , kesinlikle sahte olduğunu sana söyleyebilirim ki onun dışında gerçek bile olsa gerçek olduğuna inanmak için ortada bir sebep yok. bu şartlarda para verilmez , hele ki senin gibi birisi gidip bu adama para kaptırırsa çok şaşırırım.
-
yüzde 2000 sahte
-
Almadım beyler ağır geldi 600 dolardı 375 e kadar pazarlık ettim ama dolandırıcı olabileceği içime sinmedi almadım
-
HolyOne bunu yazdı
Almadım beyler ağır geldi 600 dolardı 375 e kadar pazarlık ettim ama dolandırıcı olabileceği içime sinmedi almadım
şeyhim merak ettim hangisini almayı düşünüyordun.600 dolarlık göremedimde
mrkps tarafından 23/Kas/12 00:56 tarihinde düzenlenmiştir -
-
millet nelerden para kazaniyor.