Dota 2 / TBT Birliği
-
DrKill bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
oyun bok gibi arkadaşlar , sakın ama sakın key alacaklar para verip almasınlar onun yerine bir açı doyursunlar büyük sevap olur.
dota 1 veya lol oynayin keyfinizi bozmayın.
(OYUNUN AĞZINA SIÇILMIŞ , GRAFIK GÖZ BOZACAK CINSTEN , GAME PLAY 0 , LOL DEN ÇALINTILAR VAR AMA OLMAMIŞ.)
Hocam dota 1 oynayın cümlesi o kadar saçma olmuş ki. 1-2 kere dota 2 oynamış biri olarak çok saçma konuşuyorsun. Dota 1 de playdota da en az 1000 oyun atmış hesaba ve dota 2 de 500 oyun atmış hesaba dayanarak kesinlikle dota 2 derim. Dota 2 ye alışamadım desen gene anlayacağım.
Hayır oynanabilirlik açısındada, grafik açısındanda çok iyi.
DrKill'e katılıyorum dota 2, dota 1 den çok daha iyi durumda (eksik karakterler var ama yinede dota 2 daha iyi).
PanxeR belki HoN ile karıştırıyordur diye düşünüyorum (karıştırman neredeyse imkansız ama...)
-
konu up olsun.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198049588727
edit: ilk 2-3 oyunda hiç hoşuma gitmedi ama daha sonra baya baya hoşuma gitmeye başladı oyun. dota 1de hiç oynayamadığım heroları oynamaya başladım 2de :D.bütün sıkıntım oyuna alışmakmış meğersem.
tuncaxxz tarafından 04/Şub/13 18:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Üstad, benim All stardan deneyim var. Dota 2'ye alışma sürecini aşamadım daha. Ancak katılmak isterim. Amatör , usta ayrımı yapmıyorsanız katılabilirim. :)
palakan229 tarafından 04/Şub/13 18:19 tarihinde düzenlenmiştir -
üstad benıde yaz takıma . ekledım steam den . senta34.
-
Biz Dotayla mutluyuz Dota2 istemedik ki
