Dost Ve Kardeş Pakistana Yardım Kampanyası ( Beyaz Tahribat )
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
Ephesus bunu yazdı:
Kurtuluş savaşı döneminde pakistanlı kadınların kollarındaki bilezikleri çıkarıp Türkiyeye gönderilmek üzere verdikleri anlatılırdı bize..
anlatılırmıydı yoksa Devlet Bakanımız ve Başmüzakerecimiz Egemen Bağış'tan mı duydun? şahsen ben Egemen Bağış'ın Tvdeki açıklamalarından öğrendim. bizim hocalar niye anlatmadı lan bunu.
arabistan ve arap emirlikleride yardım ediyordur büyük ihtimal diğer ülkelerin yardımlarının ulaştırılmasını beklemeden arab devletlerinin hızlıcana yardımı yapmış olmaları lazımdı umarım yapmışlardır, şimdi burda olsa aniden o olay ayvayı yemiştik.
-----------------------------benim tarih hocalarımın tümü pakistanın yardımlarından kurtuluş savaşı konullarında sözetti kadınlar kollarındaki bilezikleri satıp yolluyomuş
-
ihh la kimse yokmuya 2983498273987982374trilyarım olsa 1kuruş vermem diğer adını duymadıklarımada
-
gkhn759 bunu yazdı:
Paralarını nükleer silaha yatıracaklarına halklarına, altyapılarılarına harcasınlar. Hindistana yada dünyaya göt sallamakla olmaz bu işler
-----------------------------o zaman türkiyede silaha yatırmayı bıraksın yunanistanla it dalaşı yapmasın ülkede fakir kalmaz böyle basit üstün körü mantık olmaz PAKİSTANın TÜRK ve TÜRKİYE tarihindeki yerini bilmeden böyle cahilce yorum olmaz....
-
alicem bunu yazdı:
İHH yi silin hocam ordan kızılay yeter
-----------------------------yardım vakfı değilmi orası neden silinecek sende biliyosan sende ekle bi kaç yer silmekle karalamakla olmaz bu işler...
-
jawsap67 bunu yazdı:
ihh la kimse yokmuya 2983498273987982374trilyarım olsa 1kuruş vermem diğer adını duymadıklarımada
-----------------------------sen onlara verme zaten yardım olarak yolla...
-
Bağışlayabileceğim çok fazla param var ancak 1cent bile vermem.
Dünyanın dengesi gereği ölmeleri gerekiyor. -

-
c0der bunu yazdı:
Volaris bunu yazdı:
Bağışlayabileceğim çok fazla param var ancak 1cent bile vermem.
Dünyanın dengesi gereği ölmeleri gerekiyor.
yuh be kardeşim dediğin lafa bak tevbe..
bundandır:
Allahü teâlâ Azrâil "aleyhisselâma" buyurur ki: (Dostlarımın canını kolay al, düşmanlarımın canını güç al!). Îmân sahiplerine, bu ne büyük müjdedir. Îmândan mahrum kalanlar için de, ne büyük felâkettir.
-----------------------------Sen bu masallarını,arap dostlarına anlat.
Petrol zengini arap dostlarına.
Benim karnım tok masal dinlemeye. -

-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Paralarını nükleer silaha yatıracaklarına halklarına, altyapılarılarına harcasınlar. Hindistana yada dünyaya göt sallamakla olmaz bu işler
-----------------------------Sen ne çok biliyorsun :) Pakistanın nükleer girişimi kadar doğal bir şey yok. Bu gün Yunanistan nükleer silah olayına girse bu millet dişinden tırnağından keser ama ordunun nükleer caydırıcılığına katkıda bulunur pakistan-hindistan olayıda böyle. Dünyaya göt sallama denmez buna kılıfsız götü boş bulan doldurur.
Atatürk'ün bir lafı var para vardır veya yoktur ama ordu vardır ve hep olacaktır diye.