folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolmuşlara Başkaldırı Operasyonuma Fikir?

Dolmuşlara Başkaldırı Operasyonuma Fikir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar muğlada öğrenciyim.

sorun şu üniversitemiz kötekli diye bir köyde.

merkezle arası 7km filan. neyse dolmuşçularda telsis var. adam yolldan geçerken duraktaki kişi sayısını arkadaki dolmuşa haber veriyor diğer dolmuş boş gidecekse asla yola çıkmıyor.

birde işte telsizle polis varmı yokmu diye irbirleri ile konuşuyorlar. varsa ayakta almıyorlar. yoksa alıyorlar. kendileri açısından herşey iyi.

fakat öğrencilerden para kazanıyorlar muğlayı bilen bilir sadece ama sadece öğrenci taşıyorlar. fakat öğrenciye sik gibi davranıyorlar. el edersin eğer ilerde durakta adamı varsa dolmuşu dolduracaksa durmuyor yasak diyor.

yok eğer adamı az sa o biçim duruyor.kaba saba adamlar.

geçen gün durağın önünde su birikmiş çukura.adam geldi önüme durdu suya basamdan dolmuşa binmem imkansız dedim aga  şu 1 metre ileri geçde ordan binelim yanımda yaşlı teyze filanda var ben binzem o binemez çünkü ayak bileğimize kadar gelicek bir birikinti adam bastı gitti yağmurda bıraktı.

şimdi bizim burdaki öğrencileri teşkilatlandırmak için bu konuya basit bir site yapıp nasıl organize olunabilir. sağlm 200 kişi olsa o 200 kişi ile öğrenci sıkıntılarını dile getirebiliriz.

fikriniz nedir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    Dolmuşcular heryerde aynı demek :| birden kendimi gördüm

Kafam oldu galiba:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    telsiz aleti al frekanslarına gir sonrası sana kalmış :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    siteye gerek yok. okul yönetimiyle konus. kampuste stand ac imza topla derdini anlatacagın dilekcennin altına. gerekli her yere gonder

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

www.ogrenciistekleri.com

bu site muglada bir öğrenci taarfıdnan yapımkmış adam hiç bir iş yapmadı msn e ekledim filan yok cevap vermiyo mal bildiğin .

www.muglauniversitesi.net

burdada ben moderetörüm

siteyi tanıtamadık gitti sadece sınav dönemlerinde öğrenciler gelip şu hoca ne sorar deyip sonra da asla uğramıyorlar:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

istanbulun heryerindeki minibüsçülere uyuz oluyorum ne kadar dingil varsa özellikle seçip minibüs şöförü yapmılar... metrobüs yapıldıktan sonra biraz kıpırdama oldu adama döndüler ama nafile yeterli degil, düzen ve intizamdan haberleri yok, kim kime dumdumalar

yani anlayacagın bu minibüsçüler her yerde aynı

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    bence öğrenci kulüpleriyle konus onları ayaklandırırsan zaten baya bi adam bulursn...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Cep telefonuyla videoya al ver polise ipnatorları. veya belediyeye, köy nuhtarına şikayette bulunun o.O

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

burası istanbul gibi değil ama istanbulda istediğiniz kadar kaşı çıkın ama birileri yine talepte bulunur.

fakat bizim muğlada 200 kişi kendi arkdaşlarını filanda organize etse atıyorum belirli saatlerde dolmuşa binmeseler filan tüm işler aksar çünkü burda her öğrenci aynı şikayette bulunuyor ama birlikil yok birlik olabilirsek bizden başka altarnetifleri yok ve bize insan gib idavranacaklarına mal gibi davranıyo hoş bizim burdaki öğrencilerde mal kimsenin umru değil şikayet ediyor ama kendi kendine

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    vay anasını sayın seyirciler.. ben orda olsam katil olurdum herhalde..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

1-face te grup acarsın bin küsür kişi toplarsın sonra olayı resmileşirmek için toplanalım falan dersin.

2- 50 kişisi anca gelir.

3-okulun önündeki durakta otruma eylemi yaparsınız.

4-dolmuşcular ne oluyo lan burda die size allah ne verdiyse girişir yada sizi fişleyip bundan sonra hiç dolmuşa almaz öğitim hayatını yürürek bitirip dolmuş parasınıda köşeye atmış olursun.

:D:D

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
Toplam Hit: 3393 Toplam Mesaj: 25