folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövme Yaptırmayı Düşünüyorum Ve Bu Şarkıyı Arıyorum.

Dövme Yaptırmayı Düşünüyorum Ve Bu Şarkıyı Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

Videoda çalan şarkıyı bilen varsa rica ediyorum yazsın.

http://www.youtube.com/watch?v=SgvWJE2GDD0

Kolumda ve bileklerimde bazı yara izleri var görüntüsü çirkin gözüküyor. dövme yaptırıp kapattırmayı düşünüyorum ama bir yandanda işin dini boyutu aklıma takılıyor.. acayip bir ikilem yaşıyorum. neyse şarkıyı bilen varsa yazsın.. bir zahmet.

Yakarız Bu Gezegeni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

videodaki elemanin dövme secimi harikaymis.

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Dişi
    gerçekten çok güzel bir dövme admın yaptırdığı hoş olmuş he rne kadar dövmeyi sevmesemde

Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Dövme bende yapmayı düşünüyorumda o tarz değil bilek kısmına küçük ve çok anlamlı bir sembol vs düşünüyorum.. Müziğe gelince müzik Empyrium  !  =p  Where At Night The Wood Grouse  (empyrium manyaktır  ;)  )

Uploadı gelıyor.

http://rapidshare.com/files/283473844/01_-_Where_At_Night_The_Wood_Grouse_Plays.mp3

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

r3b3l bunu yazdı:
    -----------------------------

Dövme bende yapmayı düşünüyorumda o tarz değil bilek kısmına küçük ve çok anlamlı bir sembol vs düşünüyorum.. Müziğe gelince müzik Empyrium  !  =p  Where At Night The Wood Grouse  (empyrium manyaktır  ;)  )

Uploadı gelıyor.

Büyüksün r3b3l eyvallah :) saolasın.. 

Yakarız Bu Gezegeni...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

kod bunu yazdı:

Çevremde ne kadar yaptıran varsa pişman, yakınım şimdi sildirmeye çalışıyor, 750, 2000 TL arası değişiyor dövmeye göre belki daha fazla :) 

5 defa düşün derim hocam. 

Edit: Hocam yarayı tam bilmiyorum ama deriye sürülen ilaçlar var, derinin yüzeyini değiştiriyor sana tavsiyem biraz araştır. 

hoca denedim ama nafile yani.. biraz ameliyat izi filan var. bunlar ebediyete kadar senle kalıyor anlayacağın..

Yakarız Bu Gezegeni...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    ismailca bunu yazdı:
    kod bunu yazdı:

Çevremde ne kadar yaptıran varsa pişman, yakınım şimdi sildirmeye çalışıyor, 750, 2000 TL arası değişiyor dövmeye göre belki daha fazla :) 

Edit: Hocam yarayı tam bilmiyorum ama deriye sürülen ilaçlar var, derinin yüzeyini değiştiriyor sana tavsiyem biraz araştır. 

hoca denedim ama nafile yani.. biraz ameliyat izi filan var. bunlar ebediyete kadar senle kalıyor anlayacağın..

Hocam müslümanlığa inanıyorsan bu kalıcı dövmeler senin için sorun çünkü su dövmenin altındaki deriye temas edemediği için boy abdestin kabul olmuyor.Yani tabiri caizse müslümanlığa göre ölene kadar cenabet dolaşıyon.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    ismailca bunu yazdı:
    kod bunu yazdı:

Hocam müslümanlığa inanıyorsan bu kalıcı dövmeler senin için sorun çünkü su dövmenin altındaki deriye temas edemediği için boy abdestin kabul olmuyor.Yani tabiri caizse müslümanlığa göre ölene kadar cenabet dolaşıyon.

hocam benim kafamı karıştıranda bu zati. sonuçta namazında niyazında biri değilim ama.. insan yinede düşünüyor.

desenli bişi değilde normal ten renginde bir doku gibi yaptırsam o da günah olur o zaman.. 

Yakarız Bu Gezegeni...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek

kod bunu yazdı:
    Yok, dövme yaptırınca derinin altına işlendiğinden derinin üstü gene ıslanıyor, ama Peygamber Efendimiz s.a.v in hadisi var, çok ama çok günah :) Ben başka yollar dene derim abi.

Hangi hadis? günah değilde sadece mekruh olduğunu biliyorum. Nasıl herkes sigara içiyorsa ona benzer gibi birşey[kişisel fikrim]

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    ismailca bunu yazdı:
    kod bunu yazdı:

yapma yav. deriye su deymiyormuş.

saçmalamayın abi, bir kere dövme derinin altına yapılır üstüne değil.

açıkcası şunu söyleyeyim dövme gerek dinen gerek normal hayatta o kadar iyi birşey değildir.

ancak ölünceye kadar cenabet olmakmış falan yok öyle şeyler. gerçek din adamları böyle söylüyor.

üç günlük imamların hurafelerine bu kadar itibar etmeyin.

He is finding himself.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Valla geçen yaz geçici dövme yaptırmıştım.

Aslında bende yaptırmak istiyorum ama sonradan pişman olacağımdan dolayı bir türlü karar veremedim. En iyisi yine geçici dövme yaptırmak. 1 ay filan kalıyor.

Toplam Hit: 3817 Toplam Mesaj: 21