Dolar Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

tayyip incir ağacı dikti ocağımıza benzin 5 lira lann

Bakma hocam sen. Ülkenin anası s...miş. işte vergi yükü bindire bindire ilerliyoruz. Elbette bununda bir sonu olacak.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

bu gün faiz açıklması var ve kısa dönem olarak bu hafta sonuna kadar yavaş seyreden bi düşüş olur daha sonrada borsadaki tepkiye göre hız kazanır yada küçük bir düşüş yaparak olduğu yerde kalır 

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Bakma hocam sen. Ülkenin anası s...miş. işte vergi yükü bindire bindire ilerliyoruz. Elbette bununda bir sonu olacak.

benzin lobisi :)

dolar 3 tl olacak buraya yazdım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

benzin lobisi :)

dolar 3 tl olacak buraya yazdım

uzun vadede 3 ü geçecek.. 

Siyasi  bir olay daha patlarsa o zaman sen cümbüşü izle.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hacılar kusura bakmayında burda hiçkimse doların yükselip ineceğinden emin konuşamaz.Ekonomini uzmanları bile emin konuşamazken burda bazıları Real Madrid-Kasımpaşaspor maçını kesin Madrid alır der gibi kesin konuşuyorlar.

Geçen seferde dolar yükseldi o zamanda düşmez düşmez dediler ama dolar 1.97 ye düştü dahada düşüyordu bu Fetullahın olayı çıkmasa.

Politik durum ve trendler analiz edilerek söylenir.

"düşmez" didikleri şey için belli bir süre kullanmışlardır. Yani dolar 2.25 oldu şimdiden sonra ömrümüz boyunca 2.25'ten bir gıdım aşşağıya düşmez denmiyor.

erdoğan bunca sene  sıcak para ve tonla destek sayesinde ekonomiyi iyi götürdü. O sıcak para girişleri şimdi Erdoğana karşı çalışmaya başladı. O yüzden düşmez deniyor.

Olası hükümet değişiminde, ülkedeki belirsizlik artacağı için uzun vadede bende doların düşmeyeceğini düşünüyorum. Olurda yerel seçimleri İstanbul'da falan kayberse, ülke olarak hep beraber ayvayı yedik.

Ama söylüyorum ; önümüzdeki 8-10 sene içinde büyük bir kriz bizi bekliyor. Bütün kurum ve kuruluşlar "yabancılara" özelleştirildi ve üretim sadece inşaat ve 1-2 sektörde var. Tarım marım hak getire.

Önümüzdeki 10 yıl, Türkiye belini doğrultamaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

o değil de herhangi bi siyasi parti lideri olsam dakkasında istifa ederim bişey olur sa başa gelirim diye. bu kadar sibe girdikten sonra artık hiçbir partinin orta vadede ülkeyi düze çıkarma şansı yok. anca krizlerle boğuşur.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    Ayro bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Hacılar kusura bakmayında burda hiçkimse doların yükselip ineceğinden emin konuşamaz.Ekonomini uzmanları bile emin konuşamazken burda bazıları Real Madrid-Kasımpaşaspor maçını kesin Madrid alır der gibi kesin konuşuyorlar.

Geçen seferde dolar yükseldi o zamanda düşmez düşmez dediler ama dolar 1.97 ye düştü dahada düşüyordu bu Fetullahın olayı çıkmasa.

Politik durum ve trendler analiz edilerek söylenir.

"düşmez" didikleri şey için belli bir süre kullanmışlardır. Yani dolar 2.25 oldu şimdiden sonra ömrümüz boyunca 2.25'ten bir gıdım aşşağıya düşmez denmiyor.

erdoğan bunca sene  sıcak para ve tonla destek sayesinde ekonomiyi iyi götürdü. O sıcak para girişleri şimdi Erdoğana karşı çalışmaya başladı. O yüzden düşmez deniyor.

Olası hükümet değişiminde, ülkedeki belirsizlik artacağı için uzun vadede bende doların düşmeyeceğini düşünüyorum. Olurda yerel seçimleri İstanbul'da falan kayberse, ülke olarak hep beraber ayvayı yedik.

Ama söylüyorum ; önümüzdeki 8-10 sene içinde büyük bir kriz bizi bekliyor. Bütün kurum ve kuruluşlar "yabancılara" özelleştirildi ve üretim sadece inşaat ve 1-2 sektörde var. Tarım marım hak getire.

Önümüzdeki 10 yıl, Türkiye belini doğrultamaz.

o tarım hiç bir şey getiremez , olmayan şey nasıl şey getirsin :)

endenius tarafından 29/Oca/14 13:02 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bu gerizekalılar yüzünden olan bize oluyo monitörümü değişcem dolar almış başını gidiyo neyse burdan havuzlu villalarına selamlar

Converse giyen uzaylı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

faiz arttırımı çok gecikti çoğu faiz 2 katına yakın arttırıldı, EPS'yi bugün bitirdi merkez bankası bence ufacık bir siyasi gelişmeyle yine patlayacak , FED'den de doları yukarı yönlü etkileyecek kararlar gelirse işte o zaman faizi arttırsa da düşmez düşmesi için çok yüksek faiz arttırımları gerekecek o zaman asıl olan bize olacak..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

3'e kadar çıkmaz demek içimden pek gelmiyor aslında; ama bu gidişle biz 1$ = 3 TL'yide görürüz mübarek. Şaşırmam. Daha geçen aylarda 1.95'di şimdi 2,....

Ekonominin aqdular...

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
Toplam Hit: 9677 Toplam Mesaj: 73