Dolandırıldık..):
-
parmak izi ancak veritabanlarında varsa işe yarar kanımca :S
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------CipriX bunu yazdı:
-----------------------------
kotusirine bunu yazdı:
Geçen sende lcd bilgisayarlarımız çalındı 4 tane
Sizin dükkan nerdeki :p
-----------------------------Yoksa sendemi dolandırıcan?
itiraf ediyorum ilk 2 LCD bende -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------hirsiza kilit dayanmaz, dolandiricida yontem bitmez
uyanik olmak gerekir diyecegim ama oyle bir bos aninda geliyorlar ki sen bile sasiriyorsun.
bu tur hirsizliklar icin kamera cozumdur. bana sorarsan yinede polise git derim, belki polis yonteminden ve verdiginiz esgalden dolandiriciyi bulmalari daha kolay dir
belki de polis yontemi ve esgali verdigin anda adamin resmini sak diye onune koyabilir.
Teşekkür ederim. tahmin ettiğim cevabı buldum.. polise başvurucaz bu durumda.. -
SeLoDoX bunu yazdı:
gte girn şemsiye açlmaz ;) cuk oturdu
-----------------------------hacı konuyu acan kişi kız :S yorumlara dikkat et.
ayrıca gecmiş olsun kamera felan yokmu ortalıkta sağlık ocağının kamerası sizin dükkanın oraları cekmişmidr. :/
-
geçmiş olsun hiçbir şey yapamassınız. anahtar buyuk ihtimalle goz boyamak icin ve anahtar uzerinde parmak izi kalmaz... kalsada bulunmaz... cunku belirgin olmas. parmak izinin düz bir zeminde olması her zaman polislerin tercih sebebidir yoksa ilgilenmesler. buyuk ihtimal polis kim oldugunu biliordur ama gidip yakalamaslarda... yani demek istedigim geçmiş olsun, bu bir ders olsun ;) eger bozuk para ihtiyacınız varsa lutfen sürekli çalıştıgınız banka ile irtibata geciniz onlar size en guvenilir sekilde yardımcı olacaklardır...
selametle
-
Geçmiş olsıun bir müridimiz oralarda memur olması gerekior :F dicektim fakat trotesto malı atlamış hemen :|
-
soğuk su almanizi tavsiye ederim iyi gelir :)
-
Geçmiş Olsun. Polise Gitsenizde Bir Çare Olmıcaktir.. büyük İhtimal.)Adam Parayı Çoktan Bitirmiştir.) Bir Bardak Soğuk Su İçiniz . ..
-
eğer adamın sabıkası varsa ve anahtardaki parmak izi kaybolmadıysa bulurlar.ama şunu söyliyim polislerin pekde uğraşıcağını zannetmem.hatta sizden bile şüphelenip acaba sizmi aldınız'a getirmeye bile çalışırlar mevzuyu.zarf attıklarını zannediyolar ama yapamıyolar.
ama tek çare polis şu anda ,inş bulunur ne diyim geçmiş olsun.
edit:para çoktan yalan olmuştur tabi orası aşikar bir gerçek
-
wassh bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun hiçbir şey yapamassınız. anahtar buyuk ihtimalle goz boyamak icin ve anahtar uzerinde parmak izi kalmaz... kalsada bulunmaz... cunku belirgin olmas. parmak izinin düz bir zeminde olması her zaman polislerin tercih sebebidir yoksa ilgilenmesler. buyuk ihtimal polis kim oldugunu biliordur ama gidip yakalamaslarda... yani demek istedigim geçmiş olsun, bu bir ders olsun ;) eger bozuk para ihtiyacınız varsa lutfen sürekli çalıştıgınız banka ile irtibata geciniz onlar size en guvenilir sekilde yardımcı olacaklardır...
selametle
----------------------------- saolun bakalım eczacımız başvurdu..