Donanım Takınca Pc Resetlemesi
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------
kötü haberım var net kablosunu takınca reset veya mavı ekran hatası alıyorsan cok buyuk bır ıhtımal ekran kartında arıza var
kuzey koprusu tarafında transıstorlere bı bak ılk once anakartı kontrol et
aynısı benımde basıma gelmıstı cunku
-----------------------------ekran kartı yk zaten :) çıkardım görüntüyü anakrttan alıyorum.
-
yok abi şemsiye açılmıyor.
bide hdd den ses gelmeye başladı :S
-
sen evin genel elektriğini kontrol etsene!!! 2 aydır bu yüzden başıma neler geldi madem yeri geldi laf açıldı herkes tt ye bişiler sokardı ya
Tedaşa tüm benliğimle bina olarak hatta arızalı çıkan evin önündeki direklerle birlikte 2 aydır çektiklerimle bozulan o kadar elektrikli eşyalarla.......
-
yok hocam tedaşla bi alıp veremediğim. :)
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
yok hocam tedaşla bi alıp veremediğim. :)
-----------------------------benim de tedaşla birderdim yok sanıyordum taki senin gibi bilgisayarım 4-5 sn de en fazla 1dk da reset vermeye başlayana elektrik süpürgesi buzdolabı uydu arızalanana kadar
-
sorun powerda sanırım. :I hmm..
yarın bi daha deneyecem bu sefer benim power ı götürüp takacam.
-
bilgisayar uzun bi süredir yatıyordu... bi daha baktık tüm parçaları çıkardık yeni bi power denedik... sorun power da imiş içini açıp kondansatörlere baktım... şişme yapmıştı.
hdd den ses gelmeye başlamıştı... format attık oda şimdilik düzeldi ama muhtemelen ilerde yine problem çıkaracak gibi... (pc 6 yıllık)
tek bi ısınma problemi kaldı bilgisayar zorlanınca direk kapanıyor.
onada bi termal macun alıp deeneyecez.
bu meselede burda kapandı hayırlı olsun... :)