folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Domain Almak İcin Türkiye"De En Guvenilir Site

Domain Almak İcin Türkiye"De En Guvenilir Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    turkticaret.net Türkiye deki EN rezil şirketlerden biri SAKIN almayın uyarı yapıyorsak kullandık yaşadık ki ordan yapıyoruz uyarıyı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    abicim doru hostingi de tticaretten alıodum gerçi kendi domainlerimi isimtescil den alıom hostuda bi arkadaştan şirket domainleri  ve host turkticaretten alıom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    www.isimtescil.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    Ben isimtescil.net ten aldım kafam rahat ama bir gıcık tarafı var boşta olan güzel domain buldugunda sipariş veriyorsun kredi kartından felan ödüyorsun işte iki saat sonra bakayım dion işleme geçirdilermi die a.k daha beklemede yazıor domain boştamı die bakıyorsun hassiktir bir başkası tarafından alınmış ben bunu iki kere yaşadım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    forumda isimtescil.netin paneline girmiş bi arkadaşınız var(lavugun biri :D) . Pek sağlam değiller galiba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Banamı lavuk diyon dümbük :P

Şaka bir yana isimtescil salak bir firma, videosunu dağıtmıyorum ekmeğine mani olmamak için.

Karegen'e gelince 1 yıl oluyor sanırım abluka oranın dbyi çalmıştı, sonradan ayıkıp  tüm kullanıcılarına mesaj çekerek şifrelerini değiştirmesini istediler.

Domain yabancı fimalardan alınır.

Resellerclub veya Onlinenic'i öneririm.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCKWHITE
    BLaCKWHITE's avatar
    Erkek
    Doruk net iyi diyenler bundan bi kaç ay önce sunucuları rootlandı iyi diyenler zone-h dan bakabilirler =) 1700 siteye index yedi hepsini zone-h almadık inanmayan arkadaşlar varsa firyama mail atabilirler yine inanmayan arkadaşlar için root olduğumuz andaki ss i gösterebilirim =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:
    -----------------------------

Banamı lavuk diyon dümbük :P

Şaka bir yana isimtescil salak bir firma, videosunu dağıtmıyorum ekmeğine mani olmamak için.

Karegen'e gelince 1 yıl oluyor sanırım abluka oranın dbyi çalmıştı, sonradan ayıkıp  tüm kullanıcılarına mesaj çekerek şifrelerini değiştirmesini istediler.

Domain yabancı fimalardan alınır.

Resellerclub veya Onlinenic'i öneririm.

yalanmı olm .

baksana nerdeyse tüm Türk firmalar folloş olmuş bende acıcam yakında bi firma göreceksiniz en iyisi olacam :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    bugun itibari ile baktim hala uzatilmamis sitenin domain kullanım hakkı. sanırım türk kullanmak aptallık olacak. bu kadar uyarıdan sonra. burada tavsiye edilenlerden biri ile is yapabilirim dusuncesindeyim. eger benden once uzatirlarsa kendileri akıllıca davranmıs olacaklardır. eger uzatmazlarsa ben alırsam o kadar reklam gelirini iade etmemek icin tahminim 1 saat icinde telefonlarım susmadan calmaya baslaycaktır. eger bir kazık yersemde olan 12 dölarima olacaktır. ama bunun ucunda 1000 dölar yatarken 12 dölar sanırım teferruat gibi kalıor. saolun tavsiyeleriniz icin.

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZigzavoR
    ZigzavoR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BLaCKWHITE bunu yazdı:
    Doruk net iyi diyenler bundan bi kaç ay önce sunucuları rootlandı iyi diyenler zone-h dan bakabilirler =) 1700 siteye index yedi hepsini zone-h almadık inanmayan arkadaşlar varsa firyama mail atabilirler yine inanmayan arkadaşlar için root olduğumuz andaki ss i gösterebilirim =)

Doruk net çok dandik bi server. BLaCKWHITE'nin dediği gibi. ne zamn oldu hatırlamıyorum ama rootladık o serveri. koskoca devi devirdik :p

ddoruk.net.tr'nin zonesi benim adıma zone-h.org da mevcut. (BLaSTER) zone-h.org da sorun olduğu için linki veremiyorum site düzelince bi ara linki atarım. yada girin bakın.

there is no patch for stubidity :)
Toplam Hit: 5312 Toplam Mesaj: 36