Dolar Alsak Mı Ki?
-
-
hala almadım belkliyorum tayyibinsagı solu belli olmaz : ) ama ilk düştüğü an alacam bugun kaçırdım uyuyorken herşey olmuş
-
Yav kardesler bu konuya 3.mesajim. Galiba Turkiyede her sey yolunda, hersey kontrol altinda durumuna inaniyorsunuz. Dun nytimes da ilk defa Turkiyeyi elestirdiklerini gordum. Yabanci yatirimci turk medyasi takip etmez unutmayin. Ilk sayfada da yazdim, ap yakin zamanda ekonomik yaptirim uygularsa dolar 4-5leri gorur. Hem dolar deger kazaniyor, hem lira deger kaybediyor.
Merkez bankasinin sicak para surmesi, baskanlik sisteminde mutabakata varma vs. bu atesi dusurmez. Ulkeyi avrupa gozden cikarmis, suriyede savastasin, zaten kucuk capli kriz var ulkede, dort bir yandan sehit haberi geliyor hala, bu durumda hala TL nin deger kazanmasini bekleyen varsa cok bekler.
Bu arada dune kadar dusman oldugun Rusya'dan medet ummak da ayri bir ironi. Ne kadar saf bir milletiz
-
En gec ocak 20 ye kadar cok rahat 3.60 ı gorur...ayrica 3.75 den bozmak icin erketeye yatanlar bile var...nasil bir umutsa artik...su turump koltuga bir otursun o zaman gorecegiz...
Dev insaat firmalari almis dolar bazindaki kredileri nasil oder bilmiyorum ama 2. Bir faiz yukseltimine gidilecek gibi duruyor..birde bizim kiler avrupa oylamasindan once faiz arttirimini soylemeseydi daha iyi olurdu..2 defa vurulduk a.k. her ikiside yukseldi...
2. De emlak patlar aga..
Cumleten gecmis olsun.
-
https://www.youtube.com/watch?v=gg_IZQFHS_8
Al gitsin hocam.. ben 3,60 civarı yılı kapatacağını düşünüyorum..
-
bugun merkez bankasının tedbiri bile bir işe yaramadı, avusturyanın silah ambargosu göstermelik aslında almanyanın sopa göstermesi gibi bir şey dostum. dolar almak için geç kaldın ama o kadar da geç değil, şu an psikolojik sınır 3.5 ve bu da o kadar uzak durmuyo. sadece bugun 100 k doları olan 2.5k dolar kazandı ki bu bir günlük istatistik sen düşün. bu saatten sonra faşo ağanın dönüşü yok. aralık ayında fed in kararları da az çok netleşti. kısa vadede kazanırsın
Headhunterz tarafından 24/Kas/16 21:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Asıl soru avro ne olacak.
Yarısı batık ülke .
ama yinede cari fazlalıkları var .
300 milyar avro cari fazlalık var adamlarda.
Bir yandan bataklık büyük .
-
Ve sonunda beklenen duyuruyu forumlarda gormeye basladim..
Herkez ne kadar dovizi varsa bozsun..v.s vs. diye yazilmaya baslandi..
Suriyede. Askerimize 3. Saldiri yapilmis.. Yayin yasagi var deniliyor..net bilgisi olan varmi ?
-
Ovv başlıyor standard ab 2 yüzlülüğü .
Avusturya Parlamentosu, oybirliğiyle Türkiye’ye silah ambargosu uygulanması yönünde karar verdi.
Bu almanya nın işi . ambargo ilk belirtileri.
Peşinden OPEC ten darbe bekliyorum .
-