Dolar Altin Avro
-
arkadaslar bugunlerde fiyatlar cok oynuyoo dolar 1.400 arkaslar bu fıyatları kımler deyıstırıyoo nasil oluyoo boyle sağlam bi tiyoo alabilecegimiz yer varmı acaba şimdiden tsk ler ... ( bende bu işle ugrasıyom hergun al sat yapıyorum )
-
ne güzel idda oynamaktan karlı :|
-
forgetmorgun bunu yazdı:
-----------------------------
bazen zararida var... :))) -
ilower bunu yazdı:
forgetmorgun bunu yazdı:
bazen zararida var... :)))
kriz var hocam düzeltirsin :D -
aq doları 1 yıl bekledim maaşı dolarla alcaz cıksın die cıkmadı indi şimdi 15 gundur bekliyom laptop alcam die dolar dusmuyo cıkıyo :( ne şansız adamımyaww :(
-
avrupa bankalarindaki kriz sebebi ile dolarda firlama oldu..
avrupa bankalarina cogunlukla bagli olan Türkiye ekonomisi ise suan durgun..
hürriyet gazetesindeki okudugum habere göre,borsada asiri bir cöküs var..istanbulda bir gün icerisinde 19 milyar $ kayip olmus..
-
sebebi herkes bu kriz ortamında türk lirasını satıp dolar yapıyo ve parayı türkiyeden çekiyo ne oluyo dolar yükseliyo avro da aynı şekil
-
ilower bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar bugunlerde fiyatlar cok oynuyoo dolar 1.400 arkaslar bu fıyatları kımler deyıstırıyoo nasil oluyoo boyle sağlam bi tiyoo alabilecegimiz yer varmı acaba şimdiden tsk ler ... ( bende bu işle ugrasıyom hergun al sat yapıyorum )
-----------------------------hocam bu işlerin içindeysen, hergun al sat yapıosan, bu işleri bizden daha iyi bilmen lazım diimi?
-
fth_ bunu yazdı:
ilower bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar bugunlerde fiyatlar cok oynuyoo dolar 1.400 arkaslar bu fıyatları kımler deyıstırıyoo nasil oluyoo boyle sağlam bi tiyoo alabilecegimiz yer varmı acaba şimdiden tsk ler ... ( bende bu işle ugrasıyom hergun al sat yapıyorum )
-----------------------------hocam bu işlerin içindeysen, hergun al sat yapıosan, bu işleri bizden daha iyi bilmen lazım diimi?
-----------------------------adam belki benim gibi engin bilgili birini arıyo bilgi paylaşmak için
veya tbt de paralı adam varmı ona bakıyo :D
-
10 altın aldim 204 liradan , simdi oldu mal 270 adamada verecgim gün az kaldi
ben şimdi kime sövimmmmmmmmmmmmmmm :)
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------10 altın aldim 204 liradan , simdi oldu mal 270 adamada verecgim gün az kaldi
ben şimdi kime sövimmmmmmmmmmmmmmm :)
-----------------------------busha söv :D