folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dost Ve Kardeş Pakistana Yardım Kampanyası ( Beyaz Tahribat )

Dost Ve Kardeş Pakistana Yardım Kampanyası ( Beyaz Tahribat )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------

mrphs bunu yazdı:

milliyetçi kesin :D 40 yapar hocam

güzel olur yardım kampanyası.

isteyen istediği dernekten yollasında bunu toplu olarak nasıl halledicez?

Senin eben kırk yapar.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde geçimini sebze ve meyve satarak sağlayan 4 çocuk babası Hacı Oruç (40), 3 gün önce iftar öncesi geldiği evinde, eşinin para olmadığı için yemeke yapamadığını söylemesi üzerini kendini astı. Hastaneye kaldırılan Oruç, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Silvan'da geçimini el arabasıyla sebze ve meyve satarak sağlayan ve 2 odalı tek katlı evde ailesiyle yaşayan 4 çocuk babası Hacı Oruç, 3 gün önce iftar vakti evine geldi. 11 yıllık eşi Edibe Oruç'a (37) ne yemek yaptığını soran Oruç, "Yemek yapacak birşey yoktu. Yemek yok" yanıtını alınca önce çocuklarına sarıldı, ardından evin bir odasına çekilip kendini tavana astı. Eşinden ses gelmeyince meraklanan Edibe Oruç, eşini asılı görünce hemen ipi keserek eşini indirdi. Hacı Oruç, yakınları tarafından kaldırıldığı Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedaviye alındı. Oruç, yapılan tüm müdahaleye rağmen dün akşam yaşamını yitirdi.

Eşinin intihar etmesinin ardından 4 çocuğuyla ortada kalan Edibe Oruç, Kürtçe konuşarak eşinin son günlerde para kazanamadığı için eve yiyecek alamadığını söyledi.

Eşinin 3 gün önce iftar saatinde eve geldiğini ağlayarak anlatan Edibe Oruç, "İftar saatinde eşim eve geldi. Yemek yapacak hiçbir şey yoktu evde. Aç aç bekliyorduk. Eşim ne yemek yaptığımı sordu. Ben de (Yemek yapacak bir şey yoktu, yemek yok) dedim. Bunun üzerine çocuklara sarılıp bir süre ağladı. Çok üzüldüğünü anlamıştım. Sonra da arka odaya geçti. Ben de fazla üzmemek için yanına gitmedim. Ama odadan ses gelmeyince merak edip gidip baktım. Eşim kendini iple tavana asmıştı" dedi.

Otopsi işlemlerinin ardından Hacı Oruç'un cenazesi, Silvan'ın Karabehlülbey Mezarlığı'nda toprağa verildi

balon habermiş patladı :D

http://www.habervaktim.com/haber/137621/intihar_sebebi_aclik_degil.html

ayrıca bu gibi gerekçeler yardım yapmaya bahane değildir.pakistan a yardım yapmanın tarihsel bir anlamı vardır.ama rakı duası yaparak geyik peşinde koşanların pek hoşlanacağını sanmıyoruz. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

imkan olsa yardım ederdik hocam ama öğrenciyiz malum .Duyarlılığın için sağol sana hayali bi + rep veriyorum :D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

İHH yi silin hocam ordan kızılay yeter

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Konuyu sonuna kadar destekliyorum. Her zaman yanımızda olan bir ülkeye yardımlarımızı eksik etmemeliyiz.

Cagito ergo sum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Hep destek tam destek.

Ayrıca Turkcell Vodafone Avea hatlarından 'pakistan' yazıp 5777'ye kısa mesaj göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

konpi bunu yazdı:

Hep destek tam destek.

Ayrıca Turkcell Vodafone Avea hatlarından 'pakistan' yazıp 5777'ye kısa mesaj göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

bana iğrenç bi anımı hatırlattın :) hazır burdayım anlatayım :D

11 yaşında gece 12 de tv izlemenin zevki her zaman başkadır bunu her aklı selim insan bilir :) bende bu uyanık kalma vesilesiyle beyaz şovu izliyorum.o günde beyaz şovda eğitime yardım kampanyası vardı.bende dedim madem 5 milyon gidiyor bi tanede ben atayım (lan sığır sen zaten ufaksın) atıyorum ve dedikleri gibi 5 milyon değil bildiğin 100 kontorüme tecavüz ediliyor bende arkasından gevrek gevrek bakakalıyorum.sonrada beyaz şovada eğitimede alayının aq deyip kapatıp yatıyorum :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Paralarını nükleer silaha  yatıracaklarına halklarına, altyapılarılarına harcasınlar. Hindistana yada dünyaya göt sallamakla olmaz bu işler

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

İyilik Yap, Denize At. Balık Bilmezse Hâlık Bilir.

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 8156 Toplam Mesaj: 46