Donanımcılar İlginç Sorun Yardım
-
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------İlginç bi spy türüymüş arkadaşlar söylediginiz doğru cıktı kafamı karıştıran daha önceden bu board ın ethernet yüzünden servise gitmesiydi arızalıydı yine hemen aklıma ethernet geldi cok sagollun arkadaşlar
sagollasın rene ilgilendigin için
-----------------------------
diğerleri sağolmasın mı -
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------İlginç bi spy türüymüş arkadaşlar söylediginiz doğru cıktı kafamı karıştıran daha önceden bu board ın ethernet yüzünden servise gitmesiydi arızalıydı yine hemen aklıma ethernet geldi cok sagollun arkadaşlar
sagollasın rene ilgilendigin için
-----------------------------Rene hoca ya pm atmıştım bu konu için ayrıca diyer arkadaşlara da sagol yazmışım dikat edmedin galiba ?
-
o surun bende de vardi Arkasim. Bende internet Cafe isletiyorum. Pc de Eterneti engelleyen bir Virus Giröistir . Tek cozum Format. Ben butun pc lere Format atip agi Yeniledim sorun ortadan Kalkti.
-
benim pcmde surekli donma oluyordu denemediği mantivursu spyware programı kalamadı hiç biri birşey bulamadı
enson arovax yukledim butun spy wareleri buldu şimdi ise silemiyor ancak karantiya alarak kurutlabildim donmaktan şimdi pc kız igbi çalışıyor:)))