folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanımcılar Bir Bakabilirmi

Donanımcılar Bir Bakabilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Laptopda oluyordu bendede benzer bi sorun ısıdan kaynaklı diye tahmin ediyorum öyledir büyük ihtimal

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

sorunu bulsam tamam monıtor yada ekran kartı neyse alıcam artık ama bulamadım bı turlu sorunun nerden oldugunu

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    serioususer bunu yazdı

sorunu bulsam tamam monıtor yada ekran kartı neyse alıcam artık ama bulamadım bı turlu sorunun nerden oldugunu

hocam ne diyorum.. sorun yükteyken oluşuyor. afterburner tarzi bi uygulama bul veya onu dene.

anlarsın işte nerde olduğunu bu kadar basit.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Laptopda oluyordu bendede benzer bi sorun ısıdan kaynaklı diye tahmin ediyorum öyledir büyük ihtimal

hocam oyle ahım sahım bır ısı olacagını zannetmıyorum ısten cıkıyorum eve gıdıyorum bılg acıp oyuna gırıyorum cat gene aynı sorun 5 dk ıcınde ne kadar ısı olabılırkı pc de

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gtx295 bu tarihte kaldı yeni ekran kartı al

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    serioususer bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

hocam oyle ahım sahım bır ısı olacagını zannetmıyorum ısten cıkıyorum eve gıdıyorum bılg acıp oyuna gırıyorum cat gene aynı sorun 5 dk ıcınde ne kadar ısı olabılırkı pc de

hocam olur mantıksız değil tamamen kapalı oldugunu düşün toz dan bak gör anında gider 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Bir burn-in testi uygulayın bakalım. Belki çok daha özel bir nedendendir...

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 1892 Toplam Mesaj: 18