Donanımcılar Bir Bakabilirmi
-
Laptopda oluyordu bendede benzer bi sorun ısıdan kaynaklı diye tahmin ediyorum öyledir büyük ihtimal
-
sorunu bulsam tamam monıtor yada ekran kartı neyse alıcam artık ama bulamadım bı turlu sorunun nerden oldugunu
-
serioususer bunu yazdı
sorunu bulsam tamam monıtor yada ekran kartı neyse alıcam artık ama bulamadım bı turlu sorunun nerden oldugunu
hocam ne diyorum.. sorun yükteyken oluşuyor. afterburner tarzi bi uygulama bul veya onu dene.
anlarsın işte nerde olduğunu bu kadar basit.
-
Ka1nsha bunu yazdı
Laptopda oluyordu bendede benzer bi sorun ısıdan kaynaklı diye tahmin ediyorum öyledir büyük ihtimal
hocam oyle ahım sahım bır ısı olacagını zannetmıyorum ısten cıkıyorum eve gıdıyorum bılg acıp oyuna gırıyorum cat gene aynı sorun 5 dk ıcınde ne kadar ısı olabılırkı pc de
-
gtx295 bu tarihte kaldı yeni ekran kartı al
-
serioususer bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
hocam oyle ahım sahım bır ısı olacagını zannetmıyorum ısten cıkıyorum eve gıdıyorum bılg acıp oyuna gırıyorum cat gene aynı sorun 5 dk ıcınde ne kadar ısı olabılırkı pc de
hocam olur mantıksız değil tamamen kapalı oldugunu düşün toz dan bak gör anında gider
-
Bir burn-in testi uygulayın bakalım. Belki çok daha özel bir nedendendir...