Doymuyorum
-
ye yemekte sıkıntı yok. önemli olan onu ağır sporla destekleyip kas yapmak, doğru yemeği yemek.
-
Pikacu bunu yazdı
Yemeğe başlarken Besmele cek.
Kilo almaya başladın mı?. Kazakistan`a gitmeden önce, kilo almaya çalışıyordun?
samimi soruyorum, işe yaradı mı? "Koruyan ve kollayanın İsmi ile Başlamak"
-
Ne bu iştah şimdi, aşıkmı oldun..?
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Yemeğe başlarken Besmele cek.
Kilo almaya başladın mı?. Kazakistan`a gitmeden önce, kilo almaya çalışıyordun?
samimi soruyorum, işe yaradı mı? "Koruyan ve kollayanın İsmi ile Başlamak"
Rusya, hafif bir göbek var ama tam değil.
-
Şeker hastalığı başlangıcı olabilir. Dahiliye den randevu al ve kan tahlili yaptir.
-
e2 bunu yazdı
Gençler merhaba başlık komik gelebilir fakat durum böyle :D Şu son 3 haftadır boğazım hiç bir şekilde durmuyor. Yemeği hobi olarak yiyebiliyorum. Mesela normalde 2 tane kare tost yeterken şimdi bir oturuşta 4-5 tane yiyip üzerine sınırsız çerez atıştırabiliyorum.
Özellikle son zamanlar tatlı ve çikolata türevi şeylerle çok haşır neşirim. Tatlının yeri çok farklı. Bu durum haliyle rahatsızlık vermeye başladı.
Orta kilolu sayılırım. Boy 1.80 kilo 77-78. Özellikle sigara içebilmek için öncesinden kendimi bişeyler yiyip içebilmek zorunda hissediyorum. Haliyle önceden 13-14 sigara günü çıkarttırırken şu an 1.5 paket içiyorum. Yemek yemeyi resmen hobi haline getirdim.
Sizce neler yapmalıyım özellikle kilo yapmayan atıştırmalıklar konusunda tavsiye verirseniz çok sevinirim :D
Not: Telefondan yazdım yazım yanlışı vs olabilir.
Bir endokrinologa gorun. Tiroid bezlerin kontrol etsinler. Hiz veya yavas calisiinca tum vucudu etkiliyorlar. Seni rahatsiz edecek dereceye geldiyese bu durum bir doktora gorun hocam.
Ayrica gece 6 dan sonra 2 gun sabret yeme bakalim 3uncu gun nasil olacaksin
-
hocam kan testi yaptırmanı öneririm. insülin direnci çıkma ihtimali olabilir.
-
karbonhidrat açıktırır protein tok tutar
uygularsan iyi bak ben uygulayamıyorum :D
-
yaş kaç yaş?
yapım modundan yıkım moduna geçmiş olabilirsin 26+ yaşlardaysan -
kimi almaya çalışırı kimi vermeye bu amq diyetini ben yapamıom mide küçültmemi yaptırsam ne aq