DOTA (Defense Of The Ancients - Online-Free-Pvp)
-
1.22 ye geçmişler galiba http://eurobattle.net/showthread.php?t=76648
-
Evet Beyler EuroBattle 1.22'ye Geçiş Yaptı Ayrıca Konu Tamamen Bana Aittir Tek Alıntı Olan Download Link'leri ve CD-Key'lerdir...
-
eet 1.22 ye gecti yukledim ettim olmadi calismio oyun yaf delircem yeniden yukledim pach indiriom simdik bi daa denicem
-
DOTA iyi güzel hoş ta her adamla oynuyamıyom ben bırak her adamı RAZOR dan başka adamla oynuyamıyorum :)
-
selam beyler.
bende eurobattle da oynuyorum.isteyen varsa eklesin beni [S]kaL0NG4 :) hostum oynayamadığım hero yok bilmeyenlere oyun açar öğretiriz.tbt muridleriyle oynarız.b usabah girmeye çalıştım olmadı 1.22 ye geçmişler bende banlandım sandım ck yüzünden :D patch'in boyutu ne kadar? kota 3.357 de..
-
dota iyidir, eurobattlede nickim aynidir rastlarsaniz.
-
Beyler 1.22'yi Denemedim İş Yerinde Olduğumdan Ama Sanırsam 1.22 ile Girmek İçin W3Battle (Loader) Türünde Birşeyler Lazım ki Oyuna Girebilelim Ayrıca TBT Adında Mürid'lerimize Özel Bir Clan Kurmaya Çalıştım Fakat TBT İsminde Bir Clan Açılmış OLduğundan Clanı Kuramıyorum... Ayrıca Oyunadaki Nick'im Her Zamanki Gibi MaQneToR'dür İsteyen PM Atabilir.
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler 1.22'yi Denemedim İş Yerinde Olduğumdan Ama Sanırsam 1.22 ile Girmek İçin W3Battle (Loader) Türünde Birşeyler Lazım ki Oyuna Girebilelim Ayrıca TBT Adında Mürid'lerimize Özel Bir Clan Kurmaya Çalıştım Fakat TBT İsminde Bir Clan Açılmış OLduğundan Clanı Kuramıyorum... Ayrıca Oyunadaki Nick'im Her Zamanki Gibi MaQneToR'dür İsteyen PM Atabilir.
-----------------------------bişi yok oyunda http://eurobattle.net/showthread.php?t=76648 buradaki 1.22 yi indir ardından w3loaderı indir okadar
-
1.22a Paket
Downloads
1.22a Paket (Oyunu Kurduktan Sonra Crack Yapmadan Bunu Kurunuz) -----> Download1.21'den Direk 1.22'ye Geçiş Malesef Yoktur Beyler Çünkü 1.21 Kullanılmaz Bir Sürüm Olarak Çıktı ve EuroBattle Yüklemediğinden Oyunu En Baştan Kurup Üzerine 1.22 Paket Kurmanız Gerekmektedir
W3Battle 1.22a
Download Mirror 1 (Easy Share)
Download Mirror 2 (RapidShare)
-
Beyler Eğer ki W3Battle Kurulumundan Sonra Masaüstüne Gelen "eurobattle" Adlı Kısayoldan Değilde Frozen Throne'dan (Warcraft III Kurulumu Sırasında Gelen Kısayol) Girmek İstiyorsanız "eurobattle" Kısayoluna Sağ Tıklayıp Özelliklere Tıklıyoruz Karşımıza Gelen Ekranda Hedef Bölümündeki Adresi Alıp Frozen Throne Özelliklerindeki Hedef İle Değiştiriyoruz Eğer Normal'e Geri Dönmek İstiyorsanız 2 Kısayolda Warcraft 3 Klasöründe (C:\Program Files\Warcraft III\) Bulunmaktadır...
Arkadaşlar Konuyu Her Zaman Güncel Tutmaya Çalışacağım Ayrıca Clan Kurmaya Çalışıyorum Ama TBT Adı Olmuyor Malesef TBTS (Tahribat Security) veya TBTC (Tahribat Türkiye) Olabilir Diye Düşünüyorum Bu Konuda Sizinde Fikirlerinizi Alayım Dedim