Dota Oynayan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    4 yıldır oynuyorum. Lich falan hikaye. Noob oyunda 93 heroyada laf atıyorlar,, takma. Lich al veya demon al. Demon daha basittir liche göre. Bir dagon yeter demona (Demon Witch). Eurobattle da oynuyorum. Kullanıcı adım kvasir. Sizde yazın arkadaşlar kullanıcı adlarınızı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Dayı getdota'da 59 bölümünün botlu bölümü var.

İndir onu -ar atarak oyna. Her heroyu oyna ancak öyle ustalaşırsın.

Baştan easy ver karşıya seviyeleri yavaş yavaş yükselt..

Ya da cafede falan dota oynayan arkadaşların var ise onlarla cafede 1 - 2 ay sürekli takıl yardımcı olurlar rahat öğrenirsin.

Bizim cafe kapanmadan dota ögrenmek isteyenleri oyunlarımıza alıyorduk bir de yan makineye alıyorduk şu itemi yaparsan böyle olur, bu skill bu işe yarar gibi gösteriyorduk adam gibi öğreniyorlar.

Şimdi Bnet'te oyun kurduğumuzda oyunlarımıza bile alıyoruz artık çünkü bu yöntemle yetiştirdiğimiz dotacılar oyunu iyi kapıyorlar gerisi yetenek, nerde ne yapacağını bilmesidir. 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

eurobattle dan oynuyorum bende oynayan olursa takılırız beraber

genelikle rikumaru alırım  

riku olmassa doombringer ,lifestealer, broodmother, yurnero, pudge takılırım bole :D

bende eurobattle da oynuyorum fakat başlangıç için r2 zor gelebilir.. ;)

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

weplada oynuyorum adminler son zamanlarda çok saglam temizlik yaptılar hatta banlananlar yüzünden çıkan yazılardan oyun ekranı doluyodu

kaliteli oyuncular var günde 5 oyun oynarsam 1inde belki quit atan çıkıyo

geçenlerde arkadaşta eurobattle varmış sözde trapso pro game no noob aynen buydu başlık 

oyundan kaç kişi sayamadım

ne bl var ne başka bişey var

5v3 oynadık kimsenn umurunda değil

bare çıkanlara sövelim o bile yok 

dedim şansıma böle oldu hard pro game oynadım yine tr

oyun başlarken adam çıktı rmk dedim host aynen şunu söledi " bizdende oyun içinde biri quit atar siz proysanız" dedi

aynı oyunda karşı sağlam noob çıktı 20 kill e falan ulaştım 5v4 oynuoduk zaten oyun dengelensin die host oyundan attı beni :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    garenada ve eurobattle da oynuom bnde ama genelde euroda takiliorm  id: kurgu . haci baslangic icin r2 kolay olur. ama ole hangisini alam edem deme artik ne gelirse oynamaya bak oyunun zevki ole cikio(=

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

Yigit bunu yazdı:

weplada oynuyorum adminler son zamanlarda çok saglam temizlik yaptılar hatta banlananlar yüzünden çıkan yazılardan oyun ekranı doluyodu

kaliteli oyuncular var günde 5 oyun oynarsam 1inde belki quit atan çıkıyo

geçenlerde arkadaşta eurobattle varmış sözde trapso pro game no noob aynen buydu başlık 

oyundan kaç kişi sayamadım

ne bl var ne başka bişey var

5v3 oynadık kimsenn umurunda değil

bare çıkanlara sövelim o bile yok 

dedim şansıma böle oldu hard pro game oynadım yine tr

oyun başlarken adam çıktı rmk dedim host aynen şunu söledi " bizdende oyun içinde biri quit atar siz proysanız" dedi

aynı oyunda karşı sağlam noob çıktı 20 kill e falan ulaştım 5v4 oynuoduk zaten oyun dengelensin die host oyundan attı beni :)

haci euroda adamlar malligin sinirlarini zorluolar ne dion:D  la dun oynuorum oyunun basinda adam cikti yaninda kasan adam pump yapti diorum host a adamin cevap itemimi var pump yapsn, sanki babasindan miras itemler(= e noldu adam sicti azima oyun basinda:D

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Valla hocam bende Eurobattle'da hostluk yapıyorum.

Olabildiğince seçici olmaya çalışıyoruz. İsimler genelde kendini belli ediyor ama isimlerede güvenemiyoruz herzaman.

Gece 12'den sabaha kadar

Branxian, Nocturnall, Katatris, [S]hannon tayfa takılıyoruz.

Genelde oyunlar priv olarak xnxx, xnxx1, xnxx2, zxc oluyor. Reklamlarda rastlarsanız buyrun birgece oynayalım.

Bu 4 kişide sorun yok ancak genelde +1 olan yani 5. kişi geldiğinde ya küfürbaz oluyor, ya da biraz ezik çıkıyor. Muteleyincede karşı tarafa bilerek ölüyorlar en sinir olduğum bunlar.

Geçende bir oyunda Broodmother'a sy kasan bile vardı.  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

MaQneToR bunu yazdı:
    RaAmLis bunu yazdı:

eurobattle dan oynuyorum bende oynayan olursa takılırız beraber

genelikle rikumaru alırım  

riku olmassa doombringer ,lifestealer, broodmother, yurnero, pudge takılırım bole :D

bende eurobattle da oynuyorum fakat başlangıç için r2 zor gelebilir.. ;)

zor diye bişey yok ilk başlarda -random yaz sürekli bütün heroları öğren karşındaki hero'nun özelliklerini bilmezsen ona karşı bi üstünlük sağlıyamassın - örneğin: Terrorblade'in ultisi hpleri değiştirir adam hpsini azaltıp gelir sende atlarsın bi değiştirir canları hop aşşa..

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Aynen ulti-dagon taktiği yapıyor çoğu kişi (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eurobattle de falan oynamanın anlamı yok çok leaver barındırıyor Wepla oynamak istersen pm at account veririm..

Asla Asla Deme. . .
Toplam Hit: 6554 Toplam Mesaj: 43