Doymuyorum
-
sıgarayı bırakınca böyle oluyorum ben bir ekmek yedik hâla açım
-
ürpermeyen kalpte, doymayan nefiste, fayda vermeyen ilimde ve kabul olmayacak duada uzun vadeli riskler vardır, tedbiri almak lazım (:
-
şekerini bi kontrol ettir
-
https://www.tlctv.com.tr/program/agir-yasamlar
şunları izle derim hocam hepsi aynı şekilde başlamıtır hobi olarak veya üzüldüğünde mutluluk duyduğunda .
aman diyim dikkat et.
-
Yemeğe başlarken Besmele cek.
-
2 haftadır yaşamında değişiklik ne var onları bi düşün sigarayı bırakmışsındır,istah acacak bişeyler kullanmayabaşlamış olabilirsin ama en iyi doktora diyetisyene git. Her işi pirine sor bence
-
amk tam tıkınırken gördüm ya la konuyu.
ben aşırı iştahsız biriydim hayatım boyunca. günde 3 öğün yediğim bile çok ender iken şimdi 3 tam öğünün yanında öğlen de bi ara atıyorum çay kahve yanında ne bulursam yiyorum yok böyle bi pisboğazlık.
artı her akşam iki kadeh şarap yanında yine ne bulursam yiyorum.
bu ne bulursam yiyorumlar öyle bi arttı ki. artık kendi kendime mükemmel mezeler ve et yemekleri yapmayı öğrendim soslar barbeküler hepsi tıkınmak için ha.
amk ben ki girmediğim illegal iş yoktur düşünsenize dereotlu poğaça yaptım yedim ulan. her gördüğüm acayip yemeği bende yaparım lan moduna giriyorum.
hiç üşenmiyorum artık yemek yapmaya. herşey cigarayı bırakmayla başladı amk. ne oldu böyle iyi mi oldu amk. evde barfiks barı var koridorda omuzlar kafam gibi indir kadrajı amk göbek karpuz gibi.
-
koray bunu yazdı
ben de kilo almak istiyorum pilav vs hariç neler yemeliyim arkadaşlar :)
kilo almak tehlikeli iş.
zararı beni ilgilendirmez dersen AKŞAM YEMEĞİ kilo için en önemlisi .
-
cybermole bunu yazdı
findik ye bol bol keser istahini
Bunu yaparsan evi yıkarsın. Yapma.
-
Besmelesiz aşlama yemeğe