DOTA (Defense Of The Ancients - Online-Free-Pvp)
-
1.21 b olmuyo dicektim tamda yazmızşınız zaten güncellendi die hemen yeni paketide yükliyorum :)
-
Arkadaşlar Eğerki Yeni Paket'i (50 MB Değerinde Birşey) Hızlı İndirmek İsteyenler Olursa Orbit Downloader Adli Programı Kullanabilirler...
-
yanlış okumadıysan bütün oyunu baştan mı kuracaz :|
-
Malesef :D Çünkü 1.21b EuroBattle'a Kurulmadığından Ama Eğer Hemen Geçişi Yapmak İstiyorsan İlk Baş 1.21b yi Kurup Sonra Üstüne 1.21b'den 1.22a'ya Geçişi İndirmen Lazım :S Ben Silip Yeniden Kurdum O Yolu İzledim
-

eurobattle.exe yi çalıştırınca bu hatayı alıyorum

Warcraft 3 TFT PvPGN.exe yi çalıştırıncada bunu.---
senin dediğin gibi yaptım w3 tamamen sildim yeniden yükledim hiç bi patch yüklemeden 1.22a yı yükledim.
-
En Baştan Kurduğun İlk Başta Warcraft 3 Reing Of Chaos Kurup Crack Kesinlikle Yapmayacaksın Sonra Warcraft 3 Frozen Throne Kurup Yine Kesinlikle Crack Yapmayıp Daha Önceki Mesaj'larda Werdiğim Önce 1.22 yi kurup sonra W3Battle 1.22 yi kuracaksın ve oyuna gireceksin ;)
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
aslında TBT Adındaki Clan Kurulsa Tahribat'ta ki Oynayan oyuncuları alırdım güzel olurdu aslında ben çalıştığımdan sabahları giremiorum ama genellikle oynayanlarla dota game kurabiliriz çokta eğleniriz
-----------------------------clan kurmak ıcın oncelıkle en az 8 kısı kurulucak klanın adındakı kanalda olması gerekıyor sonra kurabılıyorsun ancak baska turlu ızın verılmıyor kurulmasına..
Toplam Hit: 6084 Toplam Mesaj: 38