Domuz Eti Nerden Bulabilirim?
-
millet kendinize gelin ya yakışıyomu size kim ne bo. yerse yesin birbirinize düşeceksiniz nerdeyse.
-
real gibi büyük marketlerde var realde görmüştüm
-
msdead bunu yazdı:
-----------------------------hee işte bende onu diyorum burası TÜRKİYE illa müslüman olmanı gerektirecek hiç bir usul yok olamazda..
insanların dinine ve düşüncelerine saygı göstermek zorundasın hakaret ederek değil uslubunu koruyarak madem yanlış yaptığını düşünüyorsun uslubluce doğruyu gösterir anlatırsın hadeeeeee hödöööööööö diyerek değil işte sen bunu yapamadığın için yoobaaaz sın :D
senle tartışılmaz canım he he öyla aynen :D :D iran' a git sen iran' a :D
-----------------------------bu topic i dışarıdan tekrar okusana bi?kendini ne kadar bebe göstermişsin..
"seninle tartışılmaz he he öyle aynen" gibi lafları biz 7 yaşındayken kullanıyorduk ...
-
hay... gene tartışma ortamına giriyonuz aq?
sok gitsin daha bulamadınmı sen şu eti? -
ordinarius bunu yazdı:
-----------------------------
forumda sık sık görüyorum sürekli birileri akp yi kötülüyor fakat kesinlikle yanlış düşünmekteler, herkese eşit davranılıyor
ordinarius bunu yazdı:
@ ultrasker;anne tarafım ermeni baba tarafım türk, Türklüğü kabul etmiyor değilim fakat Ermenilerin de ezilmesini kabul etmem hiçbir zaman..
hoca birinci yazında herkese eşit davranılıyor demişsin ikinci yazında eziliyoruz demişsin.siyaset yapmak istemediğine emin misin?her yazında siyaset yapmak istemiyorum diye diye lafları oturtmuşsun.ne işsin sen?domuz eti nerden bulabilirim demişsin eywallah saygımız sonsuzdur ama buradaki müslümanlara bunu sorarak bizi günaha sokuyorsun.belki bizler bize haram sayılan şeyi yemiyoruz fakat seni harama teşvik ediyoruz...domuz eti aradığına göre daha önce domuz eti yemiş olduğunu çıkartıyorum konuşmalarından.ki tadığını beğendiysen nerde yediğini de unutmamışsındır.neden daha önce yediğin yerde yemiyorsun?..
bu herife yazı yazmaya değmez aslında.adam eşşek gibi de biliyor nerelerde satıldığını yenildiğini..sadece 2 yazı yazmış bir sürü insanı birbirine düşürmüş çıkmış forumdan..
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------ordinarius bunu yazdı:
forumda sık sık görüyorum sürekli birileri akp yi kötülüyor fakat kesinlikle yanlış düşünmekteler, herkese eşit davranılıyor
ordinarius bunu yazdı:
@ ultrasker;anne tarafım ermeni baba tarafım türk, Türklüğü kabul etmiyor değilim fakat Ermenilerin de ezilmesini kabul etmem hiçbir zaman..
hoca birinci yazında herkese eşit davranılıyor demişsin ikinci yazında eziliyoruz demişsin.siyaset yapmak istemediğine emin misin?her yazında siyaset yapmak istemiyorum diye diye lafları oturtmuşsun.ne işsin sen?domuz eti nerden bulabilirim demişsin eywallah saygımız sonsuzdur ama buradaki müslümanlara bunu sorarak bizi günaha sokuyorsun.belki bizler bize haram sayılan şeyi yemiyoruz fakat seni harama teşvik ediyoruz...domuz eti aradığına göre daha önce domuz eti yemiş olduğunu çıkartıyorum konuşmalarından.ki tadığını beğendiysen nerde yediğini de unutmamışsındır.neden daha önce yediğin yerde yemiyorsun?..
bu herife yazı yazmaya değmez aslında.adam eşşek gibi de biliyor nerelerde satıldığını yenildiğini..sadece 2 yazı yazmış bir sürü insanı birbirine düşürmüş çıkmış forumdan..
-----------------------------Hocam bilen biliyorda amaç farklı olduğu için insanları kullanmak isteyenler var.. Adamın amacı harbiden domuz eti olsa bu konuyu çoktan çöpe atıp belediyeye vermişti..
onlarca kişi söyledi nerden alınacağını tamam diyip tartışmaya girmeden alsana şu eti? merak etme sen ermeni yi ezdiğimiz yok. sende biliyorsun iftiralarla ezileni aslında.. ayakta duranıda biliyorsun o yüzden Kleisthenes tartışma yapmanın alemi yok ırkçılık yapanda belli soyu sapı 7 ceddi ne ala olanda belli.. -
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------Eger kiskirtmak amaciyla soruyu sorduysa kendini rezil etmistir..
-
amk ırkçılık olcak belki ama ermeni deil mi hepsi aynı a.k! akp yi savunuo bi de çaktırmadan. akp nin bi Türk milletine faydası yok zaten, onun dışında yahudi,ermeni,amerikan arap herkez yiyo devletin malını :|
-
bi seferde kavga etmeyin lan :|