folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Download Yöneticisi [Yardım-Öneri]

Download Yöneticisi [Yardım-Öneri]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

rapidshare'den premium yoksa durdurup / başlat yapamazsın :D

ama indirme yöneticisi olarak ; internet download manager ve Orbit'i tavsiye ederim :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

Hazır konu açılmışken firefox için downthemall dışında bildiginiz bi download yöneticisi varmı? D.A.P. vs gibi kaliteli bişeyler.

edit:  nu_metal internet explorer kullanıyosan baya alternatif var free download manager,Download Accelerator Plus,Internet download manager ...rapid dışında hepside devam ediyor kaldığı yerden

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:
    -----------------------------
    antivirüs ne kullanıyorsun hocam ? antivirüs programın engelliyor olabilir onu kapattıktan sonra download etmeyi dene bakalım..
    kaspersky 7 kullnıom da ondan diil tel hattından da diil modemde saglam kablolar da öle nerde sorun var çözemedim

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

TitanGolem bunu yazdı:
    Hazır konu açılmışken firefox için downthemall dışında bildiginiz bi download yöneticisi varmı? D.A.P. vs gibi kaliteli bişeyler.

IDM (internet Download Manager) firefoxla tam uyumlu. dur ben en iyisi paylaşıyım şu programı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

nu_metal bunu yazdı:
    essan bunu yazdı:
    antivirüs ne kullanıyorsun hocam ? antivirüs programın engelliyor olabilir onu kapattıktan sonra download etmeyi dene bakalım..
    kaspersky 7 kullnıom da ondan diil tel hattından da diil modemde saglam kablolar da öle nerde sorun var çözemedim

Bende de aynı sorun vardı modemi degiştirdim düzeldi.sen yidede başka modemlerle bi dene olmadı ttnet i ararsın

Toplam Hit: 1847 Toplam Mesaj: 16