Domain Almak İcin Türkiye"De En Guvenilir Site
-
TR de yok adam gibi bişey. alacaksan www.aplus.net www.yahoo.com yada www.dreamhost.com dan al 3 üde sağlam sitelerdir.
-
2$ nin hesabını yapma git godaddy.com dan al basın agrı masın sonra...
-
aga karegen.com da var, yabancı sitelerle koordineli calısıyorlar...
-
valla beyler ne dım bılmıyorum ben bı kere yedım bu kazıgı hemde yahoo attı bana ne demısler sutten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermıs baya bı arastır hocam saygılar
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------
www.turkticaret.net www.isimtescil.net gir bence en iyileri bi yamukları çıkmadı
Kafayımı Yedin Hacı, Turkticaret.Net Kadar Yamuk Yapan Varmıdır? Sana Çok Yamuk YapmışLardır, Ancak Sen Farkına Varmamışsındır (: -
Dünya'nın en öküz domain sağlayıcısı tabikide Nic.TR'dir. Aptallıklarını konu alan kitabını basacam yakında..
-
Dreamtn bunu yazdı:
www.turkticaret.net www.isimtescil.net gir bence en iyileri bi yamukları çıkmadı
-----------------------------Sakın ama sakın www.turkticaret.net hiç bir türlü alışveriş yapmayın(!) elinizi verir bırakın kolunuzu bedeninizi kurtaramazsınız(!) hostbul.net'ten turkticaret.net ten hizmet alanların yorumlarına bakabilirsiniz.
Ben http://www.karegen.com dan 2 yıldır hizmet alıyorum ve çok memnunum. Onun haricin de de www.Natro.com tavsiye ederim.
-
hocam valla turkticaretten en az 10 domain aldım bi bok olmadı harbi işlerini yapıo şimdi bişi diyemem.
-
turkticaretin aq sana bişi olmasın oradan alma yeter :D
-
Dreamtn bunu yazdı:
hocam valla turkticaretten en az 10 domain aldım bi bok olmadı harbi işlerini yapıo şimdi bişi diyemem.
-----------------------------:) sen bi başka yerden hosting al, domainlerini transfer etmeye kalk görürsün ne demek istediğimi(zi)
en basitinden domainin dnslerini değiştirme talebinde bulun hemen sana 7 usd fatura kessinler.