folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Dolandırıldım Sizde Dolandırılacaksınız (Dikkat Etmezseniz)

Dolandırıldım Sizde Dolandırılacaksınız (Dikkat Etmezseniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Basit bir olay.

Digiturkten aradılar digiturk al Turknet faturan yarıya düşsün dediler.

Önce anlamadım ama kurulum yapılacak sonra yarıya düşecek dendi.

İyi madem öyle tamam dedim.

Adamlar sonra digiturkten geldi kurulumu yaptı gitti.

Ben sanıyorum ki, turknet faturası yarıya düşecek.

Meğerse turknetin böyle bi anlaşması yokmuş.

Olay muhtemelen şu aslında.

Digiturk çalışanlarına satış başına prim ödüyor.

Bu satışcının oç bir arkadaşı var.

Onu bunu arayıp fatura yarıya düşecek diye ikna ediyor.

Sonra devreye gerçek digiturk satışcısı giriyor kurulumu yapıyor. Bu ses kayıtlarında turknet yok çünkü oç arkadaşı ile ikna edildin.

Satışçı pirimini alıyor sen de yoktan yere digiturk abonesi oluyorsun.

Ben iade ettim. Bana 750 TL ye mal oldu :)

Gerçek şirketleri kullanarak adam öpüyorlar...

Dikkat edin ben yemem derdim ben de yedim :))

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

onun benzerini 2 sene önce bana yaptılar ama yemedim türknetle dijitürk ne alaka amk böyle dolandırıcının a.Q diyip kapattım direk

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Acr kayıt uygulaması yasal zımbırtılar yüzünden çalışmıyor .

Bunları üşenmeyip şikayet etmek lazım.  

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

onun benzerini 2 sene önce bana yaptılar ama yemedim türknetle dijitürk ne alaka amk böyle dolandırıcının a.Q diyip kapattım direk

Eve kuruluma gelecez demese yemezdim aslında... Sadece yoktan yere digiturk abonesi yapıyorlar enteresan bir dolandırıcılık... Şirket primi için diye düşünüyorum ben. Aklıma başka bi şey gelmiyor.

zeybekustasi tarafından 28/Eyl/24 21:51 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Arkadaş ben bu satışcıları anlayamıyorum. Hiç kimse bu yeni yetmelere bunun gasptan, hırsızlıktan bir farkının olmadığını söylemiyor mu? Teknoloji mağazasında intel amdyi aldı ağabey demisti yıllar önce bana. Demek ki o bunların yanında masummuş. Geçmiş olsun.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Yıllardır aynı taktik. Demek hala yapıyorlar. 

Yüzsüz pezevenkler...

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanoonline
    kanoonline's avatar
    Erkek

3-4 sene evvel benide digitürkden arıyoruz diye kandırmışlardı. Ses kaydı vardı. Arayan digitürk bayisiymiş (yasal dolandırıcısı)
    Tüketici haklarına ses kaydını verdim haklı çıktım paramı aldım. 3-4 ay sürmüştü. Sonrasında iptv ile tanıştım mis gibi.. 

Kafama şunu yerleştirdim beni kim ararsa arasın ne olduğunun önemi yok dünyada bir daha gelmeyecek bir fırsattanda bahsetse kabul etmeyeceğim.

ttnet, turkcell vs ben ararım , tarifeyi sorarım, tahhüdümü yaparım, ödememi yaparım. Adam gibi işime bakarım.
    Aranmışsam asla asla kabul etmem.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    kanoonline bunu yazdı

3-4 sene evvel benide digitürkden arıyoruz diye kandırmışlardı. Ses kaydı vardı. Arayan digitürk bayisiymiş (yasal dolandırıcısı)
    Tüketici haklarına ses kaydını verdim haklı çıktım paramı aldım. 3-4 ay sürmüştü. Sonrasında iptv ile tanıştım mis gibi.. 

Kafama şunu yerleştirdim beni kim ararsa arasın ne olduğunun önemi yok dünyada bir daha gelmeyecek bir fırsattanda bahsetse kabul etmeyeceğim.

ttnet, turkcell vs ben ararım , tarifeyi sorarım, tahhüdümü yaparım, ödememi yaparım. Adam gibi işime bakarım.

+1

"Ben bir tarifeleri inceleyeyim, ararim" diyip kapatiyorum.

vatandaşa kafam girsin!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Ben de superonlinede yaşamıştım.Turktelekomdan ayrılınca cayma bedelini ödeyeceğiz dediler ama bağladıktan sonra bir türlü ödenmedi.Telefonu numarasını engellediler açmadılar vs.Ben mesaj yazdım her yere anca öyle ödediler.Yalnız ne uğraştık amk :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

bende birkere buna benzer düşüyordum o da dsmart kuracaklardı işin yoğun olduğu zamana denk geldi neyseki, kadın mesaj gönderdik onu onaylayın diyordu 1 dk içinde bende yoğunluktan geç kalıyordum onaylayamamıştım bir iki kere gönderdi sonra niye bu kadar ısrar ettiğini anladım da geç düştü jeton kurtardık.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    kanoonline bunu yazdı

+1

"Ben bir tarifeleri inceleyeyim, ararim" diyip kapatiyorum.

+1 bende link gönderin firmanızın oradan incelerim müsait değilim diyip çat kapatıyorum konuşturmadan.

alektamovikmovik
Toplam Hit: 2532 Toplam Mesaj: 24
turknet