folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanımcılar İlginç Sorun Yardım

Donanımcılar İlginç Sorun Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek

bychaos bunu yazdı:
    -----------------------------

İlginç bi spy türüymüş arkadaşlar söylediginiz doğru cıktı kafamı karıştıran daha önceden bu board ın ethernet yüzünden servise gitmesiydi arızalıydı yine hemen aklıma ethernet geldi cok sagollun arkadaşlar

sagollasın rene ilgilendigin için

diğerleri sağolmasın mı

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı:

İlginç bi spy türüymüş arkadaşlar söylediginiz doğru cıktı kafamı karıştıran daha önceden bu board ın ethernet yüzünden servise gitmesiydi arızalıydı yine hemen aklıma ethernet geldi cok sagollun arkadaşlar

sagollasın rene ilgilendigin için

Rene hoca ya pm atmıştım bu konu için ayrıca diyer arkadaşlara da sagol yazmışım dikat edmedin galiba ? 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL-X
    ReaL-X's avatar
    Erkek
    o surun bende de vardi Arkasim. Bende internet  Cafe isletiyorum. Pc de Eterneti engelleyen bir Virus Giröistir . Tek cozum Format. Ben butun pc lere Format atip agi Yeniledim sorun ortadan Kalkti.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    el_tarikat
    el_tarikat's avatar
    Erkek

benim pcmde surekli donma oluyordu denemediği mantivursu spyware programı kalamadı hiç biri birşey bulamadı

enson arovax yukledim butun spy wareleri buldu şimdi ise silemiyor ancak karantiya alarak kurutlabildim donmaktan şimdi pc kız igbi çalışıyor:)))

sala gitsin
Toplam Hit: 2499 Toplam Mesaj: 15