Dolar Alsak Mı Ki?
-
şu an 3.35 ne diyorsunuz
-
nereodi bunu yazdı
şu an 3.35 ne diyorsunuz
ah bilsek :S
3,38
3,36
böyle böyle tl bitene kadare kademeye devam edicem .
-
samaccc bunu yazdınereodi bunu yazdı
şu an 3.35 ne diyorsunuz
ah bilsek :S
3,38
3,36
böyle böyle tl bitene kadare kademeye devam edicem .
daha yeni biraz yorumlara baktım HERKEŞLER yarınki toplantı ile biraz düşüş olsada tutamazlar dolar fırlar diyor
-
bende ondan korkuyorum. bu poku takip ettiğimden beri tek tutan istatistik.
Herkes ağız birliği etmiş ve yükseleceğine inanıyorsa %100 düşer. yok herkes ağız birliği edip düşecek diyorsa %100 yükselir .
-
samaccc bunu yazdı
bende ondan korkuyorum. bu poku takip ettiğimden beri tek tutan istatistik.
Herkes ağız birliği etmiş ve yükseleceğine inanıyorsa %100 düşer. yok herkes ağız birliği edip düşecek diyorsa %100 yükselir .
haha :D en iyisi biz parayı yastık altı devam
-
altın al.
-
altında pahalı gibi, yükselme ihtimali olur mu
-
ons olarak altın 1300 dolarlardan 1209 dolara düşmüş. bu niye düşüyor onu anlamış değilim.
-
Tum dunya borsalari altina gore sekillenir beyler.
ABD'deki Trump belirsizliginden dolayi insanlar kabuguna cekilmis ne baska ulkelere yatirim yapiyor, ne altina, ne gumuse. Eldeki varliklarina sahip cikma stratejisi icindeler. Altina ragbet tum dunyada azaldigi icin degeri dusuyor. Deger kazanan tek para birimi dolar su an.
Turkiyede ise ekstradan kendi para birimimizin dgerini dusurdugumuzden dolar cok hizli artiyor.
-
hocam doların düşme ihtimali yok uzun vadede. 2017 ocak sonu şubat başı gibi dolar sağlam yükselecek. çünkü milletin yıllık ödemeleri geliyor ve şirketler bu eğimle giderse küçülmeye gidecek. bu küçülme sonrasında dolarda muazzam bir artış yaşanabilir. 2-3 puan düşersede bu bizim mb'nin müdahalesidir fakat ekonomi öyle müdahale ile fln yürümez. devletin kasasında 10 milyar dolar olsa bile devlet kar elde etmediği sürece bu para bitmeye mahkum. hazıra dağ dayanmaz. mb faiz arttırımına gidecek bu sırada dolar düşüşü yaşanacak fakat uzun vadede bunlar yine çözüm olmadığı için tekrar yükselişe geçer. 4'ü rahat görecek bir dolar durumu söz konusu. düşse bile endişeye kapılma çünkü bu seferde dolar düştü ülkenin geleceği açık değil denerekten hazırda dolar düşmüş dolar alalım diyecekler ve tekrar yükselişe geçecek.
gelelim dolar düşer miye... şimdi bi bakalım bu hükümet 14 senede kaç tane doğru adım attı ? 1-2 ? herşey kötüye giderken daha da kötüye gitmesi için çaba harcıyorlar desem yeridir. Bu kadar boka batmış ekonomiyi birde abden çıkarmaya çalışıyorlar ki, ab'den ben kaçtım kib bye yapamazsın sana ekonomik yaptırımları olabilir. bu gün ingiltere bile çıkmak isterken ne kadar yaptırıma uğradı. ingiltere dioruz..sen birde TR'yi düşün. sınırında savaş var ve sen daha fazla içine batmak için uğraşıyorsun. ben doları düşürecek tek pozitif sebep göremiorum.
dediğim gibi anlık müdahaleler ile düşüş yaşanacak bu kesin ama uzun vadede doların düşmesi gibi bir durum yok. aralıkta fed gelipde faiz arttırırsa doların artışı şubatı bile bulmaz. bi yerde okumuştum fed demiş ki " gelişmekte olan ülkelerin kendilerini korumaya alacak kadar vakti vardı" demiş. yani ben aralıkta faiz arttırırım size zaman vermiştim diyorlar.