Donanımcılar İlginç Sorun Yardım
-
makina 4600 amd x2 512 mb 8600 gt ekran kartı 360 hdd msı k9neov3 board
arkadaşlar makina normal ethernet i takınca belli bi süre geçtikten sonra donuyor.
reset atıp etherneti çıkartınca donma falan olmuyor
harici ethernet denedim durum gene aynı ilginç bi sorun yaşayan bi müridimiz varmı yada cözümü olan ?a
-
donanımda o kadar tecrübeli deiğilim yinede bi yorum yapim.
donanım uyuşmazlıı olabilirmi.
-
Donanım Uyuşmazlığı Derken ? Harici Ethernet denedim
-
Sorun pc den değilde, ya hub,swich, veya modemden olabilir.
-
25 Makina Var ağda tek sorun bu makina da ? ayrıca swich den ne gibi sorun olabilirki
-
kabloyu değiştirmeyi denedinmi?
-
Evt
-
bu donanımla alakalı bi problem değil windowsta çalışna programlarla alakalı virüs programı skyp gibi iltişim programları saatin yanında çalışan programlardan kaynaklanan bi problem etherneti takmadan önce hepsini kapat ethernet normal çalışacaktır ancak devamlı o programları kapatmak sağlıklı bi çözüm değil ethernetin takıldığında bilgisyarın kitlenmesine yol açan programı bulup silmen gerek kolay gelsin
-
muhtemelen windowsdaki bi program yapıo hocam
-
Spyware veya kucuk bir viruscukte olabilir.Bugun bende fabrikada karsilastim benzer durumla.Butun makineler internete giriyor 2makine sorunsuz sekilde ip almasina ragmen giremiyor internete , localde gorunuyorlar agda yine localde alisveris yapiyorlar.Ipne bir spyware sorunuymus 10-20dk ugrastirdi.
ViewTCP gibi bir programla nete istek gonderen ve netten gelen istekleri gozlemle bakalim aykiri bir servis varmi.
-
İlginç bi spy türüymüş arkadaşlar söylediginiz doğru cıktı kafamı karıştıran daha önceden bu board ın ethernet yüzünden servise gitmesiydi arızalıydı yine hemen aklıma ethernet geldi cok sagollun arkadaşlar
sagollasın rene ilgilendigin için