folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dr. Devlet BAHÇELİ Türkmen Beyi Mi?

Dr. Devlet BAHÇELİ Türkmen Beyi Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

YAŞI UFAK OLANLAR HATIRLAMAZ AMA BEN HİÇ UNUTMADIM

http://www.youtube.com/watch?v=saeRuBu7s94

her Allah'ın günü biri tv  de açız diye bagırıyodu o zmanlar. şimdi yeni nesil bunları görmedigi için şimdiki hallerine şükretmeleri gerektigini anlamıyor.

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Hocam sen daha o krizin kimler tarafından ve kimin için çıkarıldığının farkında değilsin herhalde. Ne oldu kriz çıktı da kim musallat edildi başımıza?

Basın olayı öyle büyüttü ki ayrıca o zamanki cari açıklara ve devlet borçlanmasına ve ya toplam borca filan bakın. öyle bir psikoloji ve dış güçlerin baskısı oluştu ki faizler tavan yaptırıldı millet panik havasında olunca piyasalar allak bullak oldu. Aynısını bir kaç sene önce dubaiye yapmaya çalıştılar 2 günde 50 küsür milyar dolar gitti ama olayın asılsız olduğunu güçlü bir spekülatif gücün ortalığı karıştırdığı ortaya çıktı. Ee Türkiyenin petrolü tonlarca altını olmadığı için ve geçmişten kriz gününe kadar kırmızı alarm veren bankalar batınca hepsinin altında kaldı mhp. Ama unutulan birşey var o dönemde bakanlık yapan mecliste hükümette bulunan birçok bakan ve vekil var şimdi akp'de olan. neden bu krizin tek sorumlusu mhp gibi görünüyor. Mhp erken seçim kararı alarak kendi sandalyesini kendisi tekmelemiştir ülkenin çıkarları için. 

97 de çıkan global kriz 200 2001'de kendisini gösterdi 2002'ye girildiğinde kendisini toparlamaya başladı ekonomik göstergelere bakarsanız görebilirsiniz.

Ama bir sorun daha çıktı o da Ecevit'in hastalığının artması:S  Adam giderayak bize kodu diyebilirim nur içinde yatsın. Cari açığa işsizliğe bakın hocam bir ülkenin durumunu görmek istiyorsanız.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Hocam sen daha o krizin kimler tarafından ve kimin için çıkarıldığının farkında değilsin herhalde. Ne oldu kriz çıktı da kim musallat edildi başımıza?

Basın olayı öyle büyüttü ki ayrıca o zamanki cari açıklara ve devlet borçlanmasına ve ya toplam borca filan bakın. öyle bir psikoloji ve dış güçlerin baskısı oluştu ki faizler tavan yaptırıldı millet panik havasında olunca piyasalar allak bullak oldu. Aynısını bir kaç sene önce dubaiye yapmaya çalıştılar 2 günde 50 küsür milyar dolar gitti ama olayın asılsız olduğunu güçlü bir spekülatif gücün ortalığı karıştırdığı ortaya çıktı. Ee Türkiyenin petrolü tonlarca altını olmadığı için ve geçmişten kriz gününe kadar kırmızı alarm veren bankalar batınca hepsinin altında kaldı mhp. Ama unutulan birşey var o dönemde bakanlık yapan mecliste hükümette bulunan birçok bakan ve vekil var şimdi akp'de olan. neden bu krizin tek sorumlusu mhp gibi görünüyor. Mhp erken seçim kararı alarak kendi sandalyesini kendisi tekmelemiştir ülkenin çıkarları için. 

97 de çıkan global kriz 200 2001'de kendisini gösterdi 2002'ye girildiğinde kendisini toparlamaya başladı ekonomik göstergelere bakarsanız görebilirsiniz.

