folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Download Sitemizi Açtık

Download Sitemizi Açtık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Her gün arşivini sürekli olarak güncellemeye devam eden indirme sitemizi artık tanıtmanın vakti geldi. Şuan için site içerik olarak oyun ve program üzerine devamlı olarak güncelleme yapmaktadır. Ayrıca site içerisinde oyun ve teknoloji haberlerini de yayınlamaktayız. Bu sayede günlük olarak yayınlanan haberleri de takip edebilirsiniz.

Son çıkan oyunları devamlı olarak takibe alarak full indir seçeneği ile sitemize ekleme gerçekleştiriyoruz. İndirmelerin birçoğu tek link olarak sunulurken tüm konularda en az iki farklı indirme linki sunulmaktadır. Bazı oyunların büyüklüğü artık yeni nesle göre 65 GB gibi rakamlarda olabilmektedir. Bu tür oyunları sizin de daha kolay indirmeniz için birden fazla parta ayırıyoruz. Tabi bu 30 part olacak şekilde değil oyunun büyüklüğüne göre tek link yerine birden fazla olmaktadır. Bilgisayar oyunları konusunda gerekli takip özel olarak yapılmaktadır. Ancak her ne kadar da olsa bazı yeni düşenleri gözden kaçırmak mümkün olabiliyor. Bu tür isteklerinizi konu altından iletebilirsiniz. Ayrıca program konusunda crackli indir eklemleri de yapılmaktadır. Aynı şekilde program konusunda da isteklerinizi konu altında iletebilirsiniz. Takibe alınarak yoğunluğa göre en kısa sürede ekleme yapılacaktır.

Basit yapısı ile reklamsız şekilde rahat indirme yapmanız sağlanmaktadır. Şuan için sadece program ve oyunların yanı sıra Android işletim sistemleri için apk indir eklemesi yapılmaktadır. Belirttiğim kategorilerde günlük olarak devamlı eklemeler yapılmaktadır. Gerek yeni çıkanlar gerekse de eskiden kalan ünlü oyunlar sitede yayınlanmaktadır.

MOD: Konu başlıkları ve içerikleri kurallara uygun olmalıdır! Küçük çakallıklar peşine düşmeyelim lütfen.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Site Adresihttp://hemen-indir.com/

Upload İsteklerinizi buradan alalımhttp://hemen-indir.com/856-upload-istekleriniz-ve-gorusleriniz.html

Özetle.

Günlük program, oyun ve apk eklemesi yapılmaktadır. Ciddi bir proje olması nedeni ile uzun soluklu olmaktadır.

İstekleriniz varsa buradan alabilirim. Sıraya koyup en kısa zaman da ekleme yapılacaktır. 

kadirozdemir tarafından 17/Oca/15 10:47 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Backlink kasmış arkadaş :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Kadirrrrrrrr nabıyosun bakalım :)

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Kasmadım demedim ki :D 

Sonuçta internet siteleri kategorisi altında tanıtım yapıyorum :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Helal sana.

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    arabaci88 bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Helal sana.

Sağolasın hocam :D

Şaka bir yana siteyi günlük olarak güncellemeye devam ediyoruz. Kısa süreli hefes ile yapılmış bir proje olmamaktadır. Büyük yatırımlar yaparak devamlı olarak güncellemeler devam ediyor. Buradan TBT'ye özel istek alma şansım bulunuyor. Normal de şuan için istek sistemimiz yok. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

kişisel sitenden gördüğüm kadarıyla wp konusunda iyisin hocam niye dle ile uğraşıyon ? :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

kişisel sitenden gördüğüm kadarıyla wp konusunda iyisin hocam niye dle ile uğraşıyon ? :D 

Download değilde link kısaltma iyi para bırakıyor ondandır. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

dle hiç kullanmadım doğru düzgün, link kısaltma modülleri falan mı var? işimize mi yarıyor dle ile link kısaltmak? 2-3 kere kullandım beceremeyip wp kurdum direk :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

dle hiç kullanmadım doğru düzgün, link kısaltma modülleri falan mı var? işimize mi yarıyor dle ile link kısaltmak? 2-3 kere kullandım beceremeyip wp kurdum direk :D 

Bu sitenin yönetimi iki aya yakındır bende devamlı çalıştığım işverenimin. Ben olsam yine WP kurardım ama DLE tercih ediyor işverenim. Ki 15 yaşlarımı hatırlayınca o zamanlarda indirme sitelerinde hep DLE kullanılırdı indirme sitelerinde. 

Toplam Hit: 2236 Toplam Mesaj: 16