Dolar Alsak Mı Ki?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

şu an 3.35 ne diyorsunuz 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

şu an 3.35 ne diyorsunuz 

ah bilsek :S

3,38

3,36

böyle böyle tl bitene kadare kademeye devam edicem .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

şu an 3.35 ne diyorsunuz 

ah bilsek :S

3,38

3,36

böyle böyle tl bitene kadare kademeye devam edicem .

daha yeni biraz yorumlara baktım HERKEŞLER yarınki toplantı ile biraz düşüş olsada tutamazlar dolar fırlar diyor

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bende ondan korkuyorum. bu poku takip ettiğimden beri tek tutan istatistik.

Herkes ağız birliği etmiş ve yükseleceğine inanıyorsa %100 düşer. yok herkes ağız birliği edip düşecek diyorsa %100 yükselir .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

bende ondan korkuyorum. bu poku takip ettiğimden beri tek tutan istatistik.

Herkes ağız birliği etmiş ve yükseleceğine inanıyorsa %100 düşer. yok herkes ağız birliği edip düşecek diyorsa %100 yükselir .

haha :D en iyisi biz parayı yastık altı devam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

altın al.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

altında pahalı gibi, yükselme ihtimali olur mu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

ons olarak altın 1300 dolarlardan 1209 dolara düşmüş. bu niye düşüyor onu anlamış değilim.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Tum dunya borsalari altina gore sekillenir beyler.

ABD'deki Trump belirsizliginden dolayi insanlar kabuguna cekilmis ne baska ulkelere yatirim yapiyor, ne altina, ne gumuse. Eldeki varliklarina sahip cikma stratejisi icindeler. Altina ragbet tum dunyada azaldigi icin degeri dusuyor. Deger kazanan tek para birimi dolar su an. 

Turkiyede ise ekstradan kendi para birimimizin dgerini dusurdugumuzden dolar cok hizli artiyor.

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam doların düşme ihtimali yok uzun vadede. 2017 ocak sonu şubat başı gibi dolar sağlam yükselecek. çünkü milletin yıllık ödemeleri geliyor ve şirketler bu eğimle giderse küçülmeye gidecek. bu küçülme sonrasında dolarda muazzam bir artış yaşanabilir. 2-3 puan düşersede bu bizim mb'nin müdahalesidir fakat ekonomi öyle müdahale ile fln yürümez. devletin kasasında 10 milyar dolar olsa bile devlet kar elde etmediği sürece bu para bitmeye mahkum. hazıra dağ dayanmaz. mb faiz arttırımına gidecek bu sırada dolar düşüşü yaşanacak fakat uzun vadede bunlar yine çözüm olmadığı için tekrar yükselişe geçer. 4'ü rahat görecek bir dolar durumu söz konusu. düşse bile endişeye kapılma çünkü bu seferde dolar düştü ülkenin geleceği açık değil denerekten hazırda dolar düşmüş dolar alalım diyecekler ve tekrar yükselişe geçecek. 

gelelim dolar düşer miye... şimdi bi bakalım bu hükümet 14 senede kaç tane doğru adım attı ? 1-2 ? herşey kötüye giderken daha da kötüye gitmesi için çaba harcıyorlar desem yeridir. Bu kadar boka batmış ekonomiyi birde abden çıkarmaya çalışıyorlar ki, ab'den ben kaçtım kib bye yapamazsın sana ekonomik yaptırımları olabilir. bu gün ingiltere bile çıkmak isterken ne kadar yaptırıma uğradı. ingiltere dioruz..sen birde TR'yi düşün. sınırında savaş var ve sen daha fazla içine batmak için uğraşıyorsun. ben doları düşürecek tek pozitif sebep göremiorum. 

dediğim gibi anlık müdahaleler ile düşüş yaşanacak bu kesin ama uzun vadede doların düşmesi gibi bir durum yok. aralıkta fed gelipde faiz arttırırsa doların artışı şubatı bile bulmaz. bi yerde okumuştum fed demiş ki " gelişmekte olan ülkelerin kendilerini korumaya alacak kadar vakti vardı" demiş. yani ben aralıkta faiz arttırırım size zaman vermiştim diyorlar.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 12729 Toplam Mesaj: 85
dolar artar