Domuz Gribi Ne Oldu?
-
Domuz Gribi olacak milyonlarca insan ölecek diye uyarıda bulundular, yarı nüfus ölecek gibi saçma senaryolarlada milleti korkuttular.
Ee şimdi nerede bu domuz gribi, okadar aşı ne yapıldı? İlaç şirketlerinin elindemi patladı, vurgunu kim yaptı, kim yedi :)
Saygılar -
Yalan oldu.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Yalan oldu.
+1 -
bazi sivil kurumlar , isin dibini kurcalayinca bazi noktalara ulasinca , hastaligi minimum seviyeye cektiler. Olan bu ...
-
:) domuz gribide normal bir gripti..Her grip gibi geldi ve geçti.Mutasyona uğrayacak ve daha sağlamı gelecek.Olan bu.
Sizede boktan aşıları kakalayacaklar.
-
maximuss bunu yazdı:
bazi sivil kurumlar , isin dibini kurcalayinca bazi noktalara ulasinca , hastaligi minimum seviyeye cektiler. Olan bu ...
Mesela nasıl mesela? -
Maksat Para harcamak A$ı almak....haaaaaaaa noldu a$ı fln olmadm.. çok şükür bi hastalığım yok...Belkide domuz gribi yoktu .. belkide kimyasal bir silahtı birileri gücünü göstermeye çalıstı(bu teori nerden geldiyse artk aklıma xD )
-
sizce ne oldu?? bu sorunun cevabı çok kolay... amerika önce hastalığı çıkardı sonrada aşısını.. ekonomisini düzeltti bizim gibi gerizekalı ülkeler saolun.. türkiyede 2000 kişi aşılandı 500 milyon dolar ödeme yapıldı.... ama sonra anlaşıldıki domuz gribinin normal mevsimsel griple bi farkı yokmuşş.. ben bir tıpçı olarak diyorumki resmen enayi yerine koyulduk.......
-
olmayan bişey yalan olmaz
-
bir şey cok abartılıyorsa onun altında vardır bi dalga dümen ben böyle gördüm böyle bilirim en basından beri düzmece oldugu belliydi.
-
aşılar satıldı aşıyı ügreten firma bu krizde %300 genişledi :D