Domuz Gribi Hakkında
-
2 haftadır gribim lan geçmek bilmedi şüphelenmeye başladım. Tatil olsunda bari ömrümüzün son aylarını adamakıllı geçirelim.
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
2 haftadır gribim lan geçmek bilmedi şüphelenmeye başladım. Tatil olsunda bari ömrümüzün son aylarını adamakıllı geçirelim.
harbıden ya bnde 4 gundur bı acayıbım grıp gıbı ama anlamadım gııtı :STatıl olsada barı gözümüz açık & arkada olmasın :D
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------Aşının yan etkileri neler ? hiç belli değil hükümetin abd ile yaptıgı anlasma olarak turkıye denek olarak kullanılacak ve asının tam olarak ıcerıgı bılınmemektedir.
Aşı domuz grıbı ıcın olsa bile yan etkileri bilinmiyor .
Yumurta alerjım var degıp yapytırmayınız.
Bugune dek hangı ası ucretsız oldu , Hangi aşı zorunlu tutuldu ???
Hocam desem ne olacak Zorlada olsa yaptırırlar okulda .
-
ya bizim ülkemizde sağlık bakanlığına rüşvet yedirip ellerinde kalmış eski aşıları yapıyorlar hoca sen ne diyorsun
doğdum doğalı önemli aşılar harici , senelik aşıları falan vurdurmam o grip aşıları var ya...
allah için hastalığıda ağır yaşamam, çoğu sene hasta bile olmam..Gerek yok ilaca, aşıya
-
bende gribim şuan ama domuz gribimiyim kuş gribimiyim yoksa insan gribimiyim anlamadım daha.
-
ben turp gibiyim amk oh :F
-
allaha şükür sadece nezleyim ama aşı oalyı beni biras tedirgin etti yumurtaya alarjim var desem inanmazlarki mk . =I
-
Hepimiz öleceğiz a.q
-

-
domuz eti lezzetlidir. :)