Donanımcıların Tavsiyesi Lazım
-
Bir laptop almak istiyorum ve aklımda tek bir marka var. Sony vaio olucak onunda fw serisi olucak. Fakat karar vermekte zorlanıyorum. Çünkü aralarında çok ufak farklar var ve ben fiyat/performans olarak en iyisi seçemedim. Bazı parçaları bilmiyorum ayrıca.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-VGN-FW-NOTEBOOK,63,1491.html bu adresten bütün fw modellerine bakabilirsiniz. fakat bazıları stokta yokmuş, fw21e ve fw31j modeli. fiyat limitim en fazla 2100tl , sizce hangisini almalı?
-
vaio istemenenin özel bir sebebi war mı ? gerçekten fiyatları çok pahalı uygun fiyatlı çok mükemmel asuslar asus kesinlikle tavsiye ederim ve artı olarak o anlamadım dediğin şeyleri yazarsan yardımcı olmaya çalışabilirm
-
Arkadaşım Bırakkkk Vaiyo Maiyo Senin İçin Donanım Önemli Olsun Tamam Laptop Dediğin Biraz da Şekil Olacak Ama Sen En İyi Performansı En İyi Fiyata Almaya Bak..
-
Aga Asus M51sn yi incele bi
-
gördüğüm kadarıyla fiyatlar arasında arkn artmasınınen buyuk sebebi blue-ray okuyuculardan kaynaklanıyor şimdili blue-ray a para verilme kanımca
-
illa vaio alıcam diosan ben olsam
fw31e yi alırdım
yada biraz daha para koyup üzerine 350j yi alırdım yeni nesil ekran kartı koymuş i.neler yaa :))
-
Vaio nun üstünde vaio yazacak die $ verecein parayı € olarak ödüyorsun, git asus yada toshiba al hocam benden tavsiyesi...
-
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi tv teknolojisine HD teknolojisini bulan adamlara
SONY Vaio nun dünya üzerinde toplan 12 ülkesinde olan ve Japonya'dan sırf bu iş için getirilmiş SONY Vaio yardım ekibine
Herhangi bir sorunda istediğin SONY teknik servisine herhangi bir ücret ödemeden İstanbul'a Vaio teknik servisine gönül rahatlığı ile gönderilmesine
dolar yerine euro ödemeye hazır insanlar olması gayet doğal.
Bir çok marka sözde uluslararası garanti verirken bunu gerçekten başarabilen nadide markalar arasındadır SONY Vaio , hepsini bir yana bıraktığımızda Vaio kullanıcıları Türkiye'de aktif bir şekilde birbirlerini görüp sosyal aktiviteler içerisine giren enteresan bir kitledir...
SONY sahibi olmak gerçekten bir ayrıcalıktır bence....
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi tv teknolojisine HD teknolojisini bulan adamlara
SONY Vaio nun dünya üzerinde toplan 12 ülkesinde olan ve Japonya'dan sırf bu iş için getirilmiş SONY Vaio yardım ekibine
Herhangi bir sorunda istediğin SONY teknik servisine herhangi bir ücret ödemeden İstanbul'a Vaio teknik servisine gönül rahatlığı ile gönderilmesine
dolar yerine euro ödemeye hazır insanlar olması gayet doğal.
Bir çok marka sözde uluslararası garanti verirken bunu gerçekten başarabilen nadide markalar arasındadır SONY Vaio , hepsini bir yana bıraktığımızda Vaio kullanıcıları Türkiye'de aktif bir şekilde birbirlerini görüp sosyal aktiviteler içerisine giren enteresan bir kitledir...
SONY sahibi olmak gerçekten bir ayrıcalıktır bence....
-----------------------------
bahsettiğimiz skindirik bir laptop değil mi hocam? hani kapağı var açıyosun orda görüntüler falan oluşuo işin bitince tık diye kapatıyosun?
bi laptop bi insana ne gibi bir ayrıcalık sağlar ?
-
sikindirik laptop ile ayrıcalıklı duruma düşmezsin bunuda görebilmek gerekli tabi.
bir ürün alırken sadece ürüne değil arka planınada bakarsın.
yani her sabah aldığın puaça acaba ne gibi bi ortamda yapılıyor içinden sigara izmariti çıkarmı korkusuyla yemek var birde gönül rahatlığı ile yemek var.
işte SONY sahiplerini ayrıcalıklı kılanda o kapağını açıp işini bitirincede tık diye kapattığın alet bozulduğunda aylarca ürünün peşinden koşup " noldu lan bu makina şikayet edecem sizi ebesinin amına" dedirtmiycek arka planda çalışıp müşterisine değer veriyor.
halen anlatamadıysam daha uzun bir metinde yazarım istek üzerine...
-
anlamadım, anlamakda istemiyorum
ama gereksiz görüyorum ben
donanım ihtiyacına eyvallah
core2duo istersin ya da celeron istersin, hakkın
ama bu marka konusunda diretmek saçma
birde ayrıcalıkmış gibi yansıtman enteresan geldi bana
bugün senin alabileceğin en adi laptop yüksek teknolojiler kullanarak üretilmiş olacağı için
poğaça örneğide ilgisiz olmuş :D