Dream Theater
-
hayiiirrr :(
ciddi mi yaaa :((
böhüüüü -
Abi tamda hevesleniyoduk bunun bana saka oldugunu söleyin gecen konserde ben 3. sıradaydım ama şimdi en önden 3 4 tane baget kaparım :)) eeuheu gecen seferinde 2 tane kapmıstım :)))
-
nasi ya? korumalar topladi soora bagetleri =) ne dallama adamlar. bnm arkadasim da almisti bi baget. koruma zorla aldi elinden. -
Abi gitmek benim için biraz zor ben Konya'datım :))
-
Heyy daha kesinlesmeden nerden biliyoruz gelip gelmeyecegini bu konu hakkinda aciklayici haberi yazacam ayrica site hakkında bir bilgim yok vee en guzelide bence muslumun konserlerine gidelim 500-600 kisi filan gidiyormus acalim Tahribat.com pankartımızı duvarda resmimiz olacagina alemde ismimiz olsun arabesk alemide tanisin bizi saygilar
-
Progresif müziğin seveni fazla temsilcilerinden Dream Theater, yeni albümleri Train of Thought'un turnesi kapsamında, ülkemizde bir konser daha verecek. 14 Şubat 2004 cumartesi gün, istanbulda düzenlenecek konserde Train of Thought albümünün tanıtımını yapacak topluluk, alınan bilgilere göre konseri onaylamış ve mekan belirtildiği anda resmi sitelerinde de billdireceklermiş. Allah sevenleri ayırmasın.
-
Abi adamlar kesin geliyo bikere
ben ilk konserde az kalsın portnıoyun imzalı deriyi alıyodum önümdeki herif kaptı -
ya iyide oraya birazcık levazımatlı gitmek lazım :) onuda düşünücen biliyorum topladıgını az küfür kaymadılar:>)
-
okey baba ben gelirim
-
kardeşim bu ikinci gelişleri ilk seferine gittim gelsinler gene giderim
tam bir müzik şöleni eğer toplanırsanız bende katılmak isterim
Toplam Hit: 7619 Toplam Mesaj: 36