

Dosyayı Yanlışlıkla Not Defteriyle Açtım Yardım..
-
dosya uzantısını saçma bişey yap örneğin ".xgm" böylelikle dosyaya tıkladığında birlikte aç penceresi açılır. dikkat etmen gereken husus ise "bu dosyayı açmak için sürekli seçili programı kullan" şıkkını kaldır. dosyanın uzantısını değiştirmiş olsan bile,doğru programı secersen dosya çalısır.
-
Mevzuyu çözdüm.
Başlat > Çalıştır > Regedit de
Ctrl + F ile dlc diye arat. İçinde auto veya uzantı ile ilgili tüm kayıtları sil ve pc yi yeniden başlat.
Ben txtxx diye bir uzantıyı notepadle aç yaptım. Sende istersen önce bi uzantı daha oluştur öyle dene kayıtların nerde tutulduğunu öğren. (3-4 kayıt sildim.)
Regeditte dlc ile ilgili başka birşey daha var onları silersen sorun çıkarabilir. Diğer oluşturacağın uzantıyı baz alarak kayıtları silersen sorun olmaz.
Pc yi yeniden başlatmayı unutma.