Dosya Gönderme? İle İlgili Sorun
-
bi yürü git ne dilenmesi bana hayrına birşeyler verinmi dedim yardım istedim altı üstü bir dosa gönderilecek onuda halletiler sen merak etme.
bana ne senin kime para verdiğinde yürü git yardım istedim ne şekilde oluyor diye senin para olayında beni sarmadı başk akapıya
-
PLuToNiuM sen adam olamazsın...
Adam bir defaya mahsus 200mb dosya göndericem diyo, 1 aylık reseller satmaya kalkıyosun, ondan sonra haftalık vereyim diyosun..
Bi de utanmadan adama dilenme diyosun, O mu dileniyo acaba?
------------------------------------------------------------------------------
patates hocam hala bulamadıysan upload edecek bi yer, pm at ftp vereyim sana.. İşin görülünce silerim...
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------PLuToNiuM sen adam olamazsın...
Adam bir defaya mahsus 200mb dosya göndericem diyo, 1 aylık reseller satmaya kalkıyosun, ondan sonra haftalık vereyim diyosun..
patates hocam hala bulamadıysan upload edecek bi yer, pm at ftp vereyim sana.. İşin görülünce silerim...
-----------------------------yok eyvallah bir arkdaşımız sağladı o imkanı bu arada bende ona pm atıyım öle kullandıktan sonra kapatılması gerekiyorsa kapaatabilir babam rapid ile halletmiş az önce konuştum sorun yok
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
PLuToNiuM sen adam olamazsın...
Başka zamanda lazım olabilir bunu bilmediğimiz için teklif vermem normal. alıp almamakta özgür.ve kelimelerine dikkat et.
forumda birçok konu var isterse öğrenebilir ama Bedava hazırcılıkla biryere varamaz.
-
@plutonium
sana ULAN demek istiyorum. adam dosya göndermekle ilgili yardım istemiş. her ne şekilde olursa olsun bi yardım gerekiyo. sen burda pazarlama yapıyousn. millet karşılıksız yardım edince de "dileniyo" diyosun..
burası tahribat.com hocam, bu çeşit pazarlama taktikleri burda abes kaçıyo.
-
hastamısın olm sen. alıyosa alsın almıyosa sen yardım et işte.
-
bana fırsat kalmadan yardım edildi zaten :) edilir de zaten :)
-
PLuto debeLenme hacu.