folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Download Sitemizi Açtık

Download Sitemizi Açtık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı bi paket yapsan? format sonrası gerekenler diye. bugn gene formatladım. winrar bile yok üşendim mk kurmaya. tonla program :/

tek link bi paket yapsan mesela süper olurdu.

hatta o paketin içinde bi kere tıklıyon autoruna hepsini kuruyo filan. ohh mis olurdu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

ilk günden yönlendirme sitelerini kullanma

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Sevgili mod. Çakallık makallık yok. Direk hem siteyi tanıtalım hem link kasalım dedik zaten. 

Düzenleme yapıyorsan düzgünce bu kural gereğince tanıtımlarda link koymak yasak de. Ki ben 6 senedir devamlı aktifim böyle bir kural görmedim hiç. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

ilk günden yönlendirme sitelerini kullanma

Site içerisinde reklam yok tek ve klasik reklam o hocam. Kullanıcıyı çok rahatsız eden bir durum olduğunu düşünmüyorum artık her sitede olan bir durum o. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hacı bi paket yapsan? format sonrası gerekenler diye. bugn gene formatladım. winrar bile yok üşendim mk kurmaya. tonla program :/

tek link bi paket yapsan mesela süper olurdu.

hatta o paketin içinde bi kere tıklıyon autoruna hepsini kuruyo filan. ohh mis olurdu

Format sonrası programlar olarak şöyle bir paket var şuanda hocam http://hemen-indir.com/programlar/araclar/461-format-sonrasi-gerekli-programlar-25112014.html Klasik olan yüklemeler içerisinde bulunuyor ancak bu konuda daha geniş ve özenle hazırlanmış bir yükleme bulunca bildireyim buradan ben. 

Toplam Hit: 2237 Toplam Mesaj: 16