Download Yöneticisi [Yardım-Öneri]
-
rapidshare'den premium yoksa durdurup / başlat yapamazsın :D
ama indirme yöneticisi olarak ; internet download manager ve Orbit'i tavsiye ederim :)
-
Hazır konu açılmışken firefox için downthemall dışında bildiginiz bi download yöneticisi varmı? D.A.P. vs gibi kaliteli bişeyler.
edit: nu_metal internet explorer kullanıyosan baya alternatif var free download manager,Download Accelerator Plus,Internet download manager ...rapid dışında hepside devam ediyor kaldığı yerden
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
antivirüs ne kullanıyorsun hocam ? antivirüs programın engelliyor olabilir onu kapattıktan sonra download etmeyi dene bakalım..
kaspersky 7 kullnıom da ondan diil tel hattından da diil modemde saglam kablolar da öle nerde sorun var çözemedim -
TitanGolem bunu yazdı:
Hazır konu açılmışken firefox için downthemall dışında bildiginiz bi download yöneticisi varmı? D.A.P. vs gibi kaliteli bişeyler.
-----------------------------IDM (internet Download Manager) firefoxla tam uyumlu. dur ben en iyisi paylaşıyım şu programı.
-
nu_metal bunu yazdı:
essan bunu yazdı:
antivirüs ne kullanıyorsun hocam ? antivirüs programın engelliyor olabilir onu kapattıktan sonra download etmeyi dene bakalım..
kaspersky 7 kullnıom da ondan diil tel hattından da diil modemde saglam kablolar da öle nerde sorun var çözemedim
-----------------------------Bende de aynı sorun vardı modemi degiştirdim düzeldi.sen yidede başka modemlerle bi dene olmadı ttnet i ararsın