Dosyayı Silemiyorum
-
görev yöneticinde hata veren dosya gözükmüyor gözükse problem biticek
eset smart security'i silmeye çalışıyorum.uninstaller dosyaları olmadı.
-
"del" komutuyla klasör silemezsin
-
cd den çalışan xp ler var... onla boot et ve sil! o da olmadı beleş linux sürümleri var slax neyim.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ilk bilgisayar kullanmaya basladigim zamanlarda ortakul veya lise1 falandi
bi klasor var silmeye calisiyorum silemiyorum
cd klasorismi yazip giriyorum iki tane dosya var
. ve .. yaziyor
klosorun icinde del .. yaziyorum birsey olmuyor del . yaziyorum birsey olmuyor
klasorden ciktim
rd komutundan bi haber
del .. yazdim birsey olmadi
del . yazdim enterladim
birseyler sildi :D
sonra bilgisayari bir daha acamamistim
c dizinini ogrenmis olmustum, c dizininde dosya silinmemesi gerektigini rd komutu kullanilmasi gerektigini sonradan ogrenmistim
vay be ne gunlerdi
-
Görev yöneticisinde performanslar a bak orda nod veya eset yazar sonlandır tekrar silmeyi dene bakalım olacak mı :_?
-
underzero bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ilk bilgisayar kullanmaya basladigim zamanlarda ortakul veya lise1 falandi
. ve .. yaziyor
klasorden ciktim
rd komutundan bi haber
del . yazdim enterladim
c dizinini ogrenmis olmustum, c dizininde dosya silinmemesi gerektigini rd komutu kullanilmasi gerektigini sonradan ogrenmistim
vay be ne gunlerdi
-----------------------------Ahahaha :D Yarıldım ya :D Konu ile biraz ilgisiz ama gönderin üzerine bende bişey yazmak istiyodum. Donanım & sistem bilgim 0 iken kendime bi güven bilgisayar ölmüş ağlayanı yok bi format atıyım dedim tabi o zaman xp, vista var 7 falan yok. Taktım cdyi boot ettim açtı falan yükledik bitti kurulum bilgisayar yeniden başlarken alt alta 2 tane "Microsoft Windows XP" yazısını görünce anladım. Format atmadan önce harf olarak isme bakmak lazımmış...
-
Önce nod32 yi tekrar yükle sonra program ekle kaldırdan kaldır pc yi yeniden baslat sonra sil
-
GangShot bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
. ve .. yaziyor
klasorden ciktim
rd komutundan bi haber
del . yazdim enterladim
vay be ne gunlerdi
Ahahaha :D Yarıldım ya :D Konu ile biraz ilgisiz ama gönderin üzerine bende bişey yazmak istiyodum. Donanım & sistem bilgim 0 iken kendime bi güven bilgisayar ölmüş ağlayanı yok bi format atıyım dedim tabi o zaman xp, vista var 7 falan yok. Taktım cdyi boot ettim açtı falan yükledik bitti kurulum bilgisayar yeniden başlarken alt alta 2 tane "Microsoft Windows XP" yazısını görünce anladım. Format atmadan önce harf olarak isme bakmak lazımmış...
bende eskiden bir gün bi pc gelmiş format atılmıyor meğer tozdanmış. okuyup üfledim açılda formatt atıldı.hahhayt ne günlerdi:). bunu neden anlatıyorum bilmiyorum ama öyle işte...:) -
wallpaper çok hoşmuş hocam nasıl bulurum?
-
ctrl + del de işlemler kısmında eset iile ilgili görevleri sonlandır kardeşim. sonra Çalıştıra msconfig yaz. başlangıç sekmesine git . ordada eset ile ilgili checkleri kaldır. sonra bilgisayarı yeniden başlat ve silmeyi dene bakalım.