Download Sitemizi Açtık
-
hacı bi paket yapsan? format sonrası gerekenler diye. bugn gene formatladım. winrar bile yok üşendim mk kurmaya. tonla program :/
tek link bi paket yapsan mesela süper olurdu.
hatta o paketin içinde bi kere tıklıyon autoruna hepsini kuruyo filan. ohh mis olurdu
-
ilk günden yönlendirme sitelerini kullanma
-
Sevgili mod. Çakallık makallık yok. Direk hem siteyi tanıtalım hem link kasalım dedik zaten.
Düzenleme yapıyorsan düzgünce bu kural gereğince tanıtımlarda link koymak yasak de. Ki ben 6 senedir devamlı aktifim böyle bir kural görmedim hiç.
-
ibrahimeren bunu yazdı
ilk günden yönlendirme sitelerini kullanma
Site içerisinde reklam yok tek ve klasik reklam o hocam. Kullanıcıyı çok rahatsız eden bir durum olduğunu düşünmüyorum artık her sitede olan bir durum o.
-
joe_black bunu yazdı
hacı bi paket yapsan? format sonrası gerekenler diye. bugn gene formatladım. winrar bile yok üşendim mk kurmaya. tonla program :/
tek link bi paket yapsan mesela süper olurdu.
hatta o paketin içinde bi kere tıklıyon autoruna hepsini kuruyo filan. ohh mis olurdu
Format sonrası programlar olarak şöyle bir paket var şuanda hocam http://hemen-indir.com/programlar/araclar/461-format-sonrasi-gerekli-programlar-25112014.html Klasik olan yüklemeler içerisinde bulunuyor ancak bu konuda daha geniş ve özenle hazırlanmış bir yükleme bulunca bildireyim buradan ben.