Domuz Gribi-Evrim
-
Arkadaşlar Haberlerde Duydum Domuz Gribi Türkiye Dışında 1-2 Ülkede Evrimleşmiş Yani Türkiyeye Evrimleşmiş Virüs Gelirse Eski Domuz Gribi Aşıları Hiçbir İşe Yaramayacak Amerika Paraya Para Demiyor,Ülke Elden Gidiyor :/
-
vay mına bune lan pokemona döndük evrim geçiren geçirene :D seni seçtim pikacuuuu :|
-
:F
-
Evet doğru .
Evrim diyince sadece insanın evrimini düşünüp reddedenler baştan düşünsün
Daha geçen seyrettim NG'de böyle birşey :)
Sincabı zehirli yılan soktuğu halde hiçbir şey olmuyordu . Sincaplar bile zamanla evrimleşiyor . Tabi yılan da sincabı zehirlemek için evrimleşiyo bu döngü böyle devam ediyor .
Virüsler de böyle .
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
vay mına bune lan pokemona döndük evrim geçiren geçirene :D seni seçtim pikacuuuu :|
-----------------------------hoca koptum aksam aksam.. :) saka maka onlar bile en fazla 2 kez evrim geciriyodu, bunlarda masallah sınır yoq.. :)
-
Aşılarda mutasyona uğrasın :X
-
Önceki domuz gribi aşısını yaptırmayı düşünmüyoduk zaten.Düşünenlerde tekrar düşünmeli..Hastalıktan korkmaya gerek yok,bünyeni saglam tuttuğun sürece.Hepsinden önce erken teşhis çok önemli.
-
bu grip Türkiyeden çıksaydı bütün ülkeler bizi dışlardı başbakanı cumhurbaşkanını bile almazlardı ülkelerine.. biz maşallah geleni alıyoz gideni alıyoz geçen günde almanyadan gelen bi karıda virüs çıkmış.. o evrimleşmiş virüsde gelir gelmiştir bile :)
-
lan gecenlşerde grip oldum her yıl 2-3 defa oldugum gibi. normaldir dedim 1 haftada atlattım sonra abime bulaştı oda atlattı sonra kardesime bulaşmış doktora götürdü babam. doktor domuz gribi dedi. ailecek atlattık. belirtiler normal griple aynı. bünyesi çok değil azcık dayanıklı olan atlatıyor hacı. zaten normal gripten ölenlerle domuz gribi arasında bi fark yokmuş. sayılar aynı yani. senin hastalığın varsa üstüne bi de grip oluyosan bünyen zayıfsa yine ölürsün. domuz gribi olmasına gerek yok. AMERİKA 47 Milyar dolar kazandı bu aşılardan resmi olmayan rakamlara göre. vay a.q
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam süpersinya kötü hissediyordum sayende yüzüm güldü seni seçtim onemınute dev yumruk:)
-
Arkadaşlar evrim ve mutasyon aynı şey değildir. Kavramları birbirine karıştırmayalım.