Dota 2 Başlıyacağım Yardım
-
gerizekalı oyuncular benimde çok canımı sıkıyor ama sonuçta oyun işte ne olacak ki, başla hocam başla keyifli oyun.. LOL oyuncusuyum yazmışsın mantık aynı zaten.. Sadece LOL gibi ilkokul çocuklarına hitap eden atmosferi yok o kadar, grafikler ve efektler çok daha iyi...
elcondor tarafından 25/Oca/15 07:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Absolut bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
sadece dota değil abi lol'de aynı bok. oradan ağzın yanması lazım biraz.
az önce eu'da ben tris yanımda nami. karşıya tris ve azir geldi. nickten anladım türk elemanlar :F
azir 2 11 tris 2 7 oynadı oyun sonu "botta nasıl s*ktik" diyip sövüp kaçtılar :F
pek takmam diyorsan başla sırf oyun diye. millet trolleyince sende trolle. yok dert edeceksen kendine bulaşma yazık olur.
sirf oyun bu takmicam diyipde oyun sonu 2 tane mouse kirmisligim var neyaparsan yap hocam biyerden sonra icindeki hayvani ortaya cikariolar :D
online oyunlarin rankli sistemlilerin hepsi boledir hocam lol girersin veledi zinalar basar dota girersin yabancisi ayri oc cs:go girersin polonyalisi rus allahsiz kahpeleri troller ranksiz bi oyun bul sen :D
Alistim abi ben. Bi oyuna 4 top girdiler bende ADC vardı. Yukarıda İngilizce sovuyorlar birbirine filan bende botu bıraktım gittim top'a trollemeye katıldm onlara eskisi gibi stres yapmıyorum :F
-
başladım hayırlısı ilk bot kankilerle takılıp oyunu bir kavrıyım tavsiye ettiğiniz hero var mıdır
-
Lol oynarken laptopu bozdum, 3-5 tane fare bozuldu. Şuan takmıyorum valla. Relax takılıyorum. Oyun başında cins cins konuşan olursa muteliyip söylüyorum. Diğerlerinede söylüyorum küfür eden olursa mute adam gibi oynayın. Ping kaçırmayın diyom. Sorunsuz şu aralar oyunum :D Ama troller afkler feederlar peşimi bırakmıyor. Asıl hesabım banlandığı için şuan b1 den başladık gidiyoruz :d
-
overlocker bunu yazdı
başladım hayırlısı ilk bot kankilerle takılıp oyunu bir kavrıyım tavsiye ettiğiniz hero var mıdır
İnvorker :)))))
-
Reberals bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
Chen yada meepo daha iyi olur
-
KAAMOS bunu yazdıReberals bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
Chen yada meepo daha iyi olur
Hocam dalga geciyorum invorker en zoru oldugu icin sende ciddiye aliyosun :D
-
şöyle ilk oyun deneyimlerimi yazıyım ;
görüntü kalitesi bide seslendirmeler efsane
şansıma veled insanlar gelmedi
botta 5 4 6 gittim ilk oyunda kamera yüzünden
lock kamera olmadığı için kanser oldum ama okuduğum kadarıyla bu haliyle oynamam daha faydalıymış
-
overlocker bunu yazdı
lock kamera olmadığı için kanser oldum ama okuduğum kadarıyla bu haliyle oynamam daha faydalıymış
cam lock var ama loldeki gibi değil. hero portrene çift tıkla
-
ulquiorra bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
cam lock var ama loldeki gibi değil. hero portrene çift tıkla
hacu sanki oyun dosylarını kurcalayınca oluyormuş herifin biri yapmış loldeki gibi