Dövüş Sanatları Yardım
-
imkanın varsa wing tsun öneririm ama öncelikle şu wing tsunda güç gerekmiyo sadece teknik yeter saçmalığını bi kenara bırakın. wing tsun da yapsanız boks da yapsanız her zaman güç ve kondisyon antremanları çok önemlidir. dersten derse 5-10 dk zincir yumruk atmakla olmaz,iyi olmak isteniyosa kişisel olarakta antreman yapılması gerekir, gerçi bazı yerlerde dersler ağır olabilir bunlar da hocadan hocaya değişir, ama sadece derslerle yetinilmemeli. güç, kondisyon,teknik vs hakkıyla çalışıldığı zaman çok etkili bi sistem olduğunu düşünüyorum
-
sana tavsiyemdir
adres "http://www.wbfbudofederation.com/worldbudo.php?sector=representative&task=detail&general_id=305" bu vatandaşla temas kur ben yunus emre candan'ın arkadaşıyım de kendisi sana konu hakkında yardımcı olu.
;)
-
sokak dovusu hocam.
cik bagdart caddesine onune gelen ozentiyle antreman yap
-
istanbuldaysan MMA öğren ;)
-
wushu...
-
muay thai öğren Çok süperdir ben yaptım sana tek sunu söyliyeyim muay thaiye gidip biraz öğren sokaktada fevkalade kullanabilirsin hem zevklide oluyor
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
sokak dovusu hocam.
cik bagdart caddesine onune gelen ozentiyle antreman yap
-----------------------------peki ilk antremanda hastanelik olursa hatta ölürse sakat kalırsa ne olacak?
=D
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
Ben karate yaptığım için karate diyebilirim.Ama hocam bu klişeyi geç dersen ;
* Capoeira (Yeri varsa oturduğun yerde)
* Tekvando (% 90 üzeri bacak kullanımı olduğunu duymuştum)
* Aikido (İyi bir savunma sporudur.Atıp tutmak isteyenlerdensen)
* Boks (Çok taraftarı olmasamda olabilir)
* Karate (Beyazdan Siyaha kadar yavaş yavaş sindire sindire eğitim görürsün ama sonuçları iyi olur.Sabredersen)
Eğer sadece 3 ay devam edip bırakacam diyorsan hiç birinin yanına yaklaşma derim zira sadece 3 ayın pek bi faydası olmuyor.
-----------------------------1 yıldır devam edip beyaz kusakta olmak bir basari
-
Boks iyidir hocam.merak ediyorsan pm at
-
hocalar hepiniz saolun sivasta bulamadım bikaç salon var onlarda istediim sanatlar değil bende body e başladım ilerde düşünecem bi sanat artık