Ama bir sorun daha çıktı o da Ecevit'in hastalığının artması:S  Adam giderayak bize kodu diyebilirim nur içinde yatsın. Cari açığa işsizliğe bakın hocam bir ülkenin durumunu görmek istiyorsanız.

boş konuşuyorsun hoca ben sana şunu söyleyim bu krizi çok iyi anlayarak öğrendim lisede ticaret lisesindeydim ekonomik terimleri sindiresindire her bi boku hocaların açıklamalarıyla öğrendim

benim dönemimde tic lisesinde olanlarrın ekonomisi her zaman iyidir yaşayarak öğrendik ağa :)

Necdet sezeri kendileri getirdi kendi ellerinde patladı :) yok bilmem ne bilmem ne hoca kulvarımdaki adamla ekonomi tartışmasına girerim ben

SAna yardımcı olması açısından bir kaç video daha

Necdet sezeri Cumhurbaşkanı yapan bu hükümet sayesinde yüzlerce pkklı ceza evinden çıkıp eylemlere katıldı. APO da yu anlaşmayla alıp asmadılar

Hala bana bahçeli diyorsunuz adamın yatacak yeri yok hoca DEvlet yıllarca faiz ödedi para dilendi darbaneden para basıp memur maaşı dağıttılar + Memura maaş veremedilekleri zaman oldu devleti maf ettiler

siz bunları bilmezsiniz ozaman çocuktunuz

http://www.youtube.com/watch?v=Rw0u3shJkFk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ben 2001 krizini dün gibi hatırlıyorum çocuk fln da değildim ozaman, olayı baştan almak gerekirse kriz çıkmasını gerektirecek ne bir savaş ne bir çatışma nede felaket oldu bu kriz tamamen ülkeye verilen göz dağı idi   ;  2001 yılında ülke borsasının %70 kadarı yabancı sermayenin elindeydi ancak T.C devletine ve Türk sermayesine ait üretim araçları yani fabrikalar ve tesisler vardı.

Devlet Bey ve rahmetli Ecevit, milliyetçi karakterde olan insanlar olarak Türkiyenin yabancı sermaye karşısında dik durabileceğini kendi kaynakları ile geçinebileceği bir ekonomik program hazırlamak bu arada da terör örgütünü "başındaki itten" başlayarak imha etmek istediler, yıllardır itoğluiti saklayan suriyeye açıkça ultimatom verildi elebaşını teslim et denildi , militan kadrosuna geniş kapsamlı harekatlar düzenlendi bu arada içeride yabancılara kaptırılan değerlerin geri alınmasının planı yapılırken ... 

yabancı sermaye Türk borsasına desteğini bir gecede çekiverdi borsa çakıldı , faizler %500 fırlatıldı. Meclis kürsüsünde Türk Devletine meydan okunamayacğını haykıran rahmetli Ecevitin hükümetinin ayağının altı boşaltıldı yerli sermaye ve vergi veren orta sınıf korkunç bir maliyetin altına sokuldu. Türkiye ve Türk milleti lehine işletilmek istenilen ekonomiye "ayar versin rayına sokulsun" diye okyanus ötesinden ekonomi profesörleri ellerinde acı reçetelerle gönderildi. Bu arada ele geçirilen elebaşının cezasının uygulanması yine hükümetin sırtı ekonomik tabanda yere getirilerek engellendi. 

Velasım yaşanan kriz ne Devlet Beyin ne ecevitin suçudur, Türk milliyetçilerinin bir parça dik durabilme özleminin ağır bedeli olmuştur yerine okyanus ötesinde dikilmiş ampül gömleği 5-6 ay gibi kısa bir sürede gökten indirilip devletin başına iktidar edildi zaten. 

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

boş konuşuyorsun hoca ben sana şunu söyleyim bu krizi çok iyi anlayarak öğrendim lisede ticaret lisesindeydim ekonomik terimleri sindiresindire her bi boku hocaların açıklamalarıyla öğrendim

benim dönemimde tic lisesinde olanlarrın ekonomisi her zaman iyidir yaşayarak öğrendik ağa :)

Necdet sezeri kendileri getirdi kendi ellerinde patladı :) yok bilmem ne bilmem ne hoca kulvarımdaki adamla ekonomi tartışmasına girerim ben

Hocam ben seni daha seviyeli biri daha tartışılabilir bir mürid olarak tanırdım. bu doğrultuda sana karşı daha düzgün cümleler seçerdim. Neyse

Sen ben ticaret lisesinde okudum diyorsun bizim parti Bahçeliden tut ümit özdağ'a doğan cansızlar(bddk eski başkanı)'a özcan yeniçeri'ne kadar bir çok ekonomi ve maliye akademisyeni bilim adamı var onlar onlar mı daha iyi biliyor sen mi  yada hocaların mı derim.böyle bir tartışma olmaz. 

Hocam sen bir şeyi karıştırıyorsun MHP kaor ortamı oluşmaması adına istemesede ülke çıkarları için bir takım şeyler yapıyor bunun birisi ahmet necdet sezer'i seçmeye mecbur kaldı aynı şekilde abdullah gül'ü de. sonuçta seçilmese ülkede bir boşluk ortamı oluşacak 6 ay sonra hükümet düşecek demokrasi zarar görecek. Sanki çok iyi bir alternatif vardı da gitti mhp sezere ya da gül'e verdi gibi konuşuyorsunuz çarpıtmayın olayları bizde biliyoruz az çok yaşadık gördük görmediğimizi okuduk dinledik öğrendik.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

bahçeli, chp'nin şakşakçılığını yaparak, kendini onların avukatı zannederek 80 dönemi ülkücülerinin kemiklerini sızlatan, utanmasını sağlayan bi adamdır.değil türkmen beyi, isterse peygamber soyundan olsun.hiç farketmez.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

ben 2001 krizini dün gibi hatırlıyorum çocuk fln da değildim ozaman, olayı baştan almak gerekirse kriz çıkmasını gerektirecek ne bir savaş ne bir çatışma nede felaket oldu bu kriz tamamen ülkeye verilen göz dağı idi   ;  2001 yılında ülke borsasının %70 kadarı yabancı sermayenin elindeydi ancak T.C devletine ve Türk sermayesine ait üretim araçları yani fabrikalar ve tesisler vardı.

Devlet Bey ve rahmetli Ecevit, milliyetçi karakterde olan insanlar olarak Türkiyenin yabancı sermaye karşısında dik durabileceğini kendi kaynakları ile geçinebileceği bir ekonomik program hazırlamak bu arada da terör örgütünü "başındaki itten" başlayarak imha etmek istediler, yıllardır itoğluiti saklayan suriyeye açıkça ultimatom verildi elebaşını teslim et denildi , militan kadrosuna geniş kapsamlı harekatlar düzenlendi bu arada içeride yabancılara kaptırılan değerlerin geri alınmasının planı yapılırken ... 

yabancı sermaye Türk borsasına desteğini bir gecede çekiverdi borsa çakıldı , faizler %500 fırlatıldı. Meclis kürsüsünde Türk Devletine meydan okunamayacğını haykıran rahmetli Ecevitin hükümetinin ayağının altı boşaltıldı yerli sermaye ve vergi veren orta sınıf korkunç bir maliyetin altına sokuldu. Türkiye ve Türk milleti lehine işletilmek istenilen ekonomiye "ayar versin rayına sokulsun" diye okyanus ötesinden ekonomi profesörleri ellerinde acı reçetelerle gönderildi. 

Velasım yaşanan kriz ne Devlet Beyin ne ecevitin suçudur, Türk milliyetçilerinin bir parça dik durabilme özleminin ağır bedeli olmuştur yerine okyanus ötesinde dikilmiş ampül gömleği 5-6 ay gibi kısa bir sürede gökten indirilip devletin başına iktidar edildi zaten. 

"2001 yılında ülke borsasının %70 kadarı yabancı sermayenin elindeydi" Fark eden ne oldu hala aynı giren yine halka girdi? ozamanki intiharlar ölümler işsiz kalanlar

Sanki aynı girişim akp yönetiminde olmadımı sanıyorsunuz? 2-3 yıl önce aynı girişim yapılacaktı Bütün yabancılar paralarını çekip ülkeyi krize sokacaklardı

hatırlarsanız bi arap krali valizler dolusu işya ile gelip boş gitmişti :) yabancı paranın çekileceği gün takviye yapıldı. ha arap marap krizden ülke kurtuldumu kurtuldu

bu hükümet kestiremedimi paranın çekileceğini? yarın ülkede tek iktidar olmasın (hangi parti olduğu fark etmez) yine yabancı sermayenin bir çoğu ülkeden kaçar yatırımcı istikrarrı sever

bu ülkede 94 ve 2001 krizleri olmasaydı belki2-3 kat daha gelişmiş AB bizim üyemiz olup diye yalvarıyor işsizlik diye birşeyi bilmemiş olurduk

DEvlet kimsenin deneme tahtası değildir kimsenin oyuncağı değildir bir şans verilmiş ağzına yüzüne bulaştırmışlarsa 2. şansın birdaha verilmemesi normaldir

tayibi sevmem yazılarımı takip edenler hep bilir ama bugün ABD de karsan montaj fabrikası kuruyor hani vardı ya eski arabalarının kalıplarını Türkiyeye satanlara şimdi araba satmayı bıkarın onların ülkesinde kendi markamızı yapıyoruz

2001 de böyle birşey deselerdi kalk siktir derlerdi.. :)

@Nitrous  

kim sezeri seçmeye mecbur kaldı kulağınıza kim üflüyorsa yanlış üflüyor :) mecbur kaldıkları içinmi ecevit "Siyasi hayatımın en büyük hatasıydı" dedi ? Hiç birşey Bilmiyorsun. Yanlış bilgilendiriyorlar sizi kendilerini su üstüne çıkarmaya çalışıyorlar kanmayın böyle şeylere belki 10 sene sonra kimse hatırlamayacak krizi yeni gelen gençlere asılıyorlar iyi bilmeyen fençlere asılıyorlar idolojik partilerin tekniği bu tkp mhp gibi partilerde ön saha da hiç yaşlı bulamazsınız hep gençtir Araştırın arkadaşlar 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

@dj_alper , haklısın biyerde hocam kıça giren şemsiyeyi açmamak gerekiyor. Küresel güçlere , özellikle artık güç tek kutupta toplanmışken , meydan okumaya bağımsızlık hayali kurmanın bedeli çok daha ağır olabilir mesela tek hamlede ortadoğuda istedikleri ülkeyi tek uçak kaldırmadan karıştırabiliyorlar . istedikleri ülkenin kendi kendini yok etmesini sağlayabiliyorlar yani. Bu getirildilğimiz şu konumda türkiye içinde geçerli olabilir özellikle bu milleti gs-fb diye bile çatıştırmak mümkün iken TC bir suriye bir libya değildir demenin çokta bir anlamı yok ne yazıkki. 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

@Nitrous  

kim sezeri seçmeye mecbur kaldı kulağınıza kim üflüyorsa yanlış üflüyor :) mecbur kaldıkları içinmi ecevit "Siyasi hayatımın en büyük hatasıydı" dedi ? Hiç birşey Bilmiyorsun. Yanlış bilgilendiriyorlar sizi kendilerini su üstüne çıkarmaya çalışıyorlar kanmayın böyle şeylere belki 10 sene sonra kimse hatırlamayacak krizi yeni gelen gençlere asılıyorlar iyi bilmeyen fençlere asılıyorlar idolojik partilerin tekniği bu tkp mhp gibi partilerde ön saha da hiç yaşlı bulamazsınız hep gençtir Araştırın arkadaşlar 

biri bu çocuğun hesabını hacklemiş ya da beynine kan gitmiyor galiba.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun bahçeli mecbur kaldığı için seçti diyorum sen diyorsun ecevit hebele hübele 

sanki mhp tek başına iktidar bir de mhpli aday çıktı gitti sezeri seçti gibi konuşuyorsun.

banane ecevitin dediğinden ecevit getirdi önümüze biz mi getirdik elin solcusunu bizde adam mı yoktu bize seçtireceklerini bilsek biz aday çıkartırdık. ecevit yanlış olduğunu sonradan anladıysa bunu bizim önümüze getirenin mi suçu var yoksa mhpnin mi hadi vicdan yok biraz mantık olsun be. ukala tavrın rahatsızlık verici yeni yetme bebelere ders verir gibi akıl verme bana sökmez

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

@Nitrous  

biri bu çocuğun hesabını hacklemiş ya da beynine kan gitmiyor galiba.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun bahçeli mecbur kaldığı için seçti diyorum sen diyorsun ecevit hebele hübele 

sanki mhp tek başına iktidar bir de mhpli aday çıktı gitti sezeri seçti gibi konuşuyorsun.

banane ecevitin dediğinden ecevit getirdi önümüze biz mi getirdik elin solcusunu bizde adam mı yoktu bize seçtireceklerini bilsek biz aday çıkartırdık. ecevit yanlış olduğunu sonradan anladıysa bunu bizim önümüze getirenin mi suçu var yoksa mhpnin mi hadi vicdan yok biraz mantık olsun be. ukala tavrın rahatsızlık verici yeni yetme bebelere ders verir gibi akıl verme bana sökmez

hoca çirkinleşmene gerek yok sana tavsiyem

koalisyon hükümeti nedir?

kararlar nasıl alınır?

Bu konuları araştırman Bilgisiz adamla tartışmaya girmem dilimden anlamıyorsun

Toplam Hit: 6361 Toplam Mesaj: 31