D&P Parfum Kodları
-
bugun p den parfum almaya gıttım bulgari almıstım ama kıza sorunca degistirdi armani verdi koduda a14 tam adını soyledı ama unuttum elinde kod lıstesi vs. olan varsa buaraya koyabılırmı bılgı amaçlı.Vede daha once dp den kullandıgınız memnun kaldıgınız parfumler nelerdır yazında bı dahakı alısımızda yardımcı olsun...
-
Ayrı ayrı gelen kodları sıralamak için burayı alıyorum D:
KOD-----PARFUM ADI
A13-----Armani black code
-
a 13 armani black code , guzeldir severim kendisini a14te armani mania yada armani zeus olabilir
-
class olun farklı olun Fahrenheit alın onu kullanın ve kızların gözdesi olun :) ama tadında sıkın ağırdır ve acayip etkileyicidir.
-
d&p parfümleri nasıldır kalıcılığı vs. hakkında bilgisi olan da yazsın bari hep merak etmişimdir.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------class olun farklı olun Fahrenheit alın onu kullanın ve kızların gözdesi olun :) ama tadında sıkın ağırdır ve acayip etkileyicidir.
-----------------------------kodu kaç ?
-
d&p güzeldir.
ben orjinalleri özel günler harici sıkmıyorum ama aynı parfümün d&p'sinden alıyorum onu kullanıyorum ahah -)
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------class olun farklı olun Fahrenheit alın onu kullanın ve kızların gözdesi olun :) ama tadında sıkın ağırdır ve acayip etkileyicidir.
-----------------------------kodu kaç ?
-----------------------------ne kodu hocam anlamam koddan falan :) dior un parfümü fahrenheit
-
Fikret bunu yazdı:
d&p parfümleri nasıldır kalıcılığı vs. hakkında bilgisi olan da yazsın bari hep merak etmişimdir.
parfumune gore orjınalınden farklılıgı %10 ıle %0 arasında degısıyo zaten yuzde10 dahı olsa farklılıgı karsınızdakının anlaması cok zor ancak karsınızdakı zengın bırıyse ve her turlu orj.li kullandıysa anlar :Dkalıcılık ıse parfumun agırlıgına gore agır kokulular co kkalır hafıf kokulular bıraz daha az birde kullanma turunuze gore degısır
-
Baracuda bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
parfumune gore orjınalınden farklılıgı %10 ıle %0 arasında degısıyo zaten yuzde10 dahı olsa farklılıgı karsınızdakının anlaması cok zor ancak karsınızdakı zengın bırıyse ve her turlu orj.li kullandıysa anlar :Dkalıcılık ıse parfumun agırlıgına gore agır kokulular co kkalır hafıf kokulular bıraz daha az birde kullanma turunuze gore degısır
-----------------------------hayır hocam kalıcılık süresi parfümün mahsende beklediği süreye bağlıdır daha çok. ağırlık meselesi tamamen farklı. hafif bir parfümü 40 defa sıkınca ağır olur ama yine aynı sürede gecer kokusu. Tester orjinal parfümler mesela daha kalıcı olur. Mahsende bekleilmeyen parfümler alkol kokar önemli olan mahsende bekletilmesi ve kıvamına gelmesidir.
-
up up