Dota Oynayan ?
-
Arkadaşlar dotaya basladım 3 4 gündür oynuyorum haliyle noob serverlara takılıyorum. Lich i alıyorum genelde ama oyundakiler yeni başlamışın lich nie alıon falan filan laf ediolar sözümün kısası yeni baslayan bir dota oyuncusu için güzel oynayabileceği bir karakter ismi itemler falan filan önerileriniz
-
hocam zamanında bende dota oynuyodum arkadaşlarla ama sıktı ya hep aynı şeyler
şimdi bu aralar hero defance (X Hero Siege, moo moo ..) hero arena, rpg oynuyoruz acayip sarıyo
sen hangi serverdasın eurobattle da mı?
-
dota oynanmaz mı be garenada oynadım bir ara ama en güzel eurobattle..
oynamaya davam ediyorum..
edit : traxex - drow ranger --- yurnero - the jaggernaut --- balanar kişiden kişiye değişir..
-
başlangıç için vengeful güzel olabilir aslnda..ben onla başlamıştm bi dene istersen :D
-
2-3 sene oldu oynamayalı,Sniper la başlamıştım.hepde onla oynuyodum.Bi BF kalmış aklımda...
-
evet eurobattle de oynuyorum
-
Ben centaurla başladım.Sen bişi yapmasan da kasıosun yani adam kendi kendine tank olabiliyo biraz oynadıkça çözersin ayrıca hero bilmeden oyunlara girersen herkes laf söler istersen botlu version fln oyna biraz item/hero fln tanımak için:)
wepla varsa beklerim:D
-
konuyu biraz dağıtmış gibi olucam ama wc oynayan wowada sarmıştır 309v clientim var çok userli server varmı ?
-
eurobattle dan oynuyorum bende oynayan olursa takılırız beraber
genelikle rikumaru alırım
riku olmassa doombringer ,lifestealer, broodmother, yurnero, pudge takılırım bole :D
-
spriet breaker yeni başladıysan iyi olur hyperstone içeren bütün itemleri kasabilirsin
-
yeni basladıysan bol bol pratik yap oyna 3 4 yıldır oynuyorum hala oynuyorum 93 heroda ayrı ayrı zevklidir. Ezile ezile item yapmasınıda ögrenirsin ezmesinide :D ezbere item yapma sadece oyunun gidişatı göre yap vs. vs.