Domuz Gribi Ne Oldu?
-
cisplatine bunu yazdı:
-----------------------------sizce ne oldu?? bu sorunun cevabı çok kolay... amerika önce hastalığı çıkardı sonrada aşısını.. ekonomisini düzeltti bizim gibi gerizekalı ülkeler saolun.. türkiyede 2000 kişi aşılandı 500 milyon dolar ödeme yapıldı.... ama sonra anlaşıldıki domuz gribinin normal mevsimsel griple bi farkı yokmuşş.. ben bir tıpçı olarak diyorumki resmen enayi yerine koyulduk.......
-----------------------------
Bu aşıda aşırı miktarda civa olduğu tespit edilmiş, uzun vadede zararlı olduğunu da duydum,ne diyorsun tabip ?
-
mont-blanc bunu yazdı:
cisplatine bunu yazdı:
-----------------------------sizce ne oldu?? bu sorunun cevabı çok kolay... amerika önce hastalığı çıkardı sonrada aşısını.. ekonomisini düzeltti bizim gibi gerizekalı ülkeler saolun.. türkiyede 2000 kişi aşılandı 500 milyon dolar ödeme yapıldı.... ama sonra anlaşıldıki domuz gribinin normal mevsimsel griple bi farkı yokmuşş.. ben bir tıpçı olarak diyorumki resmen enayi yerine koyulduk.......
Bu aşıda aşırı miktarda civa olduğu tespit edilmiş, uzun vadede zararlı olduğunu da duydum,ne diyorsun tabip ?
burası türkiye burada herşey olur... kesinliği hakkında bişi diyemicem... evet türkiye o kadar cok aşı aldı ki sonunda hepsi elinde patladı ve geçtikten sonra bunu başkalarına kakalamaya calıştılar olmadı... sonucta ne mi oldu? birilerine aşı için paralar saçılırken hükümet halkının sağlığı için yapmayacağı şey yok demeye getirdiler... domuz gribi denen şey aslında normal gribin bir türevi... mevsimsel döner dolaşır yine gelir... bir zamanlar kuş gribi vardı ondan da bahseden yok bir ara da kırım kongo vardı artık ondan da bahseden yok...aslında ne oldu biliyormusunuz gündem değişti sadece bu... o kadar önemli konunun arasında bir anda gündemimiz grip oldu... haberler başka bişi vermez oldu... ekonomi her zamanki gibi hasır altı edildi gündemden kaldırıldı...
-
bende biraz katkı edeyim.
bizim bir deli danamız vardı.
bizim bir tavuğumuz vardı.
bizim bir kuş umuz vardı.
bizim bir kenemiz vardı.
ve domuzumuzda vardı...
-
domuz gribide şehir efsanelerinden biri oldu, gelecek kuşaklar tarih kitabında ezberlesinler bol bol küfür etsinler diye..
-
domuz gribini ortaya atan zengin oldu,inananda parasindan oldu :D
baskada bisey yok hoca.
-
Gol oldu :|
-
Mazide kaldı artık...