Dosya Gönderme? İle İlgili Sorun
-
219 mb lik bir dosya var elimizde tomografi dosyaları bunları bir doktor istemiş bu doktara bir şekilde dosyaları ulaştırmamız gerekiyor. fakat doktor yabancı dosyalarda babamda yani rapidshare filan anlamıyor dosyaları rarlayıp msn üzerinden bana atsın dedim rarlamayıp onada hata veriyormuş? ne yapabiliriz 200 mb lik resim ve birde kurulum dosyası var elimizde nerden nasıl gönderilebilir
-
http://tr.filesovermiles.com/
-
Cd ye çek.adresine kargo ile gönder 2 günde elinde. fiyatı 5Tl.
Netten upload ederken geçirdiğin zamana değmez.
-
doktor yabancı yurt dışında
-
Ozaman sana resimlerin için benim resellerden host sağlıyayım,istediğin kadar yükle.
40 gb alan
Bw= 100 gb(aylık)
Süresi= 1 yıllık
toplamFiyat= 55 TL
?
-
1 seferlik işlem için bir yıllık 55ytl olayı komik sürekli olacak birşey değil bu bir seferliğine
-
tamam ozaman 1 haftalık sağlıyayım. resimlerini atarsınız doktor çeker.
fiyatı = 20 Tl
kabul ediyomusun ?
-
PLuToNiuM bunu yazdı:
-----------------------------Cd ye çek.adresine kargo ile gönder 2 günde elinde. fiyatı 5Tl.
Netten upload ederken geçirdiğin zamana değmez.
-----------------------------
PLuToNiuM bunu yazdı:
Ozaman sana resimlerin için benim resellerden host sağlıyayım,istediğin kadar yükle.
40 gb alan
Bw= 100 gb(aylık)
Süresi= 1 yıllık
toplamFiyat= 55 TL
?
-----------------------------PLuToNiuM bunu yazdı:
tamam ozaman 1 haftalık sağlıyayım. resimlerini atarsınız doktor çeker.
fiyatı = 20 Tl
kabul ediyomusun ?
Para Lazım adama :D
ALın verin ekonomiye can verin.
Upload siteLerini araştır. Rapid üzerinden verebiLirsin. Piyasada upLoad downLoad anLatımLarı iLLaki vardır. Rica etsen bizim burada birisinde vardır iLLa rapid. SöyLe ama hack oLmasın. :) KarıştırmayaLım bari bu işe :D
Ayrıca www.freewebtown.com adresi üzerinden ücretsiz üyeLik satın aLıp 1GBLık aLana yükLeyip 2GB'Lık kota sana yeterde artar biLe. Fakat upLoad biraz sorunLu oLacaktır. Bedava oLduğundan upLoad hızı biraz düşük aynı zamanda probLemLi. Tabi downLoadda o kadar yüksek değiL.
PLutonium'un işLere batLa vurduk emme eLemanın işi önemLi :D
-
sana ftp account açayım oraya yükle domainimden istediğin kadar şey yükle indir!
-
adam illaki para diyo
işte
bilmiyo tomografi diyorum
kanserli dosyalar yurt dışına gönderilecek aynı sitedeyiz filan falan
adam para diyo
biride çıkıyo ücretsiz hesap açıyo bana işte insan oğlu
-
patates bunu yazdı:
adam illaki para diyo
işte
bilmiyo tomografi diyorum
kanserli dosyalar yurt dışına gönderilecek aynı sitedeyiz filan falan
adam para diyo
biride çıkıyo ücretsiz hesap açıyo bana işte insan oğlu
-----------------------------Bilader yanlış anlama da. Ben resel alırken babamın oğlu hayrına vermiyor bunları bana. para ödüyorum sendende cuzi bir fiyat istiyorum.
Bu gayet doğal bişe,gocunma yani.
free yerlerden alırsın açarsın ama hep sorunlu olur. sıkıntı çekersin diye.Yoksa banane senın tomografinden doktorundan.
Benimde var hastam.Senden bedava bişe istiyormuyum.Dilenmeyi bırakta,hayata adapte olmaya çalış biraz.