Dolandırıldık..):
-
Suyu sabahtan beri içiyoruz. "Excalibur senin gibi biri çalışsaydı sanırım dolandırıcıyı sen dolandırırdın (:
-
SeLoDoX bunu yazdı:
-----------------------------
gte girn şemsiye açlmaz ;) cuk oturdu
-----------------------------kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------gereksiz yorum yapmayınn
-----------------------------SeLoDoX bunu yazdı:
kusura bakma ablacım ama senin yaptğın da farklı değil olayı buraya taşımadan polise bildirmek bence daha mantıklı 450 ytlsi yürütülen bri solğu karakolda alır he yok gerçekten de buraya yazmak istediysen ilk olarak yorumlara da saygı duyman gerekir-----------------------------
Hocam sen ne kadar gereksiz bir insansın.
hadi arkadaşlar hep beraber SeloDoX un "" gte girn şemsiye açlmaz ;) cuk oturdu""" yorumuna saygı duyalım.
-
Hiç birşey yapamazsınız. Üzerine bir bardak soğuk su için. Sağlık olsun.
-
karani bunu yazdı:
Suyu siz içiniz.. afiyet olsun -
kotusirine bunu yazdı:
karani bunu yazdı:
Suyu siz içiniz.. afiyet olsun
-----------------------------Dolandırılan ben değilim sizin içmenizi tavsiye ederim. Polisede gitsen bi çaresi olmicak , o yüzden söyledim. Adamın yakalanması %1 ihtimal , yakalansa bile size bi yararı olmicak. 1 gün nezarette tutucaklar sonra salıcaklar. O yüzden afiyet bal şeker olsun.
-
beyaz siyah türk filmindeki gibi olmuş :) etrafta biraz gezin.bulursunuz belki. 2.si polise gidin eşgali tanımlayın.
parayı yesede eşgal yakalandımı eşşek gibi alırsınız.
-
bunlara tırnakcı diyorlar galiba. bir cok yerde yapılıyor demekki.BİRİSİ SERİ NOSU ALINMIŞ PARA BÜTÜN PARA İLE ALIŞVERİŞ YAPIYOR.ARADAN 30 DK SONRA BAŞKA BİRİ GELİYOR. ALIŞVERİŞ YAPIYOR SANAPARAYI VERDİM BEN DİYOR.İŞYERİ SAHİBİ VERMEDİN DİYOR.KASANA BAK BENDEKİ PARALARIN HEPSİNİN SERİ NOSU BENDE KAYITLIDIR.DİYOR.TABİKİ KASADA O SERİ NOLU PARA DURUYOR. ŞEYTANIN AKLINA GELMEYECEK İŞLER.DİKKATLİ OLMAK GEREK
-
Para önemli değil, çocuğa birşey yapmamış olmaları sevindirici.
-
Swool bunu yazdı:
Para önemli değil, çocuğa birşey yapmamış olmaları sevindirici.
-----------------------------Evet ark diyor iyiki beni kaçırmamış(:
-
yha bu dolandırıcılık bile değil aslında. hani tamam polis bunu dolandırıcılık olarak nitelendirilir ve bu suçtan yargılanır ama arkadaşın yaşının verdiği tecrübesizlikle alakalı bişey ama malümki.. orayı izleyen herifte bu yoğunluğu ve içerdeki çalışanların iş yapabilitelerine bakınca.. ayakçı olarak onun gönderileceini ve çok daha kolay kafalayabiliceini düşünmüştür.. ki doğruda düşünmüştür..
ben olsam, öyle basit bi yöntemle yapmazdım ama:D