Download Yöneticisi [Yardım-Öneri]
-
benim net baglantım nedenini anlayadıgım bi sebepten kopuyor özellikle download yaparken ve download yalan oluyor bir gün boyunca bir filmin son partını cekemedigim oldu son dakka da donuyo ve devam da edemiyorum benim size sorum su acaba böle durumlarda oldugu yerden devam edebilen download yönceticilleri varmıdır çünkü 100 mb lık dosyanın 80 nin de takılınca insan kafayı yiyor
-
internet download manager dewam ediyor bildiğim kadarıyla...
-
orbit kullan
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
internet download manager dewam ediyor bildiğim kadarıyla...
iyi dur bi deniyim download ederken kesiyim neti sonra bakıyım devam edecekmi -
File: InternetDownloadManager512Build11-www.netturko.net.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/114965907/In...ko.net.rar
File-Size: 2,57 MB
Uploaded: 15.05.2008, 03:10:20
---------------------------------------------------------------------------------------------- -
flash get en iyisi pce reset atsanda devam ediyo
-
bu arada filmleri rapidden indriyosundur büyük ihtimal. eğer premium hesabın yoksa devam ettiremezsin.
-
hotboy bunu yazdı:
bu arada filmleri rapidden indriyosundur büyük ihtimal. eğer premium hesabın yoksa devam ettiremezsin.
o zman zıctık :S -
evet pren yoksa büyük ihtimal durdurup devam ettiremezsin eğerki öyle bi düşünce n varsa öyle bi program daha görmedim heç :)
-
ArmadA bunu yazdı:
evet pren yoksa büyük ihtimal durdurup devam ettiremezsin eğerki öyle bi düşünce n varsa öyle bi program daha görmedim heç :)
-----------------------------yok zaten rapid dosyann bi ucunu gösterio sadece :D
-
antivirüs ne kullanıyorsun hocam ? antivirüs programın engelliyor olabilir onu kapattıktan sonra download etmeyi dene bakalım..
Toplam Hit: 1845 Toplam Mesaj: 16