Download Sitemizi Açtık
-
Her gün arşivini sürekli olarak güncellemeye devam eden indirme sitemizi artık tanıtmanın vakti geldi. Şuan için site içerik olarak oyun ve program üzerine devamlı olarak güncelleme yapmaktadır. Ayrıca site içerisinde oyun ve teknoloji haberlerini de yayınlamaktayız. Bu sayede günlük olarak yayınlanan haberleri de takip edebilirsiniz.
Son çıkan oyunları devamlı olarak takibe alarak full indir seçeneği ile sitemize ekleme gerçekleştiriyoruz. İndirmelerin birçoğu tek link olarak sunulurken tüm konularda en az iki farklı indirme linki sunulmaktadır. Bazı oyunların büyüklüğü artık yeni nesle göre 65 GB gibi rakamlarda olabilmektedir. Bu tür oyunları sizin de daha kolay indirmeniz için birden fazla parta ayırıyoruz. Tabi bu 30 part olacak şekilde değil oyunun büyüklüğüne göre tek link yerine birden fazla olmaktadır. Bilgisayar oyunları konusunda gerekli takip özel olarak yapılmaktadır. Ancak her ne kadar da olsa bazı yeni düşenleri gözden kaçırmak mümkün olabiliyor. Bu tür isteklerinizi konu altından iletebilirsiniz. Ayrıca program konusunda crackli indir eklemleri de yapılmaktadır. Aynı şekilde program konusunda da isteklerinizi konu altında iletebilirsiniz. Takibe alınarak yoğunluğa göre en kısa sürede ekleme yapılacaktır.
Basit yapısı ile reklamsız şekilde rahat indirme yapmanız sağlanmaktadır. Şuan için sadece program ve oyunların yanı sıra Android işletim sistemleri için apk indir eklemesi yapılmaktadır. Belirttiğim kategorilerde günlük olarak devamlı eklemeler yapılmaktadır. Gerek yeni çıkanlar gerekse de eskiden kalan ünlü oyunlar sitede yayınlanmaktadır.
MOD: Konu başlıkları ve içerikleri kurallara uygun olmalıdır! Küçük çakallıklar peşine düşmeyelim lütfen.
-
Site Adresi : http://hemen-indir.com/
Upload İsteklerinizi buradan alalım : http://hemen-indir.com/856-upload-istekleriniz-ve-gorusleriniz.html
Özetle.
Günlük program, oyun ve apk eklemesi yapılmaktadır. Ciddi bir proje olması nedeni ile uzun soluklu olmaktadır.
İstekleriniz varsa buradan alabilirim. Sıraya koyup en kısa zaman da ekleme yapılacaktır.
kadirozdemir tarafından 17/Oca/15 10:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Backlink kasmış arkadaş :D
-
Kadirrrrrrrr nabıyosun bakalım :)
-
Mustafa bunu yazdı
Kasmadım demedim ki :D
Sonuçta internet siteleri kategorisi altında tanıtım yapıyorum :D
-
kadirozdemir bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Helal sana.
-
arabaci88 bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Helal sana.
Sağolasın hocam :D
Şaka bir yana siteyi günlük olarak güncellemeye devam ediyoruz. Kısa süreli hefes ile yapılmış bir proje olmamaktadır. Büyük yatırımlar yaparak devamlı olarak güncellemeler devam ediyor. Buradan TBT'ye özel istek alma şansım bulunuyor. Normal de şuan için istek sistemimiz yok. -
kişisel sitenden gördüğüm kadarıyla wp konusunda iyisin hocam niye dle ile uğraşıyon ? :D
-
TheKorsans bunu yazdı
kişisel sitenden gördüğüm kadarıyla wp konusunda iyisin hocam niye dle ile uğraşıyon ? :D
Download değilde link kısaltma iyi para bırakıyor ondandır.
-
Mustafa bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
dle hiç kullanmadım doğru düzgün, link kısaltma modülleri falan mı var? işimize mi yarıyor dle ile link kısaltmak? 2-3 kere kullandım beceremeyip wp kurdum direk :D
-
TheKorsans bunu yazdıMustafa bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
dle hiç kullanmadım doğru düzgün, link kısaltma modülleri falan mı var? işimize mi yarıyor dle ile link kısaltmak? 2-3 kere kullandım beceremeyip wp kurdum direk :D
Bu sitenin yönetimi iki aya yakındır bende devamlı çalıştığım işverenimin. Ben olsam yine WP kurardım ama DLE tercih ediyor işverenim. Ki 15 yaşlarımı hatırlayınca o zamanlarda indirme sitelerinde hep DLE kullanılırdı indirme sitelerinde.