Dr. Devlet BAHÇELİ Türkmen Beyi Mi?
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
Remus bunu yazdı:
Bir nolanded 'ın bir de senin forumu propaganda amaçlı kullanmanızdan , anasayfada sizin berbat ve taraflı yazılarınızı ve konularınızı görmekten bıktım.. Seçim yaklaştıkça milletvekili aday adayı gibi hergün ya haber başlıgı açıyorsunuz ya da konularda partinizin tüzüğünü yazıyorsunuz . Yazılarınızda yazı olsa birbirinizle tartışırken yozlaşmaktan başka birşey yaptıgınız yok.. Rene'nin siyaset yasağını kaldırması iyi olmadı , önemli haberler tek tük, anlamsız propaganda yazıları her gün çıkar oldu.
Bu arada ben ; matematiğini bu denli saçma bir şekilde kullanarak dillere orospu olmuş bir lafı peydah eden lidere ne prof. ,ne de dr. derim.
-----------------------------Ben forumda son günlerde çıkan şu mu ermeni bu mu rum yoksa o mu yahudi gibi tartışmaları bir nevi tiye almak amacı ile ve de evet sen propaganda diyebilirsin bense bahçeli'yi müridlere tanıtma adına açtım konuyu. Ve gidin MHP ye oy verin ya da sizden oy vermenizi istiyorum demedim ki müridlerin geneli (bu genele sen girmiyorsun) aklı selim yaşı müsait kendi kararlarını kendileri verecek akla sahip eğer sadece bu açtığım konu ile "tatmin olup" MHP ye oy verecek biri varsa vermesin ben şahsen benim partimde "aklı ile oy vermeyen" birini istemem.
Sen yenisin galiba diyeceğim ama id'inde pek onu göstermiyor o zaman geriye bir seçenek kalıyor angılayışında sorun var herhalde. Forumu takip eden biri isen benim ne amaçla bu forumda bulunduğumu anlamış olman gerekirdi. Benim hakkımda hiçbirşey bilmiyorsan gir profilime geçmişime bak yorumlarımı oku gel sonra söyle söyleyeceğini. O bahsettiğin diğer kişinin konularına cevap veriyorum sürekli belkide ondan dolayı bir yanlış algı oluşmuş olabilir sende forum özgür bir ortam ve ben kendi fikirlerimi gerektiğinde savunurum gerektiğinde bu tür konular açarım. Tayyip mi oldum başıma yasak koyuyorsun diyeceğim olmayacak.
-----------------------------Birincisi angılayışımda bir sorun yok merak etme, 2. senin hakkında birşey bilmek zorunda degilim paylaştıgın şeylere bakarım zira herkes konuya göre yorum yapar.. konuda hiçbir tiye alma duygusu sezemedim kıvırmaya gerek yok ortalıkta böyle konular dönünce sende patlattın bir bahçeli profili ayrıca millete bahçeliyi tanıtmak demek açık bir şekilde propaganda demektir zaten, bu adam kendimi bildim bileli parti başında tanımayan etmeyen yoktur forumda kendini kandırma.. burası özgür bir ortam olmasın birader sözlükmü bura kafana esene başlık açasın, amınakoydunuz ortamın 40 yıllık adamları pohpohlayacam diye.Gidin kime veriyorsanız verin, ben buna veriyorum haberiniz olsun diye konu açmaktan başka birşey degil yaptıgınız sonrada fikrimi savundum düşüncelerimi aktardım diye çevirmeyin kazı.
-
tamam abicim söz bi daha yapmicam böyle bir hata yaparsam ağzıma biber sür.
-
bune amk ya ılk 3 konu kemal kılıcdaroglu sumu tayyıp bumu devlet bahcelı bumu la noluyo sabahın korunde sıze :D
-
sayin devlet bahceli 10 numara adam siyasi ahlaki kisiligi mukemmel bir adam 2 defa yakin sohbetciside oldum gercekten yakindan tanimakla uzaktan dinlemek arasinda daglar kadar fark var o derece saygin efendi bir adam. ama gel gelelim arkadas bu adam MHP basina geldiginden beri kendimi onun bir neferi goremiyorum onuda MHP lideri kabullenemiyorum nedendir bir turlu anlamadim halen basbug halen basbug.bi turlu cozemedim.
-
bahçeli mhp nin başına gelmiş en büyük felakettir
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------len hayatın boyunca MHP'ye oy verdin mi? dışardan öyle konuşmak bedave! Hiç kimse şunu düşünmüyor
Genel Merkezde masaya vurulan bir yumruk sokakta deprem olur. Bahçeli bunu yapmıyor diye millet MHP'den kırdı vurdu istediği için ya gözündeki imaja yakıştıramıyor ya da ateşin içine atmak için bu tür kelimeler sarfediyor.
-
sevilesi sayılası bir adamdır vesselam...
-
Nitrous bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------len hayatın boyunca MHP'ye oy verdin mi? dışardan öyle konuşmak bedave! Hiç kimse şunu düşünmüyor
Genel Merkezde masaya vurulan bir yumruk sokakta deprem olur. Bahçeli bunu yapmıyor diye millet MHP'den kırdı vurdu istediği için ya gözündeki imaja yakıştıramıyor ya da ateşin içine atmak için bu tür kelimeler sarfediyor.
-----------------------------benim oy verme yaşım geldiğinde Türkeş vefat etmişti?
gerisini anla
-
Haddinden fazla pasif.
-
YAŞI UFAK OLANLAR HATIRLAMAZ AMA BEN HİÇ UNUTMADIM