Doymuyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

ye yemekte sıkıntı yok. önemli olan onu ağır sporla destekleyip kas yapmak, doğru yemeği yemek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

Yemeğe başlarken Besmele cek. 

Kilo almaya başladın mı?. Kazakistan`a gitmeden önce, kilo almaya çalışıyordun?

samimi soruyorum, işe yaradı mı? "Koruyan ve kollayanın İsmi ile Başlamak"

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ne bu iştah şimdi, aşıkmı oldun..?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı

Yemeğe başlarken Besmele cek. 

Kilo almaya başladın mı?. Kazakistan`a gitmeden önce, kilo almaya çalışıyordun?

samimi soruyorum, işe yaradı mı? "Koruyan ve kollayanın İsmi ile Başlamak"

Rusya, hafif bir göbek var ama tam değil. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Şeker hastalığı başlangıcı olabilir. Dahiliye den randevu al ve kan tahlili yaptir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı

Gençler merhaba başlık komik gelebilir fakat durum böyle :D Şu son 3 haftadır boğazım hiç bir şekilde durmuyor. Yemeği hobi olarak yiyebiliyorum. Mesela normalde 2 tane kare tost yeterken şimdi bir oturuşta 4-5 tane yiyip üzerine sınırsız çerez atıştırabiliyorum.

Özellikle son zamanlar tatlı ve çikolata türevi şeylerle çok haşır neşirim. Tatlının yeri çok farklı. Bu durum haliyle rahatsızlık vermeye başladı.

Orta kilolu sayılırım. Boy 1.80 kilo 77-78. Özellikle sigara içebilmek için öncesinden kendimi bişeyler yiyip içebilmek zorunda hissediyorum. Haliyle önceden 13-14 sigara günü çıkarttırırken şu an 1.5 paket içiyorum. Yemek yemeyi resmen hobi haline getirdim.

Sizce neler yapmalıyım özellikle kilo yapmayan atıştırmalıklar konusunda tavsiye verirseniz çok sevinirim :D

Not: Telefondan yazdım yazım yanlışı vs olabilir.

Bir endokrinologa gorun. Tiroid bezlerin kontrol etsinler. Hiz veya yavas calisiinca tum vucudu etkiliyorlar. Seni rahatsiz edecek dereceye geldiyese bu durum bir doktora gorun hocam.

Ayrica gece 6 dan sonra 2 gun sabret yeme bakalim 3uncu gun nasil olacaksin

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

hocam kan testi yaptırmanı öneririm. insülin direnci çıkma ihtimali olabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

karbonhidrat açıktırır protein tok tutar

uygularsan iyi bak ben uygulayamıyorum :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

yaş kaç yaş? 

yapım modundan yıkım moduna geçmiş olabilirsin 26+ yaşlardaysan 

Çok sıkılıyom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

kimi almaya çalışırı kimi vermeye bu amq diyetini ben yapamıom mide küçültmemi yaptırsam ne aq

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 4854 Toplam Mesaj: 33
yaşasın yemek yemek