folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanımcıların Tavsiyesi Lazım

Donanımcıların Tavsiyesi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

Bir laptop almak istiyorum ve aklımda tek bir marka var. Sony vaio olucak onunda fw serisi olucak. Fakat karar vermekte zorlanıyorum. Çünkü aralarında çok ufak farklar var ve ben fiyat/performans olarak en iyisi seçemedim. Bazı parçaları bilmiyorum ayrıca.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-VGN-FW-NOTEBOOK,63,1491.html bu adresten bütün fw modellerine bakabilirsiniz. fakat bazıları stokta yokmuş, fw21e ve fw31j modeli. fiyat limitim en fazla 2100tl , sizce hangisini almalı?

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

vaio istemenenin özel bir sebebi war mı ? gerçekten fiyatları çok pahalı uygun fiyatlı çok mükemmel asuslar asus kesinlikle tavsiye ederim ve artı olarak o anlamadım dediğin şeyleri yazarsan yardımcı olmaya çalışabilirm

AMD Rulezzz =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Arkadaşım Bırakkkk Vaiyo Maiyo Senin İçin Donanım Önemli Olsun Tamam Laptop Dediğin Biraz da Şekil Olacak Ama Sen En İyi Performansı En İyi Fiyata Almaya Bak..

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    Aga Asus M51sn yi incele bi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    gördüğüm kadarıyla fiyatlar arasında arkn artmasınınen buyuk sebebi blue-ray okuyuculardan kaynaklanıyor şimdili blue-ray a para verilme kanımca

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

illa vaio alıcam diosan ben olsam

fw31e yi alırdım

yada biraz daha para koyup üzerine  350j yi alırdım yeni nesil ekran kartı koymuş i.neler yaa :))

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Vaio nun üstünde vaio yazacak die $ verecein parayı € olarak ödüyorsun, git asus yada toshiba al hocam benden tavsiyesi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi tv teknolojisine HD teknolojisini bulan adamlara

SONY Vaio nun dünya üzerinde toplan 12 ülkesinde olan ve Japonya'dan sırf bu iş için getirilmiş SONY Vaio yardım ekibine

Herhangi bir sorunda istediğin SONY teknik servisine herhangi bir ücret ödemeden İstanbul'a Vaio teknik servisine gönül rahatlığı ile gönderilmesine

dolar yerine euro ödemeye hazır insanlar olması gayet doğal.

Bir çok marka sözde uluslararası garanti verirken bunu gerçekten başarabilen nadide markalar arasındadır SONY Vaio , hepsini bir yana bıraktığımızda Vaio kullanıcıları Türkiye'de aktif bir şekilde birbirlerini görüp sosyal aktiviteler içerisine giren enteresan bir kitledir...

SONY sahibi olmak gerçekten bir ayrıcalıktır bence.... 

Keep Going !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı:
    -----------------------------

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi tv teknolojisine HD teknolojisini bulan adamlara

SONY Vaio nun dünya üzerinde toplan 12 ülkesinde olan ve Japonya'dan sırf bu iş için getirilmiş SONY Vaio yardım ekibine

Herhangi bir sorunda istediğin SONY teknik servisine herhangi bir ücret ödemeden İstanbul'a Vaio teknik servisine gönül rahatlığı ile gönderilmesine

dolar yerine euro ödemeye hazır insanlar olması gayet doğal.

Bir çok marka sözde uluslararası garanti verirken bunu gerçekten başarabilen nadide markalar arasındadır SONY Vaio , hepsini bir yana bıraktığımızda Vaio kullanıcıları Türkiye'de aktif bir şekilde birbirlerini görüp sosyal aktiviteler içerisine giren enteresan bir kitledir...

SONY sahibi olmak gerçekten bir ayrıcalıktır bence.... 

-----------------------------
    bahsettiğimiz skindirik bir laptop değil mi hocam? hani kapağı var açıyosun orda görüntüler falan oluşuo işin bitince tık diye kapatıyosun?
    bi laptop bi insana ne gibi bir ayrıcalık sağlar ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

sikindirik laptop ile ayrıcalıklı duruma düşmezsin bunuda görebilmek gerekli tabi.

bir ürün alırken sadece ürüne değil arka planınada bakarsın.

yani her sabah aldığın puaça acaba ne gibi bi ortamda yapılıyor içinden sigara izmariti çıkarmı korkusuyla yemek var birde gönül rahatlığı ile yemek var.

işte SONY sahiplerini ayrıcalıklı kılanda o kapağını açıp işini bitirincede tık diye kapattığın alet bozulduğunda aylarca ürünün peşinden koşup " noldu lan bu makina şikayet edecem sizi ebesinin amına" dedirtmiycek arka planda çalışıp müşterisine değer veriyor.

halen anlatamadıysam daha uzun bir metinde yazarım istek üzerine... 

Keep Going !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    anlamadım, anlamakda istemiyorum
    ama gereksiz görüyorum ben
    donanım ihtiyacına eyvallah 
    core2duo istersin ya da celeron istersin, hakkın
    ama bu marka konusunda diretmek saçma
    birde ayrıcalıkmış gibi yansıtman enteresan geldi bana
    bugün senin alabileceğin en adi laptop yüksek teknolojiler kullanarak üretilmiş olacağı için
    poğaça örneğide ilgisiz olmuş :D
Toplam Hit: 3513 Toplam Mesaj: 22