Dolar Ne Olur ?
-
bu ülke 3 seneye kalmaz batar
-
3 sene çok cumaya çıksak bari
-
izzmarit bunu yazdısanacasta bunu yazdı
2.00-2.05-2.15 sağlam desteklerimiz var. Bir kaç ay panik havası geçince hedef en az 2.80 olmak üzere yeni çıkış başlatmalıdır. 2.05 yeni alımlarım için ideal. güncel analiz aşağıdadır.
Hocam ben ekonomiden hiç anlamam, şu grafiğe bakınca da gördüğüm şu sadece: Evet bariz bi yükseliş var.
Bana bu grafiği nasıl çıkardığını analizi nasıl yaptığını anlayabileceğim bir şekilde kısaca anlatabilir misin? Hangi verileri kullanarak böyle bir öngörüde bulunuluyor, bu kadar ayrıntılı bir şekilde grafik nasıl çıkıyor? Birkaç anahtar kelimeyle, çok vakit harcamadan.. ^^
Bu analizin tanımını şurdan bulabilirsin. http://www.angelfire.com/ab/borsa/elwave/elwave.htm
Bu analizleri kendin yapmak istiyorsan bu iş üstünde yıllar sürebilecek pratikten ve yabancı kaynaklı kitaplar yardımı ile öğrenebilirsin.
-
izzmarit bunu yazdı
Hocam ben ekonomiden hiç anlamam, şu grafiğe bakınca da gördüğüm şu sadece: Evet bariz bi yükseliş var.
Bana bu grafiği nasıl çıkardığını analizi nasıl yaptığını anlayabileceğim bir şekilde kısaca anlatabilir misin? Hangi verileri kullanarak böyle bir öngörüde bulunuluyor, bu kadar ayrıntılı bir şekilde grafik nasıl çıkıyor? Birkaç anahtar kelimeyle, çok vakit harcamadan.. ^^
http://www.tahribat.com/Forum-Borsa-Okulu-141298/
Artık hangi veriler hala yaşıyordur bilmem de...
-
bu adamlar komedi, vallaha komedi. faizleir arttırdılar da ne oldu? dolar da euro da çıktı? borsa yine düşüşte.. n'oluyo amk?
-
Gol olur
-
RockZs bunu yazdı
bu adamlar komedi, vallaha komedi. faizleir arttırdılar da ne oldu? dolar da euro da çıktı? borsa yine düşüşte.. n'oluyo amk?
bişi yok hocam nolcak sallantıda duran ekonomi dibe doğru gitmeye başladı :D
-
dolar altın herneyse daimi bir artış sergilemez. konjoktürel dalgalanma olur.
yani rakam olarak şunu bulur, şu kadar ay sürer diyemem zaten kimse kesin birşey diyemez ama yükselir sonra illa düşer.
**
Tahminimce hiç vukuat olmazsa yani böyle kasetti kavgaydı tansiyon yükselmezse aynı oranda seçimlere kadar artar
Yeterince arttığına inanıldığında yatırımcılar tarafından, sonrasında düşmeye başlar. ama birde seçimde kimin çıktığıda durumu ayrıca etkileyecektir.
**
en akıllıca yöntem şu olur paranızı bölümlere ayırın bir kısmına altın, euro,dolar,TL, alın. kime ne olursa olsun
iniş çıkışlarda tahmin yürütüp yine o anlık alım satım yaparak aradaki farkı yine aynı yöntemle paraya çevirin.
profesyonel yatırım böyle oluyor. çok yüklü paranız varsa saydıklarıma gayrimenkül de ekliyorsunuz işlem tamamdır
-
Ekerci bunu yazdıizzmarit bunu yazdısanacasta bunu yazdı
2.00-2.05-2.15 sağlam desteklerimiz var. Bir kaç ay panik havası geçince hedef en az 2.80 olmak üzere yeni çıkış başlatmalıdır. 2.05 yeni alımlarım için ideal. güncel analiz aşağıdadır.

Bana bu grafiği nasıl çıkardığını analizi nasıl yaptığını anlayabileceğim bir şekilde kısaca anlatabilir misin? Hangi verileri kullanarak böyle bir öngörüde bulunuluyor, bu kadar ayrıntılı bir şekilde grafik nasıl çıkıyor? Birkaç anahtar kelimeyle, çok vakit harcamadan..
hocam internette bazi yontemler var febonacci gibi.bu tip bi suru yontem ve teknik var.ongoru yapabilmek icin kullanilan.bunlarin bir kac tanesini ayni anda kullandigin zaman yanilma payin duser vs vs.bu yontemler ongoru yapmani saglar ve sende ona gore tahminlerde bulunursun.kisaca bole anlatilir
buraya gir programı indir kur.demo kullanıcı al bi tane.orda bi yere oyna gdp fln.sonra oynadıgın yerlerde yöntemler var.bütün yöntemlerin isimleri yazıyor hocam.kurculaman lazım.bi noktayı koydugun zaman diger nokta baska bi yerde çıkıyor fln.program sayesinde bütün yöntemlere erişebişirsin.demo kullanıcı para gerektirmez.
gelelim asıl soruna.yötemler orda duruyor fakat onların nasıl çalıştıgını internetten araştıracaksın.bazen skype ta oturumlar oluyor onlara katılabilirsin.bu işten çok para kazananda mevcut ama kaybeden daha çok.mesela demodayken ben güzel bi tahmin yapıp sanal bi kazanç elde etmiştim baya karlıydı.sonra aramaya fln basladılar.tabi benimkisi biraz şanstı.üstüne düşüp öğrenmen gerekir.çok vaktini alır.
bağımlılık yapar benden söylemesi
-
dolar tekrar yükseldi hiç bir işe yaramadı faiz arttırımı artık daha yeni faiz arttırımı yaptık diye yine direneiblirler ama sonuç ya dolar 3 e dek çıkmasına göz yumacaklar ya da "inanılmaz" yüksek faiz arttırımlarına gidecekler olan her türlü bize olacak